![]() |
Cevap: Dogan Bulut............
az önce aradım konuştum iyi olduğunu henüz acilde olduğunu bir saate kadar servise yatacağını söyledi ve sizlere öok selam söyledi süreklide tekrarladı siteye selamını cleycim seni bekliyomuş salim beyle ikinizi görmeyi çok istiyor bana öyle dedi yarın siteden salimle arkadaşlar geleceklermiş kardeşim siteye yazrmısın cleyde gelsin istiyorum eğer işi yoksa dedi bende meraak etmemesini yazacağımı söyledim.
|
[B]teşekkürler kardeşim sağol. dün bende görüştüm ,yarın veya pazar günü inşallah ziyaretimizi yapar, durumu ile ilgili bilgi alır sizlerle paylaşırız.[/B]
|
geçmiş olsun doğan abim dualarımız seninle tez zamanda dönersin inş.....
|
çok teşekkür ederim salim kardeşim vallahi sanki çok üzgündü yada bana öyle geldi sesi çok üzgün geldi size zahmet bize bilgi verirseniz teselli etmek daha kolay olur sordum kaç defa sesin üzgün geliyor diye ama yok iyiyim dedi inşallah iyidir birde çok selamımı söyleyin bi zahmet çok sağolun.
|
Allah hayırlı şifalar versin çok üzüldüm dualarımız dogan kardeşimle salim kardeşim yanına gidersen çok slmlarımı ilet acil şifalar...
|
[I][COLOR=darkred]Ben arayamadim ya Dogan abiyi telefon numarasini yalnislikla silmisim bana özelden noyu verirseniz sevinirim,ayrica verdiginiz bilgiler icin tesekkür ederim sagolun[/COLOR][/I]
|
Geçmiş olsun inşallah iyi olur aramıza döner abimizi çok özledim :((((
|
[I][COLOR=darkred]Allah hepinizden razi olsun böyle bir günde Dogan abiyi yalniz birakmadiniz , bende simdi aradim Dogan abiyi sesi iyi geliyordu 15 .20 gün yatacagini söyledi. herkese selami var.Dostluk böyle günlerde belli olurmus sagolunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[/COLOR][/I]
|
verdiğiniz bilgiler için hepinizden allah razı olsun
|
[B][I][COLOR="Red"]gecmis olsun[/COLOR][/I][/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:12. |