![]() |
Cevap: FLASH! FLASH! FLASH! İlginç Bir Tesadüf!
[B][I]FLAŞ FLAŞ' ı görünce çok şaşırdım ama haberi okuyunca gilmekten çenem ağrıdı emeğine saglik Arif abicim devamını bekliyoruz :)[/I][/B]
|
[QUOTE=arifcoskun;536099]"Bizi izlemeye devam edin" :D[/QUOTE]
[B]Zaten başka birşey izlemiyoruzki Abi.:)[/B] |
ben bu olayi gercek sandiydim 2 gün cok üzüldüm salim abiyi kacirmislar diye ,cleye bir sürü dua ettim salim abiyi kurtardi diye vallaha sonradan anladim hikaye oldugunu arif abi cok güzel olmus
|
[QUOTE=rüzgar79;537235]ben bu olayi gercek sandiydim 2 gün cok üzüldüm salim abiyi kacirmislar diye ,cleye bir sürü dua ettim salim abiyi kurtardi diye vallaha sonradan anladim hikaye oldugunu arif abi cok güzel olmus[/QUOTE]
Rüzgar inanmıyorum sana, çok güldüm ha canım benim :D :D |
vallaha hasret ister inan ister inanma yemin ederim gercek sandiydim sonradan ögrendim
|
[QUOTE=rüzgar79;537238]vallaha hasret ister inan ister inanma yemin ederim gercek sandiydim sonradan ögrendim[/QUOTE]
Tamam inandım ama çok güldüm canım benim ya..:) |
[COLOR="Black"]Bende çok güldüm,emeginize saglık.[/COLOR]
|
kaç zamandır bu kadar gülmemiştim paylaşımınız için tşk ederiz :D
|
rüzgarcım yalnız değilsin canım bende gerçek sandım yemiin ederim hatta okurken ne düşünüyom biliyonmu gı adamı sete götürmüşler yönetmende kesip atmış ya hadi başlıyoruz diye eyvah diyom adam senaryoyuda bilmiyo naapacak şimdi allah müsteakını versin arif bey nerden gelir böyle muziplikler aklına yahu ama eline emeğine sağlık harika olmuş gülmekten miğdem ağrıdı başarılarının devamını bekliyoh haa bu burda galmasın kele iyce olmuş.
|
Arkadaşlar aslında çalışmanın sonuna "Bu bir hayal senaryodur" diye yazacaktım ama işin esprisi bozulmasın diye vazgeçmiştim. Bende ciddi diye anlaşılmasından çekinmiştim. Hepinizin hoşgörsüne teşekkür ediyorum.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:38. |