![]() |
Cevap: başbakana hakaret içeren parola-işaret
[B]Diyenden Allah razı olsun dedim evet bunla laf göndermişsiniz eyvallah..
ama sizin sectiğiniz Basbakanın terbiyesi ne kadar yerinde bunu tartısmak lazım diye düşünüyorum . [/B] |
[QUOTE=arifcoskun;556524]
Not: İslam arkadaşım sitemizde büyük harfle yazmak yasaktır, küçük harf kullanmanızı rica ediyorum.[/QUOTE] Bu konuda daha önce de bir uyarıldım yöneticilerinizin biri tarafından mademki bu kadar önemli küçük harfle yazarım bundan böyle. ........................................................................................................................... |
[QUOTE=-İslam-?;556563]Bu konuda daha önce de bir uyarıldım yöneticilerinizin biri tarafından mademki bu kadar önemli küçük harfle yazarım bundan böyle.
[U][B]..........................................................................................................................[/B][/U].[/QUOTE] Sorumun cvbını aldım... Orduda Başbakan yanlısı tek bir kişi bulsanız heykelini dikeceksiniz:) Bulamıyorsunuz,bulamazsınız, yok! Tek bir duyarlı vatandaş da çıkıp sormuyor ki dağ ova kent demeden gece gündüz bu ülke için çalışan ter döken kan döken(!) bu insanlar kendi Başbakanlarını neden sevmiyor?? Sormuyorlar çünkü kolay olanı yapıp "Bunlar demokrasi düşmanı" "Bunlar darbeci zihniyetler" gibi artık klişeleşmiş cümleleri ezber yaparmışcasına tekrar tekrar söyleyip duruyorlar. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:42. |