![]() |
Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
[QUOTE=arifcoskun;566145]Vuuuuuuuu acaba kıtalar bindirilmesimi yapıldı :D[/QUOTE]
VUUUUUUUUU ([B][COLOR="Red"]Ela[/COLOR][/B] nerelerdesin yaaa, vuuu diyince aklıma geliyorsun hep [COLOR="Red"]:([/COLOR]... ) |
KİMİSİ EVET DER KİMİLERİ HAYIR
C.H.P. RAMPADIR B.D.P. BAYIR İYİYİ KÖTÜYÜ HALKIM SEN AYIR HAK DOĞRUYA YARDIM ETSİN DOSTLARIM |
[QUOTE=HasreT;566146]VUUUUUUUUU ([B][COLOR=red]Ela[/COLOR][/B] nerelerdesin yaaa, vuuu diyince aklıma geliyorsun hep [COLOR=red]:([/COLOR]... )[/QUOTE]
Zaten patenti ela'ya ait ondan kalan hatıra ve eser gibi oldu :) |
[QUOTE=arifcoskun;566152]Zaten patenti ela'ya ait ondan kalan hatıra ve eser gibi oldu :)[/QUOTE]
onun için aklıma geliyor yaa, nerde acep özledim vallah :confused: |
Milyar kerede olsa HAYIR. Türk ün şehidine kelle, katiline sayın diyen adamın samimiyetini sorgularım ben.
|
Darbelere ve Darbeci zihniyete karşı ... EVET .
|
CAN DOSTLARIM SAĞI SOLU AMANHA BANA GÖNÜL KOYMAYIN
BEN ÇOK ESKİ BİR M.H.P. LİYİM AMA HİÇMİ HİÇ AYRIM YAPMADIM HERKESİMDEN CAN ARKADAŞLARIM VAR AMA HİÇ SUÇUM OLMADIĞI HALDE ÇOK İŞGENCELER GÖRDÜM YILLARIM İÇERDE GEÇTİ GENÇLİĞİM İÇERDE GEÇTİ YEMİN EDERİM O ZAMAN NE KANUN NE ADALET NE MERHAMET SUÇUN OLSUN OLMASIN SAĞCI POLİS SOLCUYU İŞGENCEYE ALIYORDU SOLCU POLİS SAĞCIYI İŞGENCEYE ALIYORDU O GÜNLER GİTSİN GERİ GELMESİN ŞİMDİ HEP BİR KARDEŞ GİBİ İÇ İÇE YAŞAYIP GİDİYORUZ İSTER EVET DE İSTER HAYIR DE AMA HOŞ GÖRÜLÜ OL KARDEŞ GİBİ DIŞ ŞER GÜÇLERE KARŞI TEK YUMRUK OLUN |
Amaç üzüm mü yemek bağcıyımı dövmek? Bence bu referandum a sunulan değişiklikler kabul edilirse daha az demokrasimiz olacak ve ulemaya danışalım diyen zihniyet daha çok hakim olacak. Biz bu kadarmı dargörüşlüyüz? Basiretiniz bağlanmasın ey Ülkücüler taşın nerden geldiğini iyi hesap edin.
|
[QUOTE=yadel;566156]Milyar kerede olsa HAYIR. Türk ün şehidine kelle, katiline sayın diyen adamın samimiyetini sorgularım ben.[/QUOTE]
[B][I] SSK yı milyonlarca dolar zarara sokan CHP nin liderinin samimiyetliğine ve sadece ve sadece yazılanları okuyarak muhalefet yapan MHP nin liderinin samimiyetliğinede ben inanmıyorum ve onun için Sadece ve Sadece [COLOR="Red"][SIZE="7"]EVET,EVET,EVET[/SIZE][/COLOR][/I][/B] [QUOTE=yadel;566163]Amaç üzüm mü yemek bağcıyımı dövmek? Bence bu referandum a sunulan değişiklikler kabul edilirse daha az demokrasimiz olacak ve ulemaya danışalım diyen zihniyet daha çok hakim olacak. Biz bu kadarmı dargörüşlüyüz? Basiretiniz bağlanmasın ey Ülkücüler taşın nerden geldiğini iyi hesap edin.[/QUOTE] [B][I] [COLOR="Red"][COLOR="Blue"][SIZE="5"]ULEMA[/SIZE][/COLOR]=İlmiye sınıfı, Ehl-i şer ya da Ulema (Alimin çoğulu Ulema), Osmanlı'da hukukçu, öğretim üyesi ve din adamlarının oluşturduğu zümre. Kaynak:VİKİPEDİ[/COLOR] Sizler neden halaaaa Ulema kısmından korkuyorsunuz anlamış deilim bide Ülkücü kesimini Ulemaya karşı lanse etmeye çalışıyorsun anlamış deilim.... [/I][/B] |
[QUOTE=yadel;566163]Amaç üzüm mü yemek bağcıyımı dövmek? Bence bu referandum a sunulan değişiklikler kabul edilirse daha az demokrasimiz olacak ve ulemaya danışalım diyen zihniyet daha çok hakim olacak. Biz bu kadarmı dargörüşlüyüz? Basiretiniz bağlanmasın ey Ülkücüler taşın nerden geldiğini iyi hesap edin.[/QUOTE]
ülkücüler zamanında daşın altına elini koydu eli kopuncaya kadar feryat etti c.h.p. gelip yardım edip o eli daşın altından kurtarmadı ve üzerine bir kayada kendi koydu o taşın altındaki el koptu yadel kardeşim bunlar zamanında olan yaşanan şeyler ama şimdiki gençlerimiz uyandı sağı solu bir oldu vatanını milletini savunuyor türk bayrağının bir ucunda sağcı bir ucunda solcu sloganı şehitler ölmez vatan bölünmez saygı ve sevgiler sunuyorum |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:57. |