![]() |
Cevap: Bbp Lideri Topçu: 12 Eylülde 'evet' diyerek temizleyeceğiz
[QUOTE=murat tugrul;577880]Komplo teorilerinde biraz abarttık mı...?[/QUOTE]
kuzey ırakın güneyine 60 yıl kalacak şekilde konuşlanan 50.000 abd nin kiralık maaşlı askerlerini bir iki dakka araştır komplo mu kompelamı anlarsın suratın morarınca gerçeklerden |
[QUOTE=abircan;577887]kuzey ırakın güneyine 60 yıl kalacak şekilde konuşlanan 50.000 abd nin kiralık maaşlı askerlerini bir iki dakka araştır komplo mu kompelamı anlarsın suratın morarınca gerçeklerden[/QUOTE]
Ben oranın ne oldugunu çok iyi biliyorum en şiddetli dönemde ben o daglardaydım bilmeyenler araştırsın bende öneririm |
[QUOTE=abircan;577862]bunların çoğu ülkücü falan değil ülkücü adam memleketini seven milletini sevendir
bunlarda ne o var ne bu, varsa yoksa emevicilik, şekil şarabat, soslu bir ırkçılık , soslu bir ümmetcilik , vatan nedir neresidir bilmezler, emperyalist nedir bilmezler ama kapıya dayandılar önce ırak, şimdi sıra iranda sonra kolayı suriye ve arada türkiye daha kolay lokma olacak bu embesiller sayesinde[/QUOTE] Sozlerinize dikkat edin biraz! Dinden haberiniz yoksa Ummetci lafini kullanmayain. Onlar embesillerse sizde haddini asmissiniz. Terbiyesizligin luzumu yok her Ulkucu Ummetcidir Irkci degildir Vatanseverdir. Tabi sizin ulkucu kardesliginiz baska! |
Yazık PKK'lılar da BBP'lilerde EVET diyor.Yani PKK 'dan beklerdim ama BBP'den beklemezdim.Olmadı....
açıklık:PKK'nın veya BDP'nin boykot edecek hali yok.Doğu evetçi çıktı. |
08 Eylül 2010
Behiç KILIÇ BAHÇELİ'den TAYYİP'e UYARILAR MHP Genel Başkanı,Yozgat’ta çok önemli bir mesaj verdi ve şöyle dedi; “..bölmek isteyenlere karşı böldürmeme mücadelesini başlatmak bize düşer..” Devlet Bahçeli gibi soğukkanlı, itidalli bir siyasetçinin ağzından, sabır noktalarını gösteren sözcükler dökülüyor.. Kısa bir süre önce söylediklerini de hatırlayalım.. “Ülkemizin güvenliğini, birliğini ve bütünlüğünü hedef alan husumet cephesinin hayata geçirmeye çalıştığı alçak senaryolar karşısında yüreğinde vatan, bayrak, millet sevgisi olan hiç kimsenin daha fazla hareketsiz kalması artık beklenmemelidir.” Bu sözlerin ardından şöyle demiştik.. “Bahçeli’nin sözleri çok önemlidir... MHP lideri, Türk milletinin birliğine, huzuruna ve refahına yönelik tehditlerin hız kazandığını, tarihi bir buhran halinin giderek yaklaştığını belirtiyor...” Bahçeli, Referandum oylaması nedeniyle ortaya çıkan gelişmeler karşısında yaptığı değerlendirmeler çerçevesinde önemli açıklamalar yapıyor.. Bu açıklamalarında Başbakan Erdoğan’ın attığı adımlara dikkat çekiyor, ona bir nevi uyarılarda bulunuyor.. Başbakan, bu uyarılar karşısında umursamazlığın ötesinde bir tavır içerisinde!.. Bahçeli’ye “hasım” muamelesi yapıyor, dahası, MHP üzerinden işlediği politikalarla, bir siyasi çıkış bulduğuna inanıyor!.. Bahçeli, bir “Tayyip Erdoğan” tablosu çizerken, “... gitmiş yarı dinlenme-tatil köyüne benzer bir cezaevinde 4 ay kalmış, bizim bütün cezaevinde kalan arkadaşlarımızla özdeşleşen bir anlayışla kendisini kahraman ilan ediyor...” sözleri ile Başbakan’ın üslubunu açıklayıveriyor.. Ama, olay bu kadar tirajikomik seviyede değildir.. Başbakan’ın ilerlediği yol haritasını anlatan Bahçeli, endişe verici bir tablo çiziyor... Mesela şöyle diyor.. “..O da Türkiye’nin önüne kurulan tuzaklardır. Bu tuzakların hukuki zeminle demokratik özgürlük kavramları altında aldatma ve kandırmayla Türkiye’de önce demokratik özerklik, sonra federal yapı, sonra 4 parçalı birleşik Kürdistan bağımsız devletinin oluşumuna katkı sağlayan tarihi hatalarla, PKK’nın İmralı’da 15 Ağustos’ta halen açıklanmayan yol haritasının şüphelerini taşıyan bir çalışmayı, bir Türk milliyetçisi olarak kabulümüz mümkün değildir.” Ve hiç dilemediği bir “yol haritasını da” şöyle aktarıyor.. “Bir Türk Milliyetçisi olarak, böyle bu durum karşısında Anayasa Mahkemesi bir tuzak olarak kurulur, bu oyun içerisine çekilir, Türkiye’nin bölünmesine katkı sağlayacak Anayasa değişikliği yapılır ise ve bu da müracaatımızla Anayasa Mahkemesi kale almaz, bu maddeleri iptal etmez, ülke ve milli yapıyı, toprak bütünlüğünü korumaktan Türkiye’yi acze düşürürse, o zaman bölmek isteyenlere karşı böldürmeme mücadelesini başlatmak bize düşer. Milliyetçi Hareket Partisi olarak böyle bir döneme düşmek istemi-yoruz...” Bahçeli ,Türk Milletini de uyarıyor.. “Gizli gündemi, gizli niyeti iyi görmek lazımdır. Öyleyse bu adımı, bu açılımı, Türkiye’yi sürükleyecek felaketin önünü tıkamak lazım. 2011 yılında ya bölünmeye, ya iç savaşa götürecek bir felaketin farkına herkesten önce milliyetçiler varmak zorundadır..” Bahçeli ne diyor, tekrarlayalım; “..bölmek isteyenlere karşı böldürmeme mücadelesini başlatmak bize düşer..” |
Uzun lafın kısası gerçekten gelinen nokta ülkem üzerinde oynanan oyunlar ve bunu duygusallığa kapılıp göremeyenlerin olması çok vahim bir olay. CHP-MHP temelde iki zıt parti olması na rağmen böyle bir ortamda bir noktada birleşiyorlar sa iki defa düşünmek gerekir.
|
[QUOTE=sivaslıgenç;577818]Bpp gidemiyor, ama Chp hiç gidemiyor 80 yıldır aynı yerinde :)[/QUOTE]
Chp hiç gidemiyormuş.Hımm ilginç bir söylem. Kemal Kılıçdaroğlu Genel Başkan seçilmesinin ardından parti ŞAH'landı! Her yerden partiye katılımlar oldu.Oyu %30'lara yükseldi.Şimdi milletin yeni umudu Sayın kılıçdaroğlu oldu.Bakınız Bingölde ve Van da mitingler yaptı.Bu da İyi birşeydir.Lütfen gözünüzü kapadınız bari şu gönül gözünüzü açında o görsün gerçekleri... |
[QUOTE=Arif Coşkun;578043]Uzun lafın kısası gerçekten gelinen nokta ülkem üzerinde oynanan oyunlar ve bunu duygusallığa kapılıp göremeyenlerin olması çok vahim bir olay. CHP-MHP temelde iki zıt parti olması na rağmen böyle bir ortamda bir noktada birleşiyorlar sa iki defa düşünmek gerekir.[/QUOTE]
Ülkemin üzerinde oynanan oyunlari dugusal oldugum icin göremiyorum. Birakin artik agam, oyun falan oynanmiyor. Aslinda ülkemizin üzerinde yillarca oynanan oyunlar sona eriyor. Vatandas Hasan devlet dairesine gittigi zaman ayakta hazir olda beklemeyecek. Vatandas Hasan´i polis memuru dövemeyecek, hakaret edemeyecek. Ilce karakolundaki bascavus lan diye hitap edemiyecek. Esit olacagim, devlet memuru benim hizmetim icin orada oldugunu bilecek, bana efendim gibi davranmayacak, davranamayacak. Az kaldi, farki siz de farkedeceksiniz. |
[QUOTE=turkbeyı;577937]Yazık PKK'lılar da BBP'lilerde EVET diyor.Yani PKK 'dan beklerdim ama BBP'den beklemezdim.Olmadı....
açıklık:PKK'nın veya BDP'nin boykot edecek hali yok.Doğu evetçi çıktı.[/QUOTE] [B]Dogu Evet mi diyor :) o zaman aciklik soyle olsun : Ektigini biçersin .:rolleyes: Gecmis ola,! [/B] |
[QUOTE=titizyiğido;577532]emin ol söyleyecekleri seni hayal kırıklığına uğratırdı.......senin istediğin hiç birşeyi söylemezdi........şuna bir kere daha emin ol şu anayasa değişikliğine kesinlikle hayır demezdi.......
vallaha öyle................[/QUOTE] Keşke hayatta olsaydı da kullanılmasaydı ... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:50. |