![]() |
Cevap: Müdürün Ahlak İçin Gen Testi Önerisi
[QUOTE=OSMAN ECE;611012]değer verirsin tüm dostuna
selamların başım üstüne kurtlar bürünmüş kuzu postuna deri belli değil post belli değil[/QUOTE] örfü adetimiz yavaş yavaş eriyor başını kaldırana özel sorgu soruyor rütbesiz bile askere emir veriyor komutan belli değil ast belli değil |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;611013]örfü adetimiz yavaş yavaş eriyor
başını kaldırana özel sorgu soruyor rütbesiz bile askere emir veriyor komutan belli değil ast belli değil[/QUOTE] Yanlış anlaşılmak inan çok acı İnsanlık uğruna ağarttım saçı Siz canda cansınız ey sefil bacı Suçlular belli'de suç belli değil |
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;611019]Yanlış anlaşılmak inan çok acı
İnsanlık uğruna ağarttım saçı Siz canda cansınız ey sefil bacı Suçlular belli'de suç belli değil[/QUOTE] düşünüp şöyle bir ara daldım necmeddin ozandan mesacı aldım bu düzene ben şaşırdım kaldım kanarı belli değil uç belli değil |
[QUOTE=OSMAN ECE;611027]düşünüp şöyle bir ara daldım
necmeddin ozandan mesacı aldım bu düzene ben şaşırdım kaldım kanarı belli değil uç belli değil[/QUOTE] Sen arifsin denileni bilirsin Kimi darda görsen koşar gelirsin Haklıyı haksızı elbet görürsün ÖZBEK gidecekte göç belli değil |
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;611040]Sen arifsin denileni bilirsin
Kimi darda görsen koşar gelirsin Haklıyı haksızı elbet görürsün ÖZBEK gidecekte göç belli değil[/QUOTE] diyari dostluk bakiy gerisi yalan salih ameldir bize geride kalan cahillik orta doğuyu eyledi talan intikam belli değil öç belli değil |
cocuklugunda bu adama gen testi yapsalarmıs bu kadar yasamazmis.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:36. |