![]() |
Cevap: Erkekler Çiçektir
[QUOTE]Felsefe okudunmu hoca?[/QUOTE]
Ne alaka diploma yarışına girmeyimi düşündün ? Sen ne okudun HACI ? Dersem inşallah okuyucuları güldürmemiş olurum . |
[QUOTE=mansur58;613281]Ne alaka diploma yarışına girmeyimi düşündün?
Sen ne okudun HACI ? Dersem inşallah okuyucuları güldürmemiş olurum .[/QUOTE] Forumda sana hoca diyorlar ben de hoca dedim. Yanlış söylediysem özür olsun. Felsefe diploma değildir. Metafizikten bahsettin ben de "metafiziğik felsefe nin konusu, tanımı sadece orada var, okudunmu" anlamında sormuştum. Diploma falan ne anlatmak istiyorsun? Konuyu sen hatırlatmıştın, şimdi konu dışına çıkıyorsun. Okuyucuları güldürme nereden çıktı? Biz tartışıyoruz. Okuyucuları güldürmek ne alaka? Neyse.. yazdığım metafizik ve çiçek olarak kadın erkeği ayırmamak konusuna cevap verirsen tartışmayı sağlıklı devam ettirebiliriz. Böyle alakası olmayan şeylerle(diploma, güldürme, hacı vs.) tartışacaksan kapatalım konuyu.. Yok yine alakasız cevaplar vereceksen hiç açmayacaktın konuyu.. |
[QUOTE]Böyle alakası olmayan şeylerle(diploma, güldürme, hacı vs.) tartışacaksan kapatalım konuyu.. Yok yine alakasız cevaplar vereceksen hiç açmayacaktın konuyu..[/QUOTE]
Erkekler çiçektir konusu adı altında emperyalizm tartışmasını yapmak zaten kendi başına bir ironidir. Madem emperyalizmi tartışacaksın açarsın ilgili bir konu orada herkes düşüncelerini paylaşır. |
[QUOTE=mansur58;613296]Erkekler çiçektir konusu adı altında emperyalizm tartışmasını yapmak zaten kendi başına bir ironidir.
Madem emperyalizmi tartışacaksın açarsın ilgili bir konu orada herkes düşüncelerini paylaşır.[/QUOTE] MANSUR ÜSTADIM HOŞ GELDİNİZ UZUN ZAMAN OLDU UĞRAMADINIZ SAYGILAR |
Sonuç olarak insanlar kadın olsun erkek olsun doğuştan hepsi çiçektir. Ne yazık ki yoz kültür pek çoğunu çiçeklikten çıkartarak sömürü düzeninin yalakası yapar.
İnsanları cinsiyet olarak ayırıp, birisini çiçektir diye nitelemek yanlıştır. Böyle açık bir tahlil ironi olamaz. İroninin anlamı farklıdır. |
[QUOTE=OSMAN ECE;613297]MANSUR ÜSTADIM HOŞ GELDİNİZ UZUN ZAMAN OLDU UĞRAMADINIZ
SAYGILAR[/QUOTE] vay değerli üstadım kimleri görüyorum özlemişim sizleri hoş sefa bulduk sağolun var olun. Haliniz keyfiniz nasıl ? Kaç gündür geldim göremedim. Ben de bir süre forumlardan uzaklaşmıştım o yüzden görüşme imkanı olmadı. Ece ailesine kardeşane saygı, sevgi ve selamlar sunuyorum. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:38. |