![]() |
Cevap: 19 RAKAMININ SIRRI
[QUOTE=hicre58;615895]sen ve senin gibi safsızların beğenisini kazanmak için cley gibi olup safımı şaşırmaktansa hayat boyu sevilmemeyi tercih ederdim ki ediyorum da[/QUOTE]
benim safım bellidir herkes bilir ben insanı insan olduğum için severim hiç bir zaman dibek dövenin hıh deyici olmadım zaten sevildiğini pek sanmıyorum. cley için sarf ettiğin söze cley gerekli cevabı verir sanırım çünkü senden çok daha ilkeli ve birikimli bir arkadaştır. |
[B]Ajda Pekkan diyorya " Güler geçeriiiim " :)[/B]
|
Kişiler üzerinden tartışmalar bırakılsa aslında çok iyi olacak. "Keramet" bir inanç. Laiklik, demokrasi, cumhuriyet, bunlar da ideoloji. Bunlar dururken neden kişiler konuşuluyor anlayamıyorum. Anlamak ta mümkün değil.. Değil üyeler, Atatürk bile konuşulmamalı. Zira asıl konuşulacak onun fikirlerinin yanlışlığı/doğruluğu.
Moderatörler kişi üzerinden konuşmayı ya yasaklasınlar, ya da kişi vurgularını silsinler. Bu böyle gitmiyor. Bu yüzden, kişi üzerinden tartışma çıkıyor diye güzelim konular siliniyor. Benim 4-5 adet konum silindi böylece. Ne alaka? |
[B]Anlatmak istediğimiz bu zaten. Konuyu bırakıp da Ahmet sen cahilsin ,mehmet safsın, Ayşe şöylesin Fatma böylesin vs şekline dönüştüğü zaman konular. Ya konu tamamen kilitleniyor. Ya da üyelerin yazıları siliniyor. Hoş bir durum olmuyor.
Konular ve fikirler üzerinden tartışmalarımızı devam ettirirsek, kişileri eleştirirken de hakaret ve aşağılama boyutuna varmadan bunu yaparsak forumumuz daha eğlenceli ve yararlı olacaktır.[/B] |
[QUOTE=sivaslınet;615901]Kişiler üzerinden tartışmalar bırakılsa aslında çok iyi olacak. "Keramet" bir inanç. Laiklik, demokrasi, cumhuriyet, bunlar da ideoloji. Bunlar dururken neden kişiler konuşuluyor anlayamıyorum. Anlamak ta mümkün değil.. Değil üyeler, Atatürk bile konuşulmamalı. Zira asıl konuşulacak onun fikirlerinin yanlışlığı/doğruluğu.
Moderatörler kişi üzerinden konuşmayı ya yasaklasınlar, ya da kişi vurgularını silsinler. Bu böyle gitmiyor. Bu yüzden, kişi üzerinden tartışma çıkıyor diye güzelim konular siliniyor. Benim 4-5 adet konum silindi böylece. Ne alaka?[/QUOTE] Sizinle düşüncelerim aynı olmasa da bu tesbitinize kesinlikle katılıyorum. Sürekli karşı tarafı tahrik eden yazılar veya kişiler eklendiğinde her zaman karşı fikirler ölçülü ölçüsüz olacaktırç |
[QUOTE=mansur58;615906]Sizinle düşüncelerim aynı olmasa da bu tesbitinize kesinlikle katılıyorum.
Sürekli karşı tarafı tahrik eden yazılar veya kişiler eklendiğinde her zaman karşı fikirler ölçülü ölçüsüz olacaktır[/QUOTE] İşin ilginç tarafı, moderatörler konuları senin kişselleştirdiğini vurguluyorlar. Mesela kısa bir alıntı yapayım. Bunu buraya alıntılamam zorunlu hale geldi. Zira hem konularım siliniyor, hem de yukardaki yazımla seni değil, diğer arkadaşları ikaz ettim gibi gözüktüm. Bu olaydan sonra sen, ben ve hemen hepimiz burada tartışmaları kişiler üzerinden yapmamaya söz vermeliyiz. Yazılarımı silen Moderatörden kısa bir alıntı: [QUOTE]Mansur58 ile kişisel tartışmaya dönüşüyor bu tür konularınız. [/QUOTE] Hep söylemişimdir; "Özellikli insanlar fikirler üzerinden konuşur" Tekrar bir tartışma açmamak için devamını yazmıyorum. Herkese iyi dileklerimle.. |
Artık konular silinmesin lütfen. Kim ortamı geriyorsa onun mesajı silinsin veya uyarı alsın. Bütün yöneticilerden bunu rica ediyorum. Güzelim konular gitti boşuna.
|
[QUOTE=Alibaba58;615910]Artık konular silinmesin lütfen. Kim ortamı geriyorsa onun mesajı silinsin veya uyarı alsın. Bütün yöneticilerden bunu rica ediyorum. Güzelim konular gitti boşuna.[/QUOTE]
Evet geçen hafta sizin açtığınız bir konu vardı, çok ilgimi çekmiş hatta bir de yorum yapmıştım ertesi gün aradım aradım bulamadım... |
[QUOTE=Kibrisli;615911]Evet geçen hafta sizin açtığınız bir konu vardı, çok ilgimi çekmiş hatta bir de yorum yapmıştım ertesi gün aradım aradım bulamadım...[/QUOTE]
Diğer forumlarda yazılar silinice üyelere açıktan veya ÖM olarak bilgi veriliyor. Burada bu alışkanlık yok. Bunlarıo söylemek zorundayız. İnsanların vakitleri kıymetlidir. Kim olursa olsun... |
Burda da söylüyoruz açıktan. Üyelerin birbirini aşağılayıcı hakararet edici yorumları silinir. Forumun formatına uymayan konular kapatılır veya komple silinir diye.
Sivaslınet, sizin dün açtığınız ve benim sildiğim konuyu ele alalım. Onu forumun neresine koyalım. Veya o konuyu burda açmaktaki amacınız neydi ? Öğrenmemiz mümkün mü ? |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:01. |