![]() |
-->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=jakobieen;209273]paşa bahçeyide unutmamak gerek
pekde güzel olmuş yeni halini görek yanımıza alırız birazda börek çörek değme keyfime hele şu dersleri bi geçek :) :)[/QUOTE] [B]Alacaksın semaveri,dediğin gibi börekleri çörekleri, Atacaksın Paşabahçeye veya çermiklere kendini, Sıcacık çay mis gibi patatesli keteler, [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]ımın heryerinde muhteşem olur piknikler! [/B] |
--->: -->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;209278][B]Alacaksın semaveri,dediğin gibi börekleri çörekleri,
Atacaksın Paşabahçeye veya çermiklere kendini, Sıcacık çay mis gibi patatesli keteler, [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]ımın heryerinde muhteşem olur piknikler! [/B][/QUOTE] yaptığın işler kolay değil atma öyle her yere kendini.... kene var artık oralarda dikkat et sokorlar bak seni.... saygılarımla gardaş. |
-->: --->: -->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=mermer yusuf;209279]yaptığın işler kolay değil
atma öyle her yere kendini.... kene var artık oralarda dikkat et sokmasınlar seni.... saygılarımla gardaşı.[/QUOTE] [B]Biz sadece kimlikten ibaret [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]lı değiliz Kenelerin yerde olanından değil ayakta olanından endişe ederiz, Keneden korkan [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]lımı olur, Yerdekilerinide merak etme sen başlarını ezeriz. Saygılar bizden!!![/B] |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=1967_CLUB_BOZ;209006]GEL KIRMIZIYLA BEYAZ OLALIM
SESİNLE ŞİİRLRE KOŞALIM KALBİM SEİNLE ATAR GÜZEL SAZIM ..[/QUOTE] NE YAZIYOR BU GARDAŞIM ANLADIYSAM PASCAL NOUMA OLAYIM, ŞİİRLERE KOŞULMAZ BAKILIR. KIRMIZI BEYAZ OLMADIN SEN MOR OLDUN BE GARDAŞIM. |
--->: -->: --->: -->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;209281][B]Biz sadece kimlikten ibaret [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]lı değiliz
Kenelerin yerde olanından değil ayakta olanından endişe ederiz, Keneden korkan [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]lımı olur, Yerdekilerinide merak etme sen başlarını ezeriz. Saygılar bizden!!![/B][/QUOTE] KORKMADIĞINI BELLİ ETTİN AFERİMİ HAK ETTİN AYAKTA OLAN KENELER SİVASI TERKETMİŞLER hörmetler gardaşım. |
--->: -->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;209268][B]Cevap vermek benim yapımda var,
Sen devam et yazmaya güzellik uykundan mahrum kal, Hakedene gösteririm Centilmanliği, Onuda haketmek zor değilki![/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Centilmenligi kim kaybetmisde sen bulmussun Burda forumlari doldurmaya koyulmussun Birak birazda digerleri yazsin Sakin yanlis anlamayasin Sen halen uykunu alamadinmi Bana cevap yazamadinmi :D :D :D Uyuya uyuya büyüyecenmi Büyümüssün artik, yetmezmi[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=jakobieen;209272]belli oldu güzellik uykusunun nedeni :)
sivaslı mı olurmuş sevmeyen etliyi sivas uşağıyız ülkemin en centilmeni çamur atma o yönümüze sen en güzeli[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"][FONT="Verdana"]kendim yaparim etli ekmek tercihim yapamadiklarimi yemek Güzellik uykumu caldiniz centilmenliginize laf atan olmadi, niye alindiniz Iyi okursan, lafim sana degildi Barisirmisin, yapsam sana etli pideyi[/FONT][/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=mermer yusuf;209275]ne anlar bun insan şiirden
kopya çeker başka yerden bunu ben yazmıştım evvelden asıl buna millet oldu hayran:D:D:D saygılarımla abla.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Saygilarini sunarsin bana laf atarsin Bu insan dedigin sahis benmiyim Yokmu benimde bir ismim Kopya cekmeye ihtiyacim yok Ilham gelir, sükürler olsun Rabbime cok Patentini aldinmi önceden, göremedim kusura bakma senin yazdigini bilemedim[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
-->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=mermer yusuf;209283]KORKMADIĞINI BELLİ ETTİN
AFERİMİ HAK ETTİN AYAKTA OLAN KENELER SİVASI TERKETMİŞLER hörmetler gardaşım.[/QUOTE] [B]Aferimle işim olmaz o laf bana yakışmaz, Ecelin o kenelerse işte ondan kaçılmaz, Ayaktaki keneler [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR] dahil heryerde, Biz [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]lıların kanı kenelere yaramaz. Saygılar bizden!!![/B] |
-->: --->: -->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;209317][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Centilmenligi kim kaybetmisde sen bulmussun
Burda forumlari doldurmaya koyulmussun Birak birazda digerleri yazsin Sakin yanlis anlamayasin Sen halen uykunu alamadinmi Bana cevap yazamadinmi :D :D :D Uyuya uyuya büyüyecenmi Büyümüssün artik, yetmezmi[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Beklettimse özür dilerim işte geldim, Ne uyudum ne uyku sersemiyim, Forumla işim olmaz sanatım konuşsun, Zira o konuştukça başkaları sussun!:) Centillmenlik hususuna takıldın kaldın, Aşık [COLOR="Red"]SERDAR[/COLOR]i olarak ben onları çoktaaan aştım, Ne deliyim ben nede divane, Daha çoook yorulursun bana cevap vere vere... :D :D [/B] |
--->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=serhat3358;209221][B][COLOR="Navy"]Ferhat aşkı için dağları delmiş,
Mecnunu sorarsan deliye dönmüş; Eğer ben seni anlıyamışsam, Ya dağları delenin yok,yada olanın deli... [/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Sairlik erkege has mi Bayanlarda siir yazamaz mi Askin her türü var Platonigi olamaz mi Ferhat ve Mecnun`dan bahsedersin Öyle yürekler bu zamanda kimde dersin Sen Ask`a dair ne yaptin söylermisin Daglari delip, deli mi oldunda sair`im dersin?!?[/B] |
SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;209322][B]Beklettimse özür dilerim işte geldim,
Ne uyudum ne uyku sersemiyim, Forumla işim olmaz sanatım konuşsun, Zira o konuştukça başkaları sussun!:) Centillmenlik hususuna takıldın kaldın, Aşık [COLOR="Red"]SERDAR[/COLOR]i olarak ben onları çoktaaan aştım, Ne deliyim ben nede divane, Daha çoook yorulursun bana cevap vere vere... :D :D [/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Anlamamki sana yazdigimi nerden duyarsin Hemen gelir cevap yazarsin Inlerin mi var cinlerinmi Yoksa ilham perilerinmi Centilmenlige takilmam, kafani yorma Yoruldugumu bilmem, hic bosuna sorma Ben susarsam atisacak kimse bulamazsin Sonra Sweet nerelerde diye cok ararsin..... [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=mermer yusuf;209276]vermene gerek yok cesaret
başlarız evelallah şiire iki satırdan bahsediyorsun satırı oluşturamıyorsun:D:D:D saygılar abla.[/QUOTE] [B]Görüyorum ki sana gerek yok Cünkü bu satirlari yazmakla cesaret cok :D :D hic uyduramamissin, bilesin :D olmamis gardasim, gözümüz bunlara tok[/B] |
[QUOTE=akrep52;209267]işte geldim burdayım
aşıklıkta ustayım sen anca benim dişimin kovunu doldurmassın ama centilmenlik olsunsonuçta bayansın saygısızlık algılayan lütfen beni uyarsın[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Hic bosa ugrasma, istesende doldurmam disini Herkes bayan diye centilmenlik taslar, bilirler isini Bana karsi oldugun gibi görün, Göründügün gibi ol Hic merak etme alirsin benden cevabini bol bol :D :D :D [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[B]Sivas`lidir her damla kani
Gözler herkesi, her ani Bilgilidir her konuda, sevilir tabi Albina58dir bizim Hakan abi :D[/B] |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;209328][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Anlamamki sana yazdigimi nerden duyarsin
Hemen gelir cevap yazarsin Inlerin mi var cinlerinmi Yoksa ilham perilerinmi Centilmenlige takilmam, kafani yorma Yoruldugumu bilmem, hic bosuna sorma Ben susarsam atisacak kimse bulamazsin Sonra Sweet nerelerde diye cok ararsin..... [/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B] Sen susma yoksa bu kelamlar askıda kalır, Hoş sussanda aşık Sweet gider bir başkası gelir, [COLOR="Red"]SERDAR[/COLOR]iyim ben şairlik kanımda var, Benim kimliğimde aşıklar diyarı [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]lı yazar! :D :D [/B] |
[QUOTE=albina58;209333]O kadar eyi laf duydu
Gözleri yaş doldu Hep memleketi için konuşdu En sonunda albina dokuzuncu köydende kovuldu[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]birazda bizim icin konus bizi niye sürersin yokus Biz seni kovmayiz korkun olmasin Sende döktür suraya icinde kalmasin[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Serd@r;209334][B]
Sen susma yoksa bu kelamlar askıda kalır, Hoş sussanda aşık Sweet gider bir başkası gelir, [COLOR="Red"]SERDAR[/COLOR]iyim ben şairlik kanımda var, Benim kimliğimde aşıklar diyarı [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]lı yazar! :D :D [/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Askida birakmam kelamimi Herkese iletirim selamimi Bu firsati bidaha bulamam Burayi kimseye birakamam [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;209337][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Askida birakmam kelamimi
Herkese iletirim selamimi Bu firsati bidaha bulamam Burayi kimseye birakamam [/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Fırsatı kaçırma ama acele etme yavaş ol ağır, Zirveye ulaşmak kolay değil biraz zaman alır, İki satır yazdım diye havalara girme sakın, Aşık [COLOR="Red"]SERDAR[/COLOR]i senin havanı alır! :) :) [/B] |
[QUOTE=Serd@r;209338][B]Fırsatı kaçırma ama acele etme yavaş ol ağır,
Zirveye ulaşmak kolay değil biraz zaman alır, İki satır yazdım diye havalara girme sakın, Aşık [COLOR="Red"]SERDAR[/COLOR]i senin havanı alır! :) :) [/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Sizlere yetisemem bilirim Kendimce biseyleri denerim Biraz ondan biraz sundan Baksana düstün formundan :D :D :D[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
-->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=albina58;209335]Memleket için yola çıkdık,
Önce birbirimize çelme takdık, Sonra kuyularımızı kazdık, Başlamadan yarı yolda kaldık, Toprağımızda merdimiz vardı, Kangalımız,balımız,madenimiz vardı, Çermiğimiz,gökpınarımız,aşıklarımız vardı, Bilmem nankörlükmüdür hepsi havada kaldı. Tarihimizde kahramanlıklarımız, İnsanlığa yön veren medeniyetlerimiz, Kişiliğimize hamur veren mabedlerimiz, Bugün nesli hiçbirinin hakkını veremez. Yigidolarım çıkdı bir delikanlı mecnun başkan Ortaya yüreğini koyan, Gurbette bir rüştü elmas gibi dalyan, Malını mülkünü ailesini bir yana koyan, Ne başkanın yürekliliğini yapabildik, Ne gurbette memleket özleminin hakkını verebildik, Nede memleketimizin değerini bilebildik, Hep böyle sandelye üstünde seyrettik, Bırakalım SİVAS'ımızı, Bırakalım vatanımızı, Bırakalım anne baba duygularımızı, Dini,hatır hoşsohbet varlıklarımızı. Bugünü yaşamak gerek, Cep telefonu plazma almak gerek, En son model araba almak gerek, Komşun aç uyurken,senin düşünmemen gerek. Ben söyledim, Biraz ironi yapdım, Yine birazda göze battım, Affedin yine işkemden attım.[/QUOTE] [B] Birde bana diyorlar yaz bir iki şiir Nasıl kalem oynatayım varken böyle şair Kelimeler yüreğinden sızmış yine çağlamış Hakan(albina58) ağbi Sivaslıyım diyeni ağlatmış[/B] |
-->: --->: -->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;209340][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Sizlere yetisemem bilirim
Kendimce biseyleri denerim Biraz ondan biraz sundan Baksana düstün formundan :D :D :D[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Alttan alırsan hep gelirim üstüne, Biraz diren hemen pes etme, 24 saatlik uykusuzlukla bile, Ödün vermem şairliğimden kimseye...[/B] |
[QUOTE=albina58;209339]Ben doğdugum toprakları sevdim
Dogayı,olduğu gibi olan memleketimi sevdim, İnsanı,malı mülkü,parayı neyleyim, Kızma swett sizleri kardeş gibi sevdim.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Ben dogdugum topraklari sevemedim Sizler gibi memleketimi doya doya göremedim Havasina, suyuna topragina özlemim kelimelerle anlatilmaz Benim yerimde olmayan, hislerimi asla anlayamaz [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
seni konuşacağımız neyin var
alt tarafı iki şaşı gözüst tarafı bem beyaz saç kovsan neye yarar bacası yokmu sitenin yanlış anlama sana deyildir sitemim |
[QUOTE=cahar;209341][B]
Birde bana diyorlar yaz bir iki şiir Nasıl kalem oynatayım varken böyle şair Kelimeler yüreğinden sızmış yine çağlamış Hakan(albina58) ağbi Sivaslıyım diyeni ağlatmış[/B][/QUOTE] [B]MaaşAllahın var hocam gayet iyisin, Birde ben sizinle nasıl aşık atarım dersin, [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]lılığın her halinden belli, Dizmişsin ardı ardına bu güzel nameleri.[/B] |
[QUOTE=albina58;209335]Memleket için yola çıkdık,
Önce birbirimize çelme takdık, Sonra kuyularımızı kazdık, Başlamadan yarı yolda kaldık, Toprağımızda merdimiz vardı, Kangalımız,balımız,madenimiz vardı, Çermiğimiz,gökpınarımız,aşıklarımız vardı, Bilmem nankörlükmüdür hepsi havada kaldı. Tarihimizde kahramanlıklarımız, İnsanlığa yön veren medeniyetlerimiz, Kişiliğimize hamur veren mabedlerimiz, Bugün nesli hiçbirinin hakkını veremez. Yigidolarım çıkdı bir delikanlı mecnun başkan Ortaya yüreğini koyan, Gurbette bir rüştü elmas gibi dalyan, Malını mülkünü ailesini bir yana koyan, Ne başkanın yürekliliğini yapabildik, Ne gurbette memleket özleminin hakkını verebildik, Nede memleketimizin değerini bilebildik, Hep böyle sandelye üstünde seyrettik, Bırakalım SİVAS'ımızı, Bırakalım vatanımızı, Bırakalım anne baba duygularımızı, Dini,hatır hoşsohbet varlıklarımızı. Bugünü yaşamak gerek, Cep telefonu plazma almak gerek, En son model araba almak gerek, Komşun aç uyurken,senin düşünmemen gerek. Ben söyledim, Biraz ironi yapdım, Yine birazda göze battım, Affedin yine işkemden attım.[/QUOTE] [B]Bu ne şevki yürektir kabına sığmaz, [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]lının aşkı büyüktür sayfalar almaz, Sende katıldın ozanlar kervanına, Bende varım artık dedin bu güzel mısralarla. [/B] |
SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;209342][B]Alttan alırsan hep gelirim üstüne,
Biraz diren hemen pes etme, 24 saatlik uykusuzlukla bile, Ödün vermem şairliğimden kimseye...[/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Ödün verme sairliginden, istemeyiz 24 saat uykusuzluga dayanirsin biliriz Kolay kolay kimseye karsi pes etmem cümle alem bilir beni hic biseyi dert etmem [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;209347][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Ödün verme sairliginden, istemeyiz
24 saat uykusuzluga dayanirsin biliriz Kolay kolay kimseye karsi pes etmem cümle alem bilir beni hic biseyi dert etmem [/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]İnadın inatsa inadım inat, Değil 24 beklerim 36 saat, İstemem cümle alem,beni bilen bilsin, Karşında Aşık [COLOR="Red"]SERDAR[/COLOR]i var olma bu kadar rahat. [/B] |
[QUOTE=akrep52;209344]seni konuşacağımız neyin var
alt tarafı iki şaşı gözüst tarafı bem beyaz saç kovsan neye yarar bacası yokmu sitenin yanlış anlama sana deyildir sitemim[/QUOTE] [B]Seyrek bakar sık dokursun, Bir satırın ardına 3 saat durursun, Akrep52 bu nasıl atışma, Bir söyler beş okursun.[/B] |
[QUOTE=akrep52;209344]seni konuşacağımız neyin var
alt tarafı iki şaşı gözüst tarafı bem beyaz saç kovsan neye yarar bacası yokmu sitenin yanlış anlama sana deyildir sitemim[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]iki sasi gözün üstünde hilal gibi kaslar var Hic bosa kiskanma, bir gün seninde saclarin beyazlar Akrep gibi girme yanimiza zehirini sacma aramiza... [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
merakım yoktur o konulara
centilmenlik ruhumdadır işimde deyil hiç boşa uğraşma atışacaksan gel hodri meydan ben senin bildin sözleri unuttum çoktan |
[QUOTE=Serd@r;209348][B]İnadın inatsa inadım inat,
Değil 24 beklerim 36 saat, İstemem cümle alem beni bilen bilsin, Karşında Aşık [COLOR="Red"]SERDAR[/COLOR]i var olma bu kadar rahat. [/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Boganin inadini tasirsin bilirim Inadini almanyadan hissederim biraz yavas ol karsindaki alman sivasli Pek güzeldir, yasa sende bu rahati[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=akrep52;209351]merakım yoktur o konulara
centilmenlik ruhumdadır işimde deyil hiç boşa uğraşma atışacaksan gel hodri meydan ben senin bildin sözleri unuttum çoktan[/QUOTE] [B]Alıntı yapsan anlarız bu sözlerin kime gittiğini, Atmam karavana benim hedefim herzaman belli, Şairsen işte hodri meydan,değilsen bilemem, Unuttuğun sözlerin karşındadır şairi. [/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;209352][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Boganin inadini tasirsin bilirim
Inadini almanyadan hissederim biraz yavas ol karsindaki alman sivasli Pek güzeldir, yasa sende bu rahati[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Boğanın değil koçun inadı, Bu inatki onlarca name sıraladı, Güzellik fanidir aldanmayasın, Almanyalı [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]lı [COLOR="red"]SERDAR[/COLOR]iyle inatlaşmayasın. :D :D [/B] |
ben akrebim ama zehirim aşığa deyil
kendini aşık sanalara aşıklara laf atanlara yanızda yerim yoksa giderim istenmeyen yerde durulmaz onu bilirim atışmaktı benim gayem haddimi aştı isem baştan sölemiştim uyarın diye senin gibi öle lafları ben bilmem ama şunu unutma kuyrumun ucundadır iğnem |
[QUOTE=akrep52;209351]merakım yoktur o konulara
centilmenlik ruhumdadır işimde deyil hiç boşa uğraşma atışacaksan gel hodri meydan ben senin bildin sözleri unuttum çoktan[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Bu yazi cevapsiz kalirmi Kiskanmayasin itibarimi Unutdugun sadece sözler olsa ASiklar aglar yazini okusa :D :D :D [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=akrep52;209355]ben akrebim ama zehirim aşığa deyil
kendini aşık sanalara aşıklara laf atanlara yanızda yerim yoksa giderim istenmeyen yerde durulmaz onu bilirim atışmaktı benim gayem haddimi aştı isem baştan sölemiştim uyarın diye senin gibi öle lafları ben bilmem ama şunu unutma kuyrumun ucundadır iğnem[/QUOTE] [B]Hemen neden alındın ki akrep52, Biz biliriz yoktur kötülük namelerinde, İğneleyici olacakki atışmanın sözleri, Tadı burda biraz hırs eklemeli. Kırmadın,kırılmadık,amacımız eğlence, Dedim ya ahusu şerbettir hemşehrimin her yerde, Nice süslü laflar var anlamı boş, Hakikaten senin sözlerin ince ve hoş.[/B] |
[QUOTE=Serd@r;209354][B]Boğanın değil koçun inadı,
Bu inatki onlarca name sıraladı, Güzellik fanidir aldanmayasın, Almanyalı [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]lı [COLOR="red"]SERDAR[/COLOR]iyle inatlaşmayasın. :D :D [/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Takdin bi kere su inada Ne var bilmem bu inatda Anla artik, ben inadi sevmem burayida sana vermem :D :D :D[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Serd@r;209357][B]Hemen neden alındın ki akrep52,
Biz biliriz yoktur kötülük namelerinde, İğneleyici olacakki atışmanın sözleri, Tadı burda biraz hırs eklemeli. Kırmadın,kırılmadık,amacımız eğlence, Dedim ya ahusu şerbettir hemşehrimin her yerde, Nice süslü laflar var anlamı boş, Hakikaten senin sözlerin ince ve hoş.[/B][/QUOTE] eyvallah serdari kardeşim ama ben sivaslı deyilim alınmam bilirim atışmaya boyut eklerim herkes aynı konuda kalmasın isterim sataşmayı heyecanla beklerim |
-->: --->: -->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=akrep52;209359]eyvallah serdari kardeşim ama ben sivaslı deyilim
alınmam bilirim atışmaya boyut eklerim herkes aynı konuda kalmasın isterim sataşmayı heyecanla beklerim[/QUOTE] [B]İster [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]lı ol ister [COLOR="Blue"]Ordu[/COLOR]lu, Yoktur bizde ayrımcılık kültürü, Yaradılanı severiz yaradandan ötürü, Göster bakalım Akrep52 şairane ruhunu! [/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:56. |