![]() |
Cevap: GÜZEL SÖZLER
-------gittiğinde ürpermiştim...
İçimi çok eski bir kederle kaplı olan bir üşüme kaplamıştı... hissetmiştin `sevgili`... `neden titriyorsun` demiştin... sana cevap verememiştim. kendimi tutamamaktan korkmuştum. birden ayaklarımdan yukarı yükselen bir sıcaklık kaplamıştı gövdemi... geçmişte bir yerde, binlerce yıl önce başka bir dünyada başlamıştı sanki ` sevgi` miz.... umutlarla, meydan okuma ve göz kamaştırıcı parlak vaadlerle dolu bir dünyada... issız ve yapayalnız geçen yıllarımız boyunca, hep aradığımızı bulmuştuk... öyle olduğuna inanıyorduk... mutluluğun sessizliğinin bulunduğu ve sadece bizim olan bir yerdi `aşk `... yalnız ` kendi`mize ait olan küçük bir ada idi `aşk`... ama gitmiştin... şimdi bu büyük çabalarımızın sonu adada,` boşluğunun ada` `yalnız` bırakılmak olmuştu sevgili... gittiğinde... nereye gittiğinin hiç önemi yoktu... hani bütün yollar `sevgi` ye çıkardı? hani `biz` bir tutku kıyısında durup soluklanacak, aşkımızın elbiselerini üstümüzden çıkaracak ve gözlerinin derinliklerinden sevda denizine akacaktık?... öylesine içimdeydin ki... |
[B]“İnsan âşık olduğu zaman kendi kendini kandırmakla işe başlar, başkalarını kandırmakla da işi bitirir…”
(…Oscar Wilde)[/B] |
hani geriye dünüp baktığında sahte sevgiler seni sattığında özlersin ya beni,işte o zaman ben senin olmayacağım...
|
CAN BİR ZAMANLAR BENİM İÇİN NEFES ALMAKTI
NEFES ALMADAN YAŞAYAMAZDIM BİRSÜRE SONRA CANIN KAN OLDUĞUNA İNANDIM DAMARLARIMDAN AKAN KAN OLMASA YAŞAYAMAZDIM DAHA SONRA DA CANIN YÜREĞİM OLDUĞU KANISINA VARDIM ATMASA YAŞAYAMAZDIM...! |
...........Seni davet ediyorum lütfen gelll............
Seni içimizdeki o sonsuz güzellikteki çiçek bahçelerinden beyaz papatyalar toplamaya davet ediyorum. Seni milyonda bir yaşadığımız zavallı hayatımızın içini doldurmaya ve anlamlandırmaya davet ediyorum.....Gell Gell ben seni bekliyorum. |
[B][CENTER]Bana bir ben lazımım birde beni anlayan, beni bir ben mahvedebilirim birde beni YARADAN .....!![/B][/CENTER]
|
Seni sonsuzluk kadar çok seveceğime… Seni, SEN olduğun için seni seveceğime…
Seni Bir ömürden de öte seveceğime… Seni Seviyorum diyeceğime… AND ICERIM |
Seni unutmak için and içtim gözlerin geldi aklıma vazgeçtim.Hadi uyandır beni söyle gördüğüm zamansız bir düş mü? Hadi git, uzaklaş, yokluğuna inandır beni. Gerçekten yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten.Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa.
|
[B][I][FONT=Comic Sans MS]Eğer bir insan üniversiteden çıktıktan sonra, öğreneceği daha çok şey olduğunu öğrenebilmişse, yüksek öğrenim yapmanın bir zararı yoktur.
(W. Longfellow)[/FONT][/I][/B] |
Bazı insanlar kafalarıyla hissederler ve kalpleriyle düşünürler.
|
Hedefe nişan almadan önce, barutun var mı kontrol et.
|
Cevap: GÜNÜN SÖZÜ
[B][COLOR="Black"]Kendinizi başkasına anlatmayın.
Sizi seven kişinin buna ihtiyacı yok; sevmeyen de inanmayacaktır zaten. Onun hayatında bir seçenek isen, onun senin için öncelik olmasına müsaade etme. İlişkiler en iyi dengeli olduğunda yürür. Sabah uyandığımızda iki basit seçeneğimiz vardır. Tekrar uyuyup rüya görmek veya uyanıp rüyanın peşinden koşmak. Bize değer verenleri ağlatırız. Bize değer vermeyenler için ağlarız. Bizim için hiç ağlamayacaklara da değer veririz. Bu hayatın gerçeğidir. Garip ama gerçek. Bir kez bunu anlarsan, değişmek için geç değil. Mutlu iken söz verme. Üzgünsen cevap verme. Öfkeliysen karar verme. İki kere düşün, doğru karar ver. Zaman nehir gibidir. Aynı suda iki kez yıkanamazsın. Geçen su bir daha geçmeyecektir. Hayatın her anını yaşa. Hep meşgul olduğunu söylersen hiç müsait olamazsın. Hep zamanın olmadığını söylersen hiç zamanın olmaz. Hep yarın yapacağını söylersen, yarın hiç gelmeyecektir...[/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Black"]Mutlu iken söz verme.
Üzgünsen cevap verme. Öfkeliysen karar verme.........[/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Black"]Hangi dağa tırmansam, muradım ötesinde;
Murad, bugün yerine her günün ötesinde... N.F.K. ÇİLENAME[/COLOR][/B] |
Olgun insan ve gerçek dost, Cehennem'den çıkışta ve Cennet'e girişte bile "Buyurun" demesini bilendir. (M.F.Gülen)
|
[B] sevgili kardeşim ARİF bey Böylesine güzel konuyu bizimle paylaştığınız için size çok teşekkür ederim [/B]
|
[B][COLOR="Red"]EY TÜRK MİLLETİ;
ŞUNU KAFANA ÇOK İYİ YERLEŞTİR. ABD VE AB BU ÜLKEDEN PILILARINI PIRTILARINI TOPLAYIP GİTMEDİKÇE, YALTAKÇILARI VATAN HAİNLİĞİ SUÇUYLA İNFAZ EDİLMEDİKÇE, BU ÜLKEDE TERÖRDE BİTMEZ, AYRILIKÇILIKTA BİTMEZ, BU ÜLKE BİR ADIM İLERİ DE GİDEMEZ…[/COLOR][/B] |
[COLOR="darkorchid"][B] Her bildiğini söyleme ama, söylediklerini daima bil.
[/B][/COLOR] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Bizim yörelerde Kaderimiz dogusta yazilir.
Siirlerimiz hayatimizi anlatir. Sevdamiz yüregimiz kadar mert olur. "Seni unuttum" kelimesi ancak mezar tasimiza yazilir. [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B]Çocuklar bile biliyor ali ayşeyi seviyor :)[/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"]KEŞKE HEP ÇOÇUK KALSAKTA KALBİMİZ YERİNE, DİZİMİZ KANASA........ [/COLOR][/B]
|
Sevilen kahri takdir buyurmussa sevene düşen çaresiz boyun eğmektir. Unutma beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır!
|
İnsan gerçekten bir kadını severse, onun gözünde dünyadaki bütün öteki kadınlar kesin
olarak anlamını yitirir. |
Yoksul kadın, hiçbir şeyi olmayan kadın olarak anlaşılır, oysa ki kadın denilen varlığın
kendisi yüksek bir varlıktır. Onun yoksulluğu olamaz. Atatürk |
İki şeye hakkım olduğuna karar verdim, Özgürlük ve Ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim. Çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez!
|
[B]Yemine gerek duymayacak kadar sozlerine sadik ol[/B]
|
[B][COLOR="Black"]Geçmise dönük keskelerle yasamaktansa, gelecege dönük belkilerle yasamayi tercih ederim. [/COLOR][/B]
|
Üzgünüm canım..
İçimdeki seni, Hiçbir kalıba sığdıramadım. Yere, göğe koyamadım. Kalbimden sana yakışır, Taç Mahal yaptım. Şahı sen, Sultanı benim. Saltanatın ise, Yüreğim...! |
[B][COLOR="DarkRed"][COLOR="darkred"][COLOR="Black"]ÖZLEMEK MUTLULUGUN BİR TEK SENDE OLDUGUNA İNANMAKSA ÖZLEMEK SONBAHARDA FARKETMEDEN SAVRULMAKSA ÖZLEMEK BİLMEDEN DELİ GİBİ TUTULMAKSA OZAMAN SENİ COK ÖZLERİM.SEV AMA..ASLA KAPRİS YAPMA..UNUT AMA...KALBİNDEN SÖKÜP ATMA...DEGER VER AMA..ASLA DEGERİNİ YİTİRME...ACİLARİ UNUT AMA BU MESAJİ GÖNDERENİ UNUTMA..!!![/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
|
Suskunluğum Asaletimdir...her lafa verilcek bir cevabım var ama ; lafa bakarm laf mı diye ; bir de söyleyene bakarım adam mı diye....
|
Düğünlerde yanına gelip seni dürterek "sıra sana geldi" diyen yaşlılardan sıkıldıysan sende aynısını cenazelerde onlara yap... :D
|
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına, dünle beslenerek yol alır.
|
Sen Anlatılamayacak kadar özel, Kelimelerin Kifayetsiz Kalacağı Kadar Güzelsin, Kimse Değerine Ulaşamaz Ve Kimse benim Verdiğim Değeri Sana Veremez Bunu Sakın Ha Sakın Unutma Sevgilim Bütün Güzelikler Ve Güzel Olan Herşey ikimizin Olsun Seni hep Ve Daima Seveceğim
|
[B]Sırılsıklam aşık olsam,Gece boyu uyumasam.[/B]
|
Bir dakika gec kalmaktansa, bir saat önce gelmek daha iyidir.
|
ACIK KALPLE KONUSAN DÜSMAN, ICTEN PAZARLIKCI DOSTTAN DAHA IYIDIR
|
[B]Kalp ne ile doluysa dudaklardan o dökülür…[/B]
|
Bir düSmani aFfeTmek – bir Dostu aFfetmekTen daHa koLaYdir...
|
[B]Büyük mutluluklar büyük acilarin yani basindadir...[/B]
|
[B]HiCbiR zamaN cikTigiN kaPiyi CaRpma, güNün biRinDe döNmeK isTeyebiLirsiN...[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:09. |