![]() |
--->: ASKER
5.PİYADE EGİTİM TUGAYI 1.PİYADE ER EGİTİM TABUR KOMUTANLIGI (ULAŞTIRMA) arkadaşlar bende buraya düştüm.6 ekimde şubeye gelin diyorlar silüs için lakin ekimin kaçında gönderirler bilemem herhalde en geç 6 ekimden 3-5 gün sonra teslim oluruz.Bir bilgisi varsa paylaşırsa iyi olur ben şubeyi aradım ama malesef bürokrasi sölemiyorlar.
|
-->: ASKER
[B]Şanslı gencler sivasta askerlik yapmak herkese nasip olmaz sakın bazılarının sivası kötü bir şekilde tanımalarına inanmayın güzel bir askerlik süresi gecireceğinizden hiç şüpheniz olmasın sizlere hayırlı teskereler dilerim[/B]
|
Akadaşlar bnm öğrendiğim kadarıyla yer merkezmiş fakat ulaşım açısından bir bilgisi olan varsa bildirirse sevinirim.Ayrıca aynı birliğe düştüğüm arkadaşlarla şimdiden tanışmak isterim oraya gidince yabancılık çekmeyelim :D msn:karadusler@hotmail.com
|
fatih hoca yanıma giderken genelde iç çamaşırı alcam traş köpügü felan bide boyunluk askı cüzdanı:D çogunlugunu askeriye veriyomuş ulaşım açısından enkötü ihtimalle inzibat olur garajda ona teslim oluruz :D
|
samett nezaman teslim olcan sen kardeş
|
yaw aranızda agustosda teslim olcak yokmu yaw :d
|
terminalin yanında otobüs durağı var kime sorarsanız söyler
oraya gideceksiniz kentkart alacaksanız meydandan geçen bi otobüse bineceksinizki hemen hemen bütün otobüsler meydandan geçiyo otobüsçüye adliyenin arkasındaki durakta inecem diyeceksiniz ordaki birine numune hastanesine nerden gidecem diye sorun numune hastanesinin bulunduğu yoldan düz ileri karşınızda 5. piyade egitim tugayı otobüsten inince en fazla 10 dakka sonra yürüyerek askeriyedesiniz ama tavsiyem merkezi gezin askeriye merkeze yakın kime sorasanız söyler ama askeriye diye sormayın numune hastanesini sorun askeriyeyi çoğu bilmez numuneden düz ileri askeriye |
ekimde tekno sen ağustos sanırım
|
agustos samet fırsatım olursa nete girebilirsem size bilgi veririm
|
selam arkadaşlar bende sivas 5. piyade eğitim tugayına topçu olarak geliyorum aynı yere düşen arkadaşlar varsa msn [email]askeraga_038@hotmail.com[/email] saygılar
|
selam arkadaşlar bende 5. piyade eğitim tugay komutanlığı 1. piyade er eğitim tabur komutanlığınq (topçu) gidiyorum ağustos 29 da teslimmiş...msn [email]askeraga_038@hotmail.com[/email]
|
slm kardasum bende agustos 30 teslım 5.cı pıyade egıtım ulastırmayım bende ama eklersen tanısırız kardasum [email]fatih7_61@hotmail.com[/email]
bıde bızım gıtcemız yere tam olarak nere kımsı kangall dıy kımısı temel tepe |
var kardasum var yanlız dılsın :D:D:D
|
[B]vala arkadaslar egitim süremiz 75 gün olarak duydum. zaten bütün esyalarımızı askeriye veriyomus. yanımıza bol don atlet tras köpüğü traş bıcagı alın gerisi cantana kadar askeriyedenmiş. ben aradım askerlik şubeme sordum 6'sı normalde teslimmiş ben hatayda oldugum için 1 gün yol veriyolarmıs 7'sine teslimm artık kısmetse orada tansırız tam adım yusuf can cihan. orada görüsmek dilegiyle arkadaslar[/B]
|
yuci sen tam olarak nereye gidiyon 6 ekim'mi gidiyon.
|
arkadaşlar 5. piyade er eğitim tugayı 1 piyade er eğitim taburu ulaştırma 6 ekim gidiş [email]fatihhoca@hotmail.com[/email] arkadaşlar görüşelim. erken gidenler sizden haber bekliyoruz.bu arada buraya gidenler internet varmış orada ve görüşebiliyorsunuz.yani bize haber yollayın lütfen
|
evet samet 6 ekim diolar ama teslim yolla beraber 8 veya 7 ekim dediler bana 5.egitim tugayı 1.er egtim alayı diolar ama ne olarak gittigimi bilmiorum cünkü kagıt daha elime gecmedi..senn
|
5.PİYADE EGİTİM TUGAYI 1.PİYADE ER EGİTİM TABUR KOMUTANLIGI (ULAŞTIRMA) 6 ekim'de sevk için şubeye çağırıyolar işte ama kağıt eline geçmemiş senin bi 10 gün önceden fln gelin diye yazıyo kağıtta.O zmn silüsü alcaz.Durum aynı herhalde seninde ulaştırmadır 1 er eğitime giden herkes ulaştırma diyo sitede.
|
yaw arkadaşalr demek en geç ben teslim olcam aranızda 31 agustos:D
|
samaetim msj attım özel m sjlara
bak |
slm dostlarım..bu gün abimi yolcu ettik.sivas temeltepe tank savar..ayrılık çok zor oldu ya..ama sabır..bende 88 liyim benimde gitmem gerekirdi de 2010 tecilliyim....bu arada sivas temeltepe tank savar ..usta birlikleri genelde nereler çıkıyo bilgilendirirseniz sevinirim
|
yüzde elli kıbrıs deniyor tankçılar için yani temeltepedekiler
|
[B][I]arkadaşlar yaa nişanlımm siivasa çktı yarın gidio askere ama merak ediorum usta birliği nereye çıkıcak 5. piyade er eğitim komutanlığı 1. tabur ulaştırma bölüğü / sivas acemi birliği burdan usta birliği genelde nereye çıkıyo genellikle bilen varmı yaaa......bide ben çok korkuyorum sivas nasıl bir yer rahat olucakmı acaba :S [/I][/B]
|
[QUOTE=ecem3334;303102][B][I]arkadaşlar yaa nişanlımm siivasa çktı yarın gidio askere ama merak ediorum usta birliği nereye çıkıcak 5. piyade er eğitim komutanlığı 1. tabur ulaştırma bölüğü / sivas acemi birliği burdan usta birliği genelde nereye çıkıyo genellikle bilen varmı yaaa......bide ben çok korkuyorum sivas nasıl bir yer rahat olucakmı acaba :S [/I][/B][/QUOTE]
sivas güzeldir .. bende ekimde gidiyorum .. dk(devre kaybı) olanları genellikle sınır bölgelerine gönderdiğini duydum edirne - kıbrıs gibi .. genel sivastan gönderilen yerler çoğunluğu batı - doğu da sansına diye biliyorum .. araştırmalarımın sonucları bunlar.. herkes için hayırlısı olsun .. |
anlaşılan acemiliği biten bu sayfaya bi daha girmiyor yada teni yerini aramakla araştırmakla meşgul. neden mi ben yaptım dağıtımım şuraya düştü diyen yok hala.....
|
evt geLen sadece araştırma için geLmış gıbı görunuyooo giden dönmuyo misaLı:)
|
peki usta yiğido fatoş yvz sen ne tavsiye edersin bize...
|
Vay be Arkadaşlar. İlk mesajımı 04.11.2007 tarihinde yazarak konuyu başlatmışım. Aylar geçmiş üstünden. Doğruymuş demekki başlamak bitirmenin yarısı. Askerliğin yarısı falan kalmadı Atarsa:149 geriye bakınca geçiyor ama ileri bakınca bitecek gibi değil:)
|
sevgili dostum cegceg bize anlat bişiler şu an neredesin mesela dağıtım nasıl oldu nerelere çıktı çoğunluk lütfen cevap bekliyoruz .bu arada darısı başımıza inşaallah bizde bi gün 149 diyeceğiz
|
Cevap: ASKER
bende sivasa çıktım 5.piyade er eğitim tugayı (ulaştırma) arkadşım bir hafta önce geldi devre kaybı olark gitmiş sadece suları rakı gibiymiş yani çok kireçli yemekler güzel pizza felan da çıkıomuş çok fazla zorlama yokmuş rahat yaparız arkadaşlar, usta birliği edirneye çıkmış istanbul felan da warmış ama 4 kişiyi doğuya göndermişler ama gelen arkadaş şoför d eğil onuda söyliyim herkese hayırlı teskereler 6sı teslim nasipse @izmir balçova
|
[QUOTE=fatihhoca;305887]anlaşılan acemiliği biten bu sayfaya bi daha girmiyor yada teni yerini aramakla araştırmakla meşgul. neden mi ben yaptım dağıtımım şuraya düştü diyen yok hala.....[/QUOTE]
valla soğuğu yiyen sivastan nefret edior heralde:) |
sivas bu kadar soğuk olabilir ama insanlar ve sıcak hatıralar yok mu.kötü hava düzelir ama kötü insan düzelmez. o yüzden sivasın soğuğu değil bizlerin orada karşılaştığı insanların soğukluğu sakat. tabiki, ne kadarı sivaslı askeriyede o da meçhul.bilmem anlatabildim mi vesselam
|
slm ben hakan nasipse 6 ekim bilemedin 7 ekimde sivastayız 5. piyade er eğitim komutanlığına gelecem ulaştırmaymış orada askerlik yapan arkadaşlar bizi bilgilendirirse sevinirim
|
[B]sıkma canını devre rahat edersin sivasta tek sorun kış sert olursa olur yoksa Allah'ın izniyle yaparsın eğer Tugaya verilirsen daha güzel olur yok Temel Tepe ise dediğim gibi biraz kışın zorluk çekersin o kadar[/B]
[COLOR="Red"]diğer arkadaşlar da zor mor demiş anlayamadım yani sen sıkma canını[/COLOR] |
mrb arkadaşlar benimde "5. piyade tugay" ( şubemden söylenen sadece bu :D ) 6 ekimde kısmetse ordayız
istanbuldan geliyorum gerisi şans ;) [email]blue_-_magic@hotmail.com[/email] |
arkadaşlar sevgilim askere gitti buraya yazmtım gitmeden öncede 5. piyade er eğitim komando ulaştırma tam tamına 12 gün oldu komando olmuş ya onlar genelde usta birliği nereye çıkıo acaba merak ediorum :) biraz zor geçiyormuş eğitimleri sesi felan gitmiş içim gitti vallahi :( çok zor geçio diyip duruo :( eğitimleri fazla ağır oluyormuş sanırım :) 26 sında yemin töreni usta birliği güzel bi yere çıksa bari tek isteğim bu yaa :)
|
[B]ulaştırma ise her yer olabilir şans -nasip artık[/B]
|
geçen sene giden arkadaş genelde kıbrıs yada batı sınır bölgeleri dedi ama arkadaşın da dediği gibi kısmet
|
evet kısmet iki gün önce konuştum sevgilmle acayip mutlu oldum nasıl bir mutluluk size anlatamam sesi felan gitmiş yine hasta :( sana bir sürprizim var dedi ama yemin töreninde sölicem dedim 26 sında yemin töreni...ya asker yolu beklemek çok zormuş :S içim içimi yiyor onu nasıl özledim size anlatamam :S :( birde ben mektup yazdım ama sora yollamakdan vazgeçtim 26 sında yemin töreni ne kaldıki şurda daha yeni gitti hem diorum usta birliğinden soramı yollasam mektuğu yoksa şimdimi yolluoyim az kalmış olsada mektıp beklermi kararsız kaldım ama mantıklı olan usta birliğinde yollamak gibi gelio bana sanki sizin düşünceleriniz nelerdir acaba arkadaşlar bide benden başka asker yolu bekleyen yok mu burda :):) ben her dk ka buraya duygularımı yazasım geliyorda ama sanırım benden başka asker yolu bekleyen yok ya :) bide ben adres almayı unutuyorum hep sivaslı olan arkadaşlar sivasda nerde var askeri birlikler semt olarak yani bilgilendirirseniz çok sevinirim yaa :)
|
26 dan sonra dağıtım olacakmı arkadaşın.olursa nereye çıktı genelde nereye dağıtmışlar bize dön emi yani sakın unutma
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:40. |