![]() |
--->: en çok hangi diziyi seviyorsunuz?
[QUOTE]benim yeni listem
kurtlar vadisi pusu. yaprak dökümü yeşeren düşler tek türkiye menekşe ile halil yaban gülü __________________ Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.[/QUOTE]¨ [B]Az degilmis msallah.[/B] [B]Bende Kurtlar vadisi pusu. Mennekse ile halil(arada sirada) Arka sokaklar(listede yok) [/B] _______________ |
1-KURTLAR VADİSİ
2-PARMAKLIKLAR ARDINDA 3-TEK TÜRKİYE 4-PARS NARKO TERÖR 5-KÖPRÜ MİLLET OLARAK DİZİKOLİK OLDUK |
yaprak dökümün ve kurtlar vadisin izlerim
|
kurtlarvadisipusu veyiğidolar
|
avrupayakasını izlerim kurtlar vadiside güzel
|
[QUOTE=58memo;262073]¨
[B]Az degilmis msallah.[/B] [B]Bende Kurtlar vadisi pusu. Mennekse ile halil(arada sirada) Arka sokaklar(listede yok) [/B] _______________[/QUOTE] arka sokaklarda güzel rast gele izlerim işte. |
Kurtlar vadisi Dizisini seviyorum.Saygilarimla...
|
KURTLAR VADISI VE YAPRAK DÖKÜMÜ
|
-->: en çok hangi diziyi seviyorsunuz?
kurtlar vadisi
pars narkoterör DUR YOLCU tek TÜRKİYE karayılan Elveda rumeli. Köprü. gazi. |
takide kurtlar vadisi ama özenmıyorum kısa bi not....
|
--->: -->: en çok hangi diziyi seviyorsunuz?
[QUOTE=serrrkan;262446]kurtlar vadisi
pars narkoterör DUR YOLCU tek TÜRKİYE [B][COLOR="Red"]karayılan[/COLOR][/B] Elveda rumeli. Köprü. gazi.[/QUOTE] [B][COLOR="Purple"]serkan, karayılan gösterimden kalkmadı mı? Ben de izliyordum onu, çok güzel diziydi. Şimdi sadece Yaprak Dökümü'nü izliyorum.[/COLOR][/B] |
Tabi ki Kurtlar VAdisi....Türkiyenin bilinmeyen gerçekleri burda.Vesselam...
|
yaprak dökümüüüüüüüüüüüüüüüüüüü................
|
ben daha çok menekşe ile halili seviyorum ama onu koymamışsınız yinide teşekkürler...
|
Zamanın varsa izlersin yoksa benim gibi sivaslıları bulup geyik yaparsın 5 dakkalığına güzide sitemizde.
|
[B]dizilerin hepsinden nefret ediyorum hele ki kurtlar vadisnden...ülkenin gerçeklerini gösteriyorum yalanı altında millete şiddeti zorlamayı kaba kuvveti çok iyi aşılıyorlar..bravo vallahi..[/B]
|
bende kutlar vadesinden gicik olurum cunku sevmiyorum bu dizi
|
[QUOTE=yigiter187;266463][B]dizilerin hepsinden nefret ediyorum hele ki kurtlar vadisnden...ülkenin gerçeklerini gösteriyorum yalanı altında millete şiddeti zorlamayı kaba kuvveti çok iyi aşılıyorlar..bravo vallahi..[/B][/QUOTE]
[B]"Hangi diziyi sevmiyorsunuz?" değil "hangi diziyi seviyorsunuz?" diyor.[/B] |
köprü çok severek vede üzülerek izliyorum neden derseniz köprü türkiye gerçeği inşallah terör son bulur bizde bunları sadece bir film gibi izleriz.
|
--->: -->: en çok hangi diziyi seviyorsunuz?
[QUOTE=yigiter187;266463][B]dizilerin hepsinden nefret ediyorum hele ki kurtlar vadisnden...ülkenin gerçeklerini gösteriyorum yalanı altında millete şiddeti zorlamayı kaba kuvveti çok iyi aşılıyorlar..bravo vallahi..[/B][/QUOTE]
bence en iyi dizilerden biri olduğuna inanıyorum böyle gicik insanlara öyle yapmayı en güzel şekilde aşılıyorlar :D |
yaprak dökümü .............................
|
TABİKİİİİİİİİ KURTLAR VADİSİ .................................
|
Çok şükür hiç birisini izlemiyorum :)
|
Ben de çok dizi izlemem ama kurtlar vadisi olunca akan sular durur çünkü devlet-mafya-siyaset üçgeni çok iyi biçimde kurgulanmış müthiş bir dizi.Bazı arkadaşlar şiddeti çok iyi aşılıyor demişler o arkadaşlar galiba hiç yabancı film izlemiyorlar şiddetin babası var o filmlerde, her neyse en sevdiğim karakter de memati ama bu sıralar muro mematinin tahtını ele geçirebilir dimi ne de olsa LANET OLSUN BU İÇİMDEKİ İNSAN SEVGİSİNE diyerek içinde bir insan sevgisi olduğunu göstermekte:):)....
|
kobra takibini izleyen varmı dün gece çok heycanlı ve gerilim dolu bir dizi kanal D de...
|
[QUOTE=yakamozz;269549]Ben de çok dizi izlemem ama kurtlar vadisi olunca akan sular durur çünkü devlet-mafya-siyaset üçgeni çok iyi biçimde kurgulanmış müthiş bir dizi.Bazı arkadaşlar şiddeti çok iyi aşılıyor demişler o arkadaşlar galiba hiç yabancı film izlemiyorlar şiddetin babası var o filmlerde, her neyse en sevdiğim karakter de memati ama bu sıralar muro mematinin tahtını ele geçirebilir dimi ne de olsa LANET OLSUN BU İÇİMDEKİ İNSAN SEVGİSİNE diyerek içinde bir insan sevgisi olduğunu göstermekte:):)....[/QUOTE]
onları da seyrediyoruz mesela siz duymuşunuzdur teksas katilamı var tavsiye ederim ha birde tepenin gözleri teskere : göz : içerde :lanetli topraklar. daha bir çok filmler var. yakında senarist olacam :D |
[QUOTE=seva;270272]onları da seyrediyoruz mesela siz duymuşunuzdur teksas katilamı var tavsiye ederim ha birde tepenin gözleri teskere : göz : içerde :lanetli topraklar. daha bir çok filmler var.
yakında senarist olacam :D[/QUOTE] harbiden çok dizi izliyor muşsun bence fazla izleme kötü alışkanlık yapar:) |
ne alakası va ne gibi kötü alışkanlığı olabilir ki :D
|
[QUOTE=seva;270272]onları da seyrediyoruz mesela siz duymuşunuzdur teksas katilamı var tavsiye ederim ha birde tepenin gözleri teskere : göz : içerde :lanetli topraklar. daha bir çok filmler var.
yakında senarist olacam :D[/QUOTE] teksas katlimaı ve diğerleri o kadar güzel değil ama tepenin gözleri gerçekten çok güzeldi.. |
[B]En qüzeL dizi Kurtlar Vadisi Pusu Ve Yaprak Dökümü..:))[/B]
|
[QUOTE=Kaptan-58;270928]teksas katlimaı ve diğerleri o kadar güzel değil ama tepenin gözleri gerçekten çok güzeldi..[/QUOTE]
sonrakini gıcıklaştırmışlar... |
[QUOTE=seva;271037]sonrakini gıcıklaştırmışlar...[/QUOTE]
evet onu ben askerdeyken izlemiştim.. hatta sonuna doğru uyumuştumm... :D |
[QUOTE=Kaptan-58;271038]evet onu ben askerdeyken izlemiştim.. hatta sonuna doğru uyumuştumm... :D[/QUOTE]
rüyanda görmüşündür................... :D |
[QUOTE=seva;271057]rüyanda görmüşündür................... :D[/QUOTE]
[B]yok yok.. askerdeyken rüyalarda sadece sevdiklerin kişileri görüyosun.. gözün yeterki kapnmasın hemen ailen geliyo valla gözünün önüne.... ne günlerdi bee :rolleyes:[/B] |
[QUOTE=seva;270924]ne alakası va ne gibi kötü alışkanlığı olabilir ki :D[/QUOTE]
Baksana senarist olmuşsun bile;):) |
[B]Tek Türkiye'yi Izliyorum ve Kurtlar Vadisi. Ancak Oyum Tek Türkiyeye......[/B]
|
[QUOTE=Zehra YK;272971][B]Tek Türkiye'yi Izliyorum ve Kurtlar Vadisi. Ancak Oyum Tek Türkiyeye......[/B][/QUOTE]
Bravo, başka Türkiye yok zaten;) |
[B]Bi Bilgisayar Basından Kalkabilsem Bende Biseyler İzleyecegim Ama Kalkamıyorum:D
Bagımlı Oldum Artık:D[/B] |
vallaha sıklar arasında yok ama ben encok sırlar dunyası ile beşincı boyutu sevıyorum
|
[IMG]http://img528.imageshack.us/img528/5580/pdvd002fg0.jpg[/IMG]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:34. |