![]() |
Cevap: 120 çocuk
evet..............................
[URL=http://img193.imageshack.us/i/wwwyeniresimcomfilmafii.jpg/][IMG]http://img193.imageshack.us/img193/7151/wwwyeniresimcomfilmafii.jpg[/IMG][/URL] |
filmin sonundA BAYRAKLA ilgiLİ İNCE Bİ AYRINTI VAR,bakalım bulabilecekmiin
|
emeğine sağlık izledim bu filimi müthiş güzel:..
|
Cevap: en son izlediğiniz tavsiye ettiğiniz vizyon filmleri nelerdir ? ve yorumların
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkSlateGray"]"120" etkileyiciydi... sinemada 5 kisiydik,herkes rahat rahat aglamisti :)
Pazar günü "ICE AGE 3" ü seyrettik cok komikti, gülümsemek istiyenler icin...[/COLOR][/FONT] |
Cevap: en son izlediğiniz tavsiye ettiğiniz vizyon filmleri nelerdir ? ve yorumların
[B][COLOR="DarkOrange"]AŞAĞIDAKİLER(Beneath)[/COLOR][/B]
[IMG]http://img198.imageshack.us/img198/2921/resimgoster.gif[/IMG] [B][COLOR=darkorange]İlk Vizyon Tarihi : 07/08/2007 [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Tür : Korku / Gerilim [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Yönetmen : Dagen Merrill [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Senaryo : Dagen Merrill, Kevin Burke [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Görüntü Yön. : Mike Southon [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Müzik : John Frizzell, Frederik Wiedmann [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Yapım : 2007, ABD [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Süre : 82 dk [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Diller : İngilizce [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Oyuncular : Nora Zehetner (Christy) Brenna O'Brien (Christy at 14 years) Carly Pope (Vanessa) Don S. Davis (Joseph) Beatrice Zeilanger (Nun's at Vanessa's funeral) Matthew Settle (John) Gabrielle Rose (Mrs. Locke) Timothy Paul Perez (Dr. Perry (as Tim Perez)) Jessica Amlee (Amy) Nicola Anderson (Debbie [/COLOR][/B] |
güneşi gördüm bi harikaydı son izlediğim........
|
[B]"Buz Devri 3"
[/B] Her ne kadar üçlemenin en kötü filmi olsa da izlemeye kesinlikle değer..:) |
[YOUTUBE]pEjZEZLKuhA[/YOUTUBE]
İKİ DİL BİR BAVUL 23 EKİMDE VİZYONDA [B]Türk öğretmenin, uzak bir Kürt köyündeki bir yılı. Öğretmen Kürtçe bilmez, çocuklar Türkçe. Öğretmen ilk kez gördüğü bu coğrafyada, bir yılını çocuklara Türkçe öğretmekle geçirir. 1 yılın sonunda çocuklar Türkçe öğrenebilecekler mi? [/B] [B]Güzel bir filme benziyor izlemedim ama tavsiye ederim.:)[/B] |
[B]Son Durak 4 - The Final Destination (2009)
Cley birlikte 3D izleyecektik ama sen gelmeyince ben izlemek zorunda kaldım :)[/B] |
[QUOTE=Cley;474150][YOUTUBE]pEjZEZLKuhA[/YOUTUBE]
İKİ DİL BİR BAVUL 23 EKİMDE VİZYONDA [B]Türk öğretmenin, uzak bir Kürt köyündeki bir yılı. Öğretmen Kürtçe bilmez, çocuklar Türkçe. Öğretmen ilk kez gördüğü bu coğrafyada, bir yılını çocuklara Türkçe öğretmekle geçirir. 1 yılın sonunda çocuklar Türkçe öğrenebilecekler mi? [/B] [B]Güzel bir filme benziyor izlemedim ama tavsiye ederim.:)[/B][/QUOTE] [B]burdaki güzel ama kısa devamı daha güzeldir heralde izlemeye değer...[/B] |
[QUOTE=GuNaY;474152][B]Son Durak 4 - The Final Destination (2009)
Cley birlikte 3D izleyecektik ama sen gelmeyince ben izlemek zorunda kaldım :)[/B][/QUOTE] [B]Gs-Sivasspor maçına gelebilirsem vaktimiz de olursa bir film beğenir gideriz inşallah.[/B] |
[QUOTE=Cley;474162][B]Gs-Sivasspor maçına gelebilirsem vaktimiz de olursa bir film beğenir gideriz inşallah.[/B][/QUOTE]
[B]benimle burda çok gittin izledin:) ordada izlersin tabi :D[/B] |
Cevap: En Son İzlediğiniz Film/Filmler
Testere 6'yı sabırsızıkla bekliyorum..
|
Son olarak izlediğim geçen hafta ıssız adam izlemiştim...
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Teal"]Dün "2012"´i izledik...[/COLOR][/FONT][/B]
|
En son Starda 24 izledim...
|
Kurtlar vadisi Gladio yu izledim Dün Klas 2 de Güzeldi klas 2 ye ilk defa gittim beğendim fazla kalabalık olmuyor Salaonları güzel..
|
Avatar Filmini İzledim verdiğim puan 10/10 Gerek Seneryosu Gerek üç boyutuyla,müzikleri Çok güzel bir film İzlediğiniz Zamana ve Paraya Değecektir İnanın.
|
[B]Bende herkez gibi 2012 izleyenler arasındayım :)[/B]
|
Ben de Avatar'ı soracaktım. İzlenmeye değer bir film yani. Gitmek lazım o zaman
|
[QUOTE=Cley;506870]Ben de Avatar'ı soracaktım. İzlenmeye değer bir film yani. Gitmek lazım o zaman[/QUOTE]
Kesinlikle gitmeni tavsiye ederim Ben normalde üç boyutlu film sevmem ama çok güzel yapmışlar Gerek seneryosu ile sıkılmadan izleyeceğin bir film Uzun olmasına rağman hiç sıkılmadım hatta heyecanlandıran sahneleri var Bu da Titaniğin yönetmeninde payı olması lazım. |
En son Avatar'a gittim.Mükemmeldi gerçekten.3D farkıyla muhteşem..
|
[B][I][COLOR=red]En son izledigim film KIBAR FEYZO.....................:).:)[/COLOR][/I][/B]
|
Not:seni seviyorum izledim dün romantik bir filmdi...
|
[COLOR="Red"][B]En son Nefes'i izledim
:([/B][/COLOR] |
TÜRKİYEDE en çok izlenen film recep ivedik bu forum sitesinde yazılan filmde recep ivedik. şaşırıyor insan biz nerelere geldik diye. bir karakter varki dünyanın en aşağılık adamı ve onun yaptıklarını seviyorsunuz ona gülüyorsunuz. kültürümüzün ve karakterimizin ne duruma geldiğine şaşırıyorum. allah akıl fikir versin. osuruğuyla şişe deviran burnunu kurcalayan olmadık tiksindirici şeyler yapan bir karakteri ancak kültür seviyesi çok düşük olan kişilerin izleyeceğini düşünüyorum. türkiyemin insanına yazık. hiç yakışmıyor.
|
[B][COLOR="DarkOrange"]Babamın canı sıkılmasın diye takıp izlemeye koyulduğumuz bir film
adamcağızın moraline moral kattık :)) flimin son sahnesinde umutun babası oğlunun canı için kendi kalbini .mafya babasının oğluna veriyor hem kendi oğlu yaşıyor hemde zengin adamın oğlu kurtuluyor çok etkileyiciydi ağlamak isteyenler ve anne baba kıymeti bilmeyenler için güzel bir film [IMG]http://img213.imageshack.us/img213/6627/umutfilmafis.jpg[/IMG] [/COLOR][/B] |
Dün eczane nöbetinde sabaha karşı can sıkılmasın diye korku filmi izleyelim dedik... Normalde bu konuda çok artisimdir, korkmam felan derim, yine çok ve devamlı korkmasam da bir kaç sahnesinde beni ayağa kaldıracak kadar ve kalktığımı da sonradan farkettiren, [REC] diye bir filmi izledim... Ödüllü bir İspanyol korku filmi... Öneririm...
[CENTER][IMG]http://www.sinevip.com/wp-content/uploads/rec-olum-cigligi.jpg[/IMG][/CENTER] |
Ben en son şiddet odasını izledim gerçek yaşanmış bir öyküden alınmış bir film.
|
dabbe2 yi izledim kötüydüüü
|
recep ivedik
|
[IMG]http://img200.imageshack.us/img200/4227/62277796.jpg[/IMG]
İzmir Eşrefpaşa dan gelip İstanbul a yerleşmiş iki dosttan biri olan Tayyar, güç ve iktidar tutkusu ile büyük bir mafya lideri olurken Davut, küçük mahallesinde namusuyla kahvesini işletmektedir. İkisi de aynı kadını sevmiştir fakat Madam Eleni Davut u sevmesine rağmen Tayyar ile evlenmek zorunda kalmıştır. Bir de kızı Duygu dünyaya gelir. Fakat Tayyar, Madam ın gönlünün Davut ta olduğunu bildiğinden bunu sindiremeyip kızı ile birlikte Madam ı ortada bırakır. Tayyar bir şekilde intikam alacaktır ve bunu Davut un evlatlığı Nusret i kendi yoluna çekerek yapacaktır. Mahalle kabadayısı Nusret ise bir tarafta sevdiği kız, sevdiği insanlar diğer tarafta ise para ve saltanat arasında kalır. Bu iki dünya arasında bocalarken mahallenin metruk camisine bir Hoca tayin olur ve olayların seyri değişmeye başlar… Yönetmen : Hüdaverdi Yavuz Oyuncular : Sinan Taymin Albayrak, Turgay Tanülkü, Burak Tarık, Hüseyin Soysalan, Sermin Hürmeriç, Deniz Özpınar, Savaş Bayındır, Ali Yaylı, Serkan Öztürk, Ömer Pekin, Sibel Öztürk, Fırat Paşayiğit, Vural Arısoy Yapım : Türkiye / 2010 [B][COLOR="DarkOrange"]Az önce izledim ve açıkçası çok ön yargılı gitmiştim(cemaat filmi tartışmaları sürerken).sadece amaçlarını irdelemek için gittim İster cemaat filmi isterse değil ne fark eder.Keşke herkes filmdeki hoca Fethullah Gülen Hocaefendi mi acaba dediğiniz hoca gibi olsa. Güzel mesajlar verilmiş tavsiye ederim [/COLOR][/B] |
tabiki gerilim korku filmleri kiymik izledim
|
Eşrefpaşalılar'ın yanılmıyorsam tiyatrosu da vardı eğer aynı konu üzerineyse.Merak etmiyor değilim.Türk filmi için sinemaya gitmem normalde ama bu seferlik gideceğim herhalde.:)
|
iskence odasi korku gerilim
|
[QUOTE=LaEdri;529757]Eşrefpaşalılar'ın yanılmıyorsam tiyatrosu da vardı eğer aynı konu üzerineyse.Merak etmiyor değilim.Türk filmi için sinemaya gitmem normalde ama bu seferlik gideceğim herhalde.:)[/QUOTE]
[B][COLOR=darkorange]Evet yanılmıyorsun tiyatro oyunu olarakda sahnelenmiş [/COLOR][/B] |
[COLOR="SeaGreen"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]bati ve amerikan filmlerinden ziyade doguya acilim yaptim:)bollywood modern hint filmleri izlerim sharukh khan`in ve digerlerinin filmlerini hic kacirmam(mein name ist sharukh khan;adim sharukh khan süper olmus:)
ve yillardan sonra ilk defa siyah beyaz olan avare filmine baktim söyleyecek kelime bulamiyorum mükemel o sartlarda bile...[/B][/FONT][/COLOR] |
Cevap: --->: en son izlediğiniz tavsiye ettiğiniz vizyon filmleri nelerdir ? ve yoru
[QUOTE=kronik;267495][B][COLOR="DarkOrange"]evet en son izlediğiniz filmleri sormuştum ve itiraf ediyorum ki recep ivedikten sonra sinemaya gitmedim
[/COLOR][/B][/QUOTE] [COLOR="Blue"][B][/B][/COLOR] ne yanı sadece sınema fılmlerını mı soruyorsunuz ?? aaaa neden kı ?? ben evde daha raha edıyorum ama ........ benım sınemada ızledıgım son fılm : o çocukları gercı gecen de fılmı bı ulusal kanalda gosterdı emınım ızlemıssınızdır.... ama ; benı etkıleyen en son fımım : SON DERS ferhan şensoy ' un soğuk yapısına rağmen muhteşem bi duygusal film . izlemeyen arkadaşlarıma şiddetle tavsiye ederimmmmmmm |
Zombi ben zannettim ki sen sadece korku filmleri izlersin, görünüse bakmamak gerektigini bir kez daha ögrendim. :)
|
[QUOTE=seva;507684]Not:seni seviyorum izledim dün romantik bir filmdi...[/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"][/COLOR][/B] arkadaşım filmi oolesıne mı buldun bılemem ama ınan son zamanlarda ızledıgım en ıyı duygusal fılımlerden bırıydı.. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:05. |