![]() |
Cevap: sevdiğin özleyenler hadi buyrun
[B][COLOR="Navy"]canım ailem sizi çok özledim bu hafta allah nasip ederse yanınızdayım canlarım[/COLOR][/B]
|
[B]Geleceğimi özledim.
Geçmişimi özledim. Dedemi Özledim. Kısacası herşeyi özledim[/B] |
[B][COLOR="Navy"]busenazlım canım biricik kardeşim seni çok özledim[/COLOR][/B]
|
türkiyedeki tüm ailemi akrabami canim gönül ablami vatanimi cok özledim
|
[COLOR=black]Bak yine soldu güneş, yine akşam oluyor. Ömrümün kadehine sensiz bir gün doluyor. Sen yoksun diye inan dertliyim kederliyim, gelmezsen kahrolurum, yıkılırım sevdiğim. Tadın sinmiş suyuna, taşına toprağına, bu şehirde ne varsa sana benziyor!
[/COLOR] |
Kaç kere yaşadım ben bu romanı
Ne zaman sevdimse ayrılık vardı Hep kendim kuruttum gözyaşlarımı Ne zaman sevdimse yalnızlık vardı Sen de git bırak git beni düşünme Kader de, hayat de boşver üzülme Alıştım hasretin her türlüsüne Ne zaman sevdimse ayrılık vardı Alıştım kaderin her cilvesine Ne zaman sevdimse yalnızlık vardı Yaşamadım gitti gönül tadında Nelerden vazgeçtim senin uğrunda Seni de kaybettim yol ortasında Ne zaman sevdimse karanlık vardı Ne zaman sevdimse pişmanlık vardı AHMET SELÇUK İLKAN |
[COLOR="Purple"][FONT="Verdana"]yoklugun varya öksüze atilan samar
yetimden esirgenen sevgi kelime-i sahadet icin saklanmis son nefesi adi hirsiz yoklugun yoklugun varya.. tat alma duygumu bozan dünyayi gözümde kiyamet kilan yoklugun varya... yasarken ölümle metres kalmak ölememek,sürünmek ziyan olmak harcanmak yoklugun varya bitanem..nefes alamamak[/FONT][/COLOR] |
[B][COLOR="DarkOrange"]Aklıma düştün yine gece gece... [/COLOR][/B]
|
[QUOTE=kronik;528404][B][COLOR="DarkOrange"]Aklıma düştün yine gece gece... [/COLOR][/B][/QUOTE]
Benimde aklıma düştü gece gece kel kafasınıda özledim...:D:D:D |
[B]Keşke benimde özleyeceğim biri olsaydı[/B]
|
[QUOTE=gönlüm58;528405]Benimde aklıma düştü gece gece kel kafasınıda özledim...:D:D:D[/QUOTE]
[B][COLOR=darkorange]Düştü ki hemde ne düştü ! katmer katmer :D[/COLOR][/B] |
[QUOTE=ONuR;528406][B]Keşke benimde özleyeceğim biri olsaydı[/B][/QUOTE]
Olunca olmadıgı günleri ararsın Onur demedi deme...:) |
[QUOTE=kronik;528408][B][COLOR=darkorange]Düştü ki hemde ne düştü ! katmer katmer :D[/COLOR][/B][/QUOTE]
Katmer katmer kolayda,kel çok zor....:):):) |
[QUOTE=gönlüm58;528409]Olunca olmadıgı günleri ararsın Onur demedi deme...:)[/QUOTE]
Yine bi olsunda abla eğer olmadığı günleri arasam,mutlaka arar bulurum :D |
[QUOTE=ONuR;528412]Yine bi olsunda abla eğer olmadığı günleri arasam,mutlaka arar bulurum :D[/QUOTE]
Olsun olsun hadi olsunda sende özleeeeeeeee... |
Bende çok özlemiştim bugün gördüm pek mutlu oldummmm...
|
[QUOTE=gönlüm58;528986]Bende çok özlemiştim bugün gördüm pek mutlu oldummmm...[/QUOTE]
Aman Gönül hemen hemen hergün görüyon sende böyle unutamassın tabi :rolleyes: |
[QUOTE=HasreT;529001]Aman Gönül hemen hemen hergün görüyon sende böyle unutamassın tabi :rolleyes:[/QUOTE]
23 Nisan çogu gibi sevındım seni görünce Kuşummmmmmm... |
[QUOTE=gönlüm58;529017]23 Nisan çogu gibi sevındım seni görünce Kuşummmmmmm...[/QUOTE]
o benmiydim Allah canını almasın emi bende kel sandım :D |
Ah sevgilim, ayrılık trenini çoktan kaçırmadık mı biz? Bulup bulup kaybetme oyunlarını çoktan tüketmedik mi? O dünyevi aşk oyunlarından,kıskandırmalardan, kaçamaklardan çoktan vazgeçmedik mi? Birbirimizi en ağırihanetlerde sınamadık mı? Anlamadın mı artık, varlığım sana acı vermek içindeğil... Sadece seni sevmek için yaşadım ben!..
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:28. |