Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=19196)

HaYLaZ 19.08.2008 19:56

--->: Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı?

[B]Kararsızım.... :S[/B]................................

veysel 19.08.2008 20:54

Ben bu konuda [B][COLOR="Red"]KARARSIZIM[/COLOR][/B]........

dark_yamtar58 24.08.2008 16:20

Abdullatif ŞENER beyin sesini kıstılar ortalarda görünmez oldu..............

Arif Coşkun 15.09.2008 21:16

Cevap: --->: Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı?

[quote=dark_yamtar58;300524]Abdullatif ŞENER beyin sesini kıstılar ortalarda görünmez oldu..............[/quote]

Ne garipler ülkesiyiz değilmi,neler oluyor, neler dönüyor kumanda kimin elinde istediği gibi sesi açıyor istediği gibi ksıyor.;)

abdussvs 06.10.2008 16:11

Cevap: Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı?

[B][I][COLOR="Red"]

Bu saatten sonra Abdullatif ŞENER bırakın başbakanlığı Yıldızeli'ne belediye başkanı olması bile mükafat olur.

KESİNLİKLE KURMAMALI[/COLOR][/I][/B]

Abdurrahman 58 06.10.2008 16:21

-->: Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı?

bence kurmamalı yani gerksiz olur.sivastanda fazla oy alacağını tahmin etmiyorum MUHSİN YAZICIOĞLU varken...

54_askerim_54 07.10.2008 15:40

bence kurmalı düşünceleri ve fikirleri mantıklı geliyo

nihat83 07.10.2008 15:42

gerek yok diye düsünüyorum.......................

FurkaN 12.10.2008 12:01

-->: Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı?

[B]Eğer ciddi bir oluşum olsaydı yerel seçimlere yetiştirirdi... [/B]

sıvvaslı 12.10.2008 13:01

Bence kurmalı AKP kadrosundan çıkmış en dürüst insan ......sonuna kadar desteklerim..

seva 12.10.2008 15:16

kendi nasıl biliyorsa öyle yapsın kursada destek alması lazım kimse desteklemez diye düşünüyorum....

serkanka58 21.10.2008 16:21

bence kurmamalı ne olduğu belli olmayan biri ve uzantıları belli deil

serkanka58 21.10.2008 16:29

kurarsa şayet diyelimki 100.000 oyum var yiğido olarak 1. ni bile vermem ve her türlü karşı çalışırım.

yerliturkuaz 21.10.2008 16:37

[B]Kurmamali bence yeni bir olusum baslatip bunu olan bir partiyle devam ettirmelidir...[/B]

LaEdri 21.10.2008 16:39

-->: Cevap: Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı?

[QUOTE=serkanka58;322035]kurarsa şayet diyelimki 100.000 oyum var yiğido olarak 1. ni bile vermem ve her türlü karşı çalışırım.[/QUOTE]

[B]Diyelim ki 100.00 Yiğido var.Bunlardan hepsi Şener beye oy vermese benim oyum yine ona.[/B]

Sivasprensi 29.10.2008 20:49

kurmalı kurarsada arkasındayım

Kibrisli 06.11.2008 17:34

Şu anda parti kursa ve seçim olsa ben bile oy veririm hatta yanında çalışırım. Akp'nin ulusalcı olmayan politikalarına karşı sağda özelleştirme karşıtı, devletçi ve en önemlisi Sivaslı bir parti liderinin olmasını isterim. Akp'nin en az yarısı kadar oy alır Türkiye genellinde Akp'den, Sivas'ta ise sadece AKP'li değil CHP ve BBP'lilerden de oy alır.
Ancak şunu söyleyeyim ben Sivas'ın önümüzdeki 15 sene içerisinde bir Başbakan çıkartacağından adımın Burak olduğu kadar eminim, sağ yada sol parti değil Türkiye genelinde oy alabilecek Sivas'lı bir lider ister sağdan olsun ister soldan iktidara gelecektir. İster Şener yeni parti kursun ister CHP'nin başına Sivas'lı bir Başkan geçsin ikiside Başbakan olur ve 15 yıl içerisinde bu olacaktır.

Saygılarımla

Arif Coşkun 06.11.2008 17:49

Bende böyle bir oluşumda yer almak isterim, Cumhuriyetin temelinin atıldığı ilden bir başbakan çıksın artık.

AKÇAMAGRALI58 16.11.2008 19:45

--->: Cevap: Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı?

[QUOTE=arifcoskun;328598]Bende böyle bir oluşumda yer almak isterim, Cumhuriyetin temelinin atıldığı ilden bir başbakan çıksın artık.[/QUOTE]

var öyle biri amaç sivaslıyı desteklemekse ve sivaslı bir başbakan görmekse muhsin yazıcıoglu gibi asil bir sivaslı var ama ona hayır diyecegini şimdiden tahmin edebiliyorum.

HaKaaN 07.01.2009 00:35

SOL PARTİLER YEM OLARAK KULLANMAK İSTİYOR BENCE CUNKİ OYLAR BOLUNECEK AKP YOK OLACAK SOZDE AMA NAFİLE AKP YOK OLURSA SAADET VAR:)

Arif Coşkun 12.01.2009 11:35

Cevap: --->: Cevap: Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı?

[quote=AKÇAMAGRALI58;333649]var öyle biri amaç sivaslıyı desteklemekse ve sivaslı bir başbakan görmekse muhsin yazıcıoglu gibi asil bir sivaslı var ama ona hayır diyecegini şimdiden tahmin edebiliyorum.[/quote]

Neden bu önyargılılık, peşin hükümlülük ?
Bahsettiğin kişi neredeyse benim çocukluğumdan beri siyasetin için de ve her seçime girmiş, ne yapmış? Yüzde 1-2-3'ü geçebilmişmi? Bazı şeyleri toplumun çoğu benimsemesi gerekir. Sadece bizim kendi insanımız yetmez. Demekki toplum o oluşumu onda göremiyor. Ben Syn. Şener'i toplumun büyük kesimi beniseyeceği için o cümleyi kullandım. Toplum aynı benimsemeyi Yazıcıoğlu içinde göstersin, şüphen olmasın o zaman onuda aynı şekilde desteklerim, yine sözümdeyim !!!

.

mhmt.alperen 15.01.2009 16:52

[B][COLOR="Navy"]kendi bilir ama tavsiyem kurmasın.. niye rezil etsinki kendini dimi :D:D[/COLOR][/B]

LaEdri 06.02.2009 11:51

[QUOTE=mhmt.alperen;364851][B][COLOR="Navy"]kendi bilir ama tavsiyem kurmasın.. niye rezil etsinki kendini dimi :D:D[/COLOR][/B][/QUOTE]

Sivas'a en çok fayda sağlayan siyasidir bana göre sayın Şener..
Bunların karşılığı hemşehrileri tarafından rezil edilmekse,helal olsun bize!!

HaKaaN 06.02.2009 16:12

[QUOTE=Yiğiter;373039]Sivas'a en çok fayda sağlayan siyasidir bana göre sayın Şener..
Bunların karşılığı hemşehrileri tarafından rezil edilmekse,helal olsun bize!![/QUOTE]

........ne.yapmış.sivasa?

LaEdri 06.02.2009 16:51

[QUOTE=HaKaaN;373230]........ne.yapmış.sivasa?[/QUOTE]

ÖNce bir şey soracağım.
Sivas'ta mı yaşıyorsun?

HaKaaN 06.02.2009 16:58

[QUOTE=Yiğiter;373252]ÖNce bir şey soracağım.
Sivas'ta mı yaşıyorsun?[/QUOTE]

Sivasta..Yaşıyorum.ve.sivasın.dışınada.çıkmak.istemıyorum

LaEdri 06.02.2009 17:01

Peki Sivas'taki değişimin,Sivasspordaki değişimin kimin sayesinde olduğunu düşünüyorsun!!!

HaKaaN 06.02.2009 17:04

[QUOTE=Yiğiter;373259]Peki Sivas'taki değişimin,Sivasspordaki değişimin kimin sayesinde olduğunu düşünüyorsun!!![/QUOTE]

Bırak..arkadaşım..farklı.şeyler.soyle.senın.soledıklerıne.kendin.inanıyormusun.acaba.abdullatif.şener.ile.baykal.arasında.hiç.bir.fark.yoktur.bunu.herkes.ögrendi.sende.ogrendigin.için.desteklıyorsun.zaten.bununda.farkındayım...

LaEdri 06.02.2009 17:09

[QUOTE=HaKaaN;373260]Bırak..arkadaşım..farklı.şeyler.soyle.senın.soledıklerıne.kendin.inanıyormusun.acaba.abdullatif.şener.ile.baykal.arasında.hiç.bir.fark.yoktur.bunu.herkes.ögrendi.sende.ogrendigin.için.desteklıyorsun.zaten.bununda.farkındayım...[/QUOTE]

1-Abdullatif Şenerle hiç bir akrabalık bağım yok..Hele hele parti bağım hiç yok..Bilen bilir beni..Abdullatif Bey'i her zaman sevdim..Bizi mecliste en iyi temsil eden bakandı..Sivas'ın sesiydi..Ne geldiyse Sivas'a onun sayesinde geldi..

2-Deniz Baykalla da hiçbir bağım yok..Parti bağım da hiç yok..Abdullatif Bey AKP'den ayrdıl diye seviyor değilim..

Ama sağolsun bizim hemşehrilerimiz AK PArtiden ayrıldı diye Sivas'ı çok seven bu adamı sattılar..:mad:

kasparix 15.02.2009 10:43

BİRŞEY BİLMESEK SİVASDA BİRŞEYLER GÖRMESEK HAKIKATEN İNANIRDIM ,,,YA Bİ KARADENIZLI OLUP BAKANLIK YAPANLARA BAKIORUM MEMLEKETINE NELER YAPMIŞ AYNI KONMDA OLUP BİAMA PEK BİRŞEY YAPAMAYANLARIDA BİLİORUM....NEYSE ....

Duhan58 15.02.2009 12:31

partiyi kurmadan önce başkalarına iftira atmamasını öğrensin önce
başa geçincede bütün yakın ve dostlarını başbakanlığa sokar artık öyle birisi ülkeyi yönetemez
şu anda kötüledigi partide adı mezar kazıcısına çıkmış durumda

Merkez_Alperen 15.02.2009 12:38

[QUOTE=Yiğiter;373259]Peki Sivas'taki değişimin,Sivasspordaki değişimin kimin sayesinde olduğunu düşünüyorsun!!![/QUOTE]

Sivasspordaki değişim ; Mecnun ODYAKMAZ , Bülent UYGUN sayesinde olmuştur.
Abdüllatif ŞENER'in Sivas için yaptığı çalışmalar hakkında bizleri bilgilendirirseniz sevinirim..

albina58 13.03.2009 01:30

[B]Bu topic hala duruyormu yahu,

Sivas'lı olarak,
Sivas'lıların düşmanı olarak,

Maalesef parti kuracak A.Latif ŞENER

yerel seçimler sonrasında

Siz bu konuya yoruma boşverinde,isnat ettiğiniz gibi,başka memleketin hemde kendi memleketinden başka memlekete bir çivi bile çakmayanlara BİAT etmeye devam ediniz.Duaların bir yerindede dediği gibi,''kula kulluk edilmez '' olduğu halde.[/B]

Kibrisli 15.03.2009 16:16

Abdullatif Şener Ergenekon Soruşturması nedeni ile Parti kurmaktan vazgeçmiştir... Herkesin bilgisine...

Arif Coşkun 15.03.2009 20:08

[quote=Kibrisli;386085]Abdullatif Şener Ergenekon Soruşturması nedeni ile Parti kurmaktan vazgeçmiştir... Herkesin bilgisine...[/quote],

Odamı ergenekoncuymuş pes doğrusu :D

Kibrisli 15.03.2009 20:58

[QUOTE=arifcoskun;386155],

Odamı ergenekoncuymuş pes doğrusu :D[/QUOTE]

Ergenekonculardan kaçı suçlu abi, Abdullatif Bey'de baktı Turhan Çözmez felan saçma sapan işler oluyor sustu demekki...

Arif Coşkun 15.03.2009 21:00

[quote=Kibrisli;386166]Ergenekonculardan kaçı suçlu abi, Abdullatif Bey'de baktı Turhan Çözmez felan saçma sapan işler oluyor sustu demekki...[/quote]

Yada birileri şşşşşşşşsssssssssssssssssssttttttttttttttttt dedi :)

BOUN 18.03.2009 21:07

Bu ülkede an itibariyle Ak Parti'li olmayan herkes Ergenekoncudur.

Maalesef İslami kesimin derin dalgasıyla gelen Ak Parti, İslamcı kesimin sürekli şikayet edegeldiği 45 öncesi baskıcı, tek tipçi, kendinden olmayanı potansiyel tehlikeli gören İnönü zihniyetinin bugünkü temsilcisi haline gelmiştir.

Yani Ak Parti'li olmayan herkesi Ergenekonculukla itham eden dangalakların burada da bulunmasını yadırgamıyorum!

Doğruyla yanlışı, akla karayı, Abdullatif Şener'le Tayyip Erdoğan'ı ayırt edemeyen adamla neyi tartışacağım ki, o adamdan neyi bekleyeceğim ki? Size Abdullatif Şener beş gömlek fazla gelir köleler...

Neyse fazla konuştukça Bekir Coşkun moduna giriyorum. :)

LaEdri 18.03.2009 21:18

Ben sayın Şener'i çok seviyorum..
Keşke kent meydanına bir heykeli dikilse..Sivas'a o kadar çok faydası dokundu..
Partiyi kursun,kendi bile oy vermesin ama ben vereceğim!

BOUN 18.03.2009 21:33

Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu? (zümer sûresi 9. âyet)

Elbette bilenle bilmeyen bir olmaz. Ben biliyorum, farkındayım, farklıyım, kafadan atmıyorum, okudum da konuşuyorum diyebilmeniz için bir kitap öneriyorum.

''Adım da benimle beraber büyüdü''

ABDÜLLATİF ŞENER

Doğan Kitap/Ağustos 2008

WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:38.