Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   SİZCE EN İYİ OTOBÜS FİRMASI HANGİSİ? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=21222)

NESLİ 28.11.2008 16:24

Cevap: SİZCE EN İYİ OTOBÜS FİRMASI HANGİSİ?

ŞUAN ANKETTE YOK AMA ÖNCEDEN KILIÇKAYA VARDI SUŞEHRİLİ OLANLAR BİLİR BEN ÇOCUKKEN HEP ONLA GİDERDİK AY NE GÜZEL GÜNLERDİ YA ŞİMDİ HUZUR VAR GAYETTE GÜZEL BİZİM İNSANLARIMIZ ZATEN GİDİP GELİYORUZ İŞTE... ALLAH KOLAYLIK VERSİN ŞOFÖRLERİMİZİ ONLARIN YÜKÜ AĞIR İŞLERİ ZOR BENCE

tanju_58 02.12.2008 17:04

[QUOTE=NESLİ;340740]ŞUAN ANKETTE YOK AMA ÖNCEDEN KILIÇKAYA VARDI SUŞEHRİLİ OLANLAR BİLİR BEN ÇOCUKKEN HEP ONLA GİDERDİK AY NE GÜZEL GÜNLERDİ YA ŞİMDİ HUZUR VAR GAYETTE GÜZEL BİZİM İNSANLARIMIZ ZATEN GİDİP GELİYORUZ İŞTE... ALLAH KOLAYLIK VERSİN ŞOFÖRLERİMİZİ ONLARIN YÜKÜ AĞIR İŞLERİ ZOR BENCE[/QUOTE]

bilmemmi abla çok önceden bikaçdefa kılıçkayayla gidip gelmiştik ama bikere suşehrinden istanbula gelirken bi kaza geçirmiştik.kamyonla çarpışmıştı.allahtan kimseye bişey olmadı.o kazadan sonra tanrıverdiyle gidip geliyoruz.

allah şoförlere yardımcı olsun.okadar insanın canını taşıyorlar.

omercoskun 03.12.2008 00:11

şuan suşehri istanbul arası çalışan en iyi firma tanrıverdi zaten.

suşehirli_arzu 03.12.2008 08:58

BENDE ANKARA DA OTURUYORUM SUŞEHRİNE GDERKEN GENELDE TANRIVERDİYİ TERCİH EDİYORUZ ÇOK DA MEMNUNUZZ:)

suşehirli_arzu 03.12.2008 09:04

BENDE ANKARA DA OTURUYORUM SUŞEHRİNE GDERKEN GENELDE TANRIVERDİYİ TERCİH EDİYORUZ ÇOK DA MEMNUNUZZ:)

hamitgüneyli 04.12.2008 07:07

arkadaşlar sivaslı firmalarla gidip geldik hep. hepside en iyi hizmeti vermeye çalışıyo yalnız benim kafama takılan erzurum ağrı ığdır kars erzincan da hemen hemen aynı fiyat sivasta aynı fiyat neyazıkki erken rezervasyon yaptırırsan sunexpres de izmirden sivasa aynı fiyata uçuyo demekki firmalarımız birazdaha cazip olamlı cenabı allah hiçkimseye kaza bela vermesin hayırlı işler nasip etsin

yaşo 04.12.2008 17:34

bence bir sivaslı olarak sivasın tek yerli firması öz sivas huzur turizmdir bir sivaslı olarak huzur turizmi seçmek lazım çünkü sivas ın tek yerli firmasıdır.

Arif Coşkun 04.12.2008 17:37

Biryere gittiğimde genellikte METRO'yu tercih ederim, hizmet güzel diğerleri hakkında bir fikrim yok.

Sweetgirl 04.12.2008 18:50

[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Söförü kendim oldugum sürece
her otobüs firmasi tercihimdir :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B]

yaşo 05.12.2008 08:34

y kardeşim sivasın tek yerli firması huzur turizmdir elin anteplisine hangi sivaslı oy veriyor şaşıyorum.
sivaslılar lütfen memleketininzi iyi tanıyın gerçek bir milliyetci olun sivasın öz firmsı olan huzur turizmi seçin
şimdi huzur turizm araçalrında kablosuz internet ve uydu mevcuttur

dahada önemlisi araçlarda sivas ı taınıtıcı cdi lere yer verilmektedir.

isoc 05.12.2008 09:10

sivasta tek firma öz sivas huzur turizm kaliteli hizmetde sınır tanımayan güleryüzlü sempatik personeliyle sivaslı olarak tüm çalışanlarına tşk ederim

yaşo 06.12.2008 17:21

BENCE EN İYİ FİRMA HUZUR TURİZM ÇÜNKÜ MEMLEKETİMİZİN ÖZ TEK YERLİ FİRMASI ARAÇLARIN TAMAMI YENİ,İNTERNET VAR UYDU VAR,AÇIK BÜFE ARTI SİVASI ARAÇLARINDA TANITIYORLAR

Yigit_07_58 10.12.2008 15:23

Sivas Kızılırmak Turizm: Sivas Şarkısladan antalyaya yolculuk ediyorum.Baya yol aldik aksarayda bi dinlenme tesisleri var ama aklımda degil suanda ismi otobüste iki kişiyiz bir bayan en onde oturuypr birde ben mola yerine gelince bayan hemen ındı baska bir otobus firmasına bindi.Baya ileriledik sonra muavin cocukla muhabbete basladık cocuğa sordum neden bayan indi yarı yolda Şoför bayanı rahatsız etmiş.Bu firma nekadar kalitesiz.O oldu daha binmiyorum.hic araba bulamasam erzurum arabalarını tercıh edıyorum..

TeqTaBaNCa 19.12.2008 19:56

[B][I][U][COLOR="Red"]hangisinden biLet buLursam ona binerim...ama iLk sivas huzura uğrarım =)[/COLOR][/U][/I][/B]

FurkaN 21.12.2008 10:37

[B]Sivas Tur veya Sivas Huzur başkasını tercih etmiyorum.[/B]

love_me_58 22.12.2008 00:54

sivas tur tabiki..........................

yaşo 26.12.2008 17:48

ben özbe öz sivaslı olarak öz sivas huzur turizm diyorum çünkü diğer firmalar sivaslı değil her yönü ile huzur turizmdir.araçlarda her türlü konfor var müşteri mmnuniyeti ön plsnda bence sivaslıyım diyen herkesin huzur turzimi seçmesi gerekir.

burak5866 26.12.2008 18:45

arkdaşlar artık selçuk turizmde var onlarında araçları çok iyi bence hepsi süper.Buda Sivasımız için bir övünç kaynağı olmalı derim.ama e güzel arablar sivas turda en güzel hizmette huzurda var..

bekirarda 26.12.2008 19:27

[QUOTE=yaşo;353117]ben özbe öz sivaslı olarak öz sivas huzur turizm diyorum çünkü diğer firmalar sivaslı değil her yönü ile huzur turizmdir.araçlarda her türlü konfor var müşteri mmnuniyeti ön plsnda bence sivaslıyım diyen herkesin huzur turzimi seçmesi gerekir.[/QUOTE]
Huzur turizm Akdağlıların kurmuş olduğu bir firmadır. Ustadım.

mertoz58 27.12.2008 11:02

En iyisini bilmemde en kötü hatta en berbat firma kızılırmak.Şoförler ve muavinler çok kaba.Otobüsler hem eski hem bakımsız.Ayrıca çokta fırsatçı bundan dört sene önce Sivastan Şarkışlaya 8 ytl'ye götürüyorlardı.Allahtan bir firma daha geldi de mecburiyetten fiyatlarını indirdiler.Yoksa şimdi şarkışlaya 15 ytl'ye götürürlerdi.

barikat58 02.01.2009 09:19

metroyu tercih edenlerdenim.hem lider bir firma hemde çalışanları çok titiz ve düzenli

altuntas58 04.01.2009 00:59

[B]Sivastaki otobüs firmaları içinde yüzüne bakılır bir firma varsa sivastur gersi henüz kendilerini geliştirememiş darısı diğerlerine[/B]

Sabiha Serin 04.01.2009 02:01

Diğer firmalar ile de yolculuk çok yaptım ama ne yazık ki sorunlar yaşadım,üzgünüm.

Ama şu an bir kaç yıldır ısrarla SİVAS-TUR u tercih ediyorum.
Hatta SİVAS TUR da kendimi öyle güvencede hissediyorum ki oradan bilet bulamazsam yolculuğumu erteliyorum.İnşallah bu güvenim zamanla sarsılmaz.
SİVAS_TUR dan çok memnunum.Tüm çalışanlarına teşekkürü borç bilirim.

........... SİVAS TUR:........

bulutum58 06.01.2009 19:28

tabıkı ANADOLU TURIZM cunkı tek rakıbı turk hava yolları

VeLeCiRaPToR 06.01.2009 19:37

metro turizm hepsini tanıyorum cunki sivasta olanlari tabiki nevşehirliler guzel insanlar bakmayın siz

bulutum58 06.01.2009 19:39

metromu aman kalsın servis söförleri odun gibi

gezgin_58 12.01.2009 19:52

valla hepsi irbirinden berbat ben turkiye sinirlarinda kendi aracimla yolculuk yapiyorum

feraha 12.01.2009 20:10

metro!!
çünkü; o bir çikolatadır aynı zamanda hi hi hi :D

kadir20 15.01.2009 22:54

yurtdisinda kaliyorum,otobüs sirketlerinin hizmetlerinden pek bilgim yok ama sivastur diyorum,cünkü burda bi sivasli tanidigim var,adam emekli calismiyor ama hergün takim elbise ve sivastur kiravati takiyor onun icin sivastur diyorum.

ramazan_d 17.01.2009 18:46

en iyisimi derseniz hiç birinden mutlu değilim

yusuftemrel 26.01.2009 10:41

bence [B]kızılırmak tek kelime ile BERBAT[/B]

sıralarsak

[COLOR="Red"]sivas tus [/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]huzur tur[/COLOR]

[B][U]Firmalara tek tavsiyem bir gün VARAN TUR ile yolculuk yapsınlar[/U][/B]

inş daha da iyi olurlar.
umarım bu başlığı otobüs firmalarıda inceler...

altuntas58 29.01.2009 21:11

[B]Şu anda en iyi firma sivas tur görünüyor her gecen gün kendini yeniliyor benim şahsi kanaatimce yakın gelecekte türkiyenin en iyi firmaları arasına girecektir[/B]

ruba 31.01.2009 21:21

metro...........................

izmirliyiğido 31.01.2009 21:48

İZMİRDEN GİDERKEN HUZUR
SİVASTAN GELİRKEN TUR :D:D:D:D:D:D

titizyiğido 01.02.2009 14:20

VALLA Bİ KERE METROYLA GİTTİM ÇOK İYİYDİ AMA BEN YİNE DE HEMŞERİM KAZANSIN DİYE YA TUR LA GİDİYOM YA DA HUZURLA

barikat58 01.02.2009 16:53

azrailtur :) birbinenin ikinci kez bindiği görülmedi :)

gezgin58 02.02.2009 20:48

sivas metro berbat özellikle şarkışla metro, en iyi huzur ve sivaz tur

goramaz 02.02.2009 21:03

huzurdaki bayan hostes çok tatlı...ama bir kere rastladım orta yaşlı bir bayan

goramaz 05.02.2009 14:27

ya ben bu yorumu yazalı günler oldu niye sayfa güncellenip duruyor
tamam tamam en iyi tur tunceli özlem tur

sivaslıgenç 05.02.2009 15:24

[QUOTE=goramaz;371829]huzurdaki bayan hostes çok tatlı...ama bir kere rastladım orta yaşlı bir bayan[/QUOTE]

Sen konfora yada hizmete değilde bayan hosteslere bakıyorsun herhalde?
Bence en iyisi Tur otobüsleride şık.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:35.