Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   SANAL ALEMDE GERÇEK AŞK OLUR MU? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=22554)

selocan58 28.12.2008 20:47

Cevap: SANAL ALEMDE GERÇEK AŞK OLUR MU?

ben olmadım fakat olabilir neden olmasın aşk zaman ve mekan tanımaz bence

ebubekir çakmak 28.12.2008 20:51

insanın kaderinde kısmetinde olduktan sonra çinde de olsa insanın karşısına çıkar

den_iz 01.01.2009 15:41

Evet bencede olabilir ama gerçek aşkın yerini tutmaz,çünkü bunun yüzünden tam iki yılım hiba oldu çok yıprandım belki siz gerçekten seversiniz ama karşınızdaki duruma vakit geçirmek adına yapabilir herşeyi, günümüz gençleri dikkatli olmalarını diliyorum hemde çok dikkatli yoksa çıkılmaz yollara girmek içten bile değildir..

barikat58 01.01.2009 17:42

valla bence zor ama genede olabilir.gerçek hayatta insanların aşık olarak evlendiği bir ortamda evlilik 3-5 ay sürüyorsa artık sanal alemden gerçeğe taşınan ne kadar sürer düşündürücü

dildarım 03.01.2009 16:51

en güzeli görücü usulü :)sanal alemdede aşkmı olumuş beeeeeeee
ben burdada bulursam onunlada görücü usulü olacak:):)

sivaslı kız dlk 03.01.2009 16:54

sanal alemde gercek ask olmaz cnkü kasrsındaki kişinn ne kadar dogru yada yalan söyledgni anlayamassınz bence hersey yapmacıktır, ve ancak onunla görüşerek ne kadar dogr oldunu brazda olsa anlayablirsnz insan yalan söledgi zamn yüzü kızarr yada bakışlarnı kacırr ve böylece anlarsnz bişeyleri fakat internet ortamnda hersey degişeblr adam size kedini düzgn gösterr fakat onu gördügnzde hersy tam tersidr. bence gercek ask degl bi defa ask olamaz

seheresma 03.01.2009 17:05

[COLOR=darkred][B](((((((((((([COLOR=purple]BENIM ASKIM BIRDEN CANLI CANLI KARSIMA CIKMISTI VE SENI SEVIYORUM DEMISTI SU ANDA ESIM KENDISI COK MUTLUYUZ [/COLOR][COLOR=darkred]))))))))))))))))[/COLOR][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]INTERNETTEDE ASKI BULANA TABI GERCEK ASK SA SAYGI DUYARIM OLABILIR NEDEN OLMASIN :))))[/COLOR][/B]

bulutum58 11.01.2009 19:34

öncelikle askın ne oldugunun farkına varılması lazım sonrasında realide bır sizlerin sanal deyip benım ıse tasvıp etmedıgım netten tanısmadada ola bılır
dıyeceksınızkı guven ılmez netten olana
realden olana cokmu guvenılır kısıler aynı ha sanal dıye kendı ozbenlıgınden vazgecmıs farklı bır kımlıgıe burunmus kısılere sozum yok o kısıler zaten real dede oyledır kısı kendısınden baskasını kandıramaz ıkılı davranısı olur ıse sadece kendısını aptal yerıne koyar baska bısey deıl

sivassporlukiz 11.01.2009 19:41

[B]herkez kendine göre cvp vere bilir bence.bence olur olmaz degil.
ben olur diyorum bir baskasida olmaz der...
netten tanisipta evlenen var...[/B]

kadir20 12.01.2009 00:04

sanal alemde sanal ask olmazki gercek ask olsun!ama yinede insandan insana degisir!ben karsiyim sanaldan ask mesk olayina

asiLkiz 12.01.2009 10:26

[COLOR="Red"][B]geçen seneye kadar buna çok karşıydım sanal alemin sanal aşkı olur gerçek hayattaki aşk gibi olmaz cam dan yüzünü görmekle telden sesini duymakla aşık olamaya yetmez diyordum ve kesinlikle onaylamıyordum ama geçen sene arkadaşım yonja dan tanıştıgı kişiyle evlendi çok ta mutlulular ayrıca bir yıul boyunca sadece netten görüştüler:)[/B][/COLOR] evet olabilir bence

TeqTaBanCa_ 12.01.2009 10:36

[B]OLaBiLeMez (: ...........................[/B] Yinede Büyük Konuşmayım :(

asiLkiz 12.01.2009 10:38

olamaaazzzzzz deme oluyoooorrrrrrrr

nihat83 12.01.2009 10:39

oluyorda ne kadar sürüyor orasi önemli. ben kac tane böyle sanal alemde tanisipta evlenen taniyorsam geri ayrildilar, birazda sana olmasi lazim...

feraha 12.01.2009 10:57

yafff gerçek alemde gerçek aşk yok
soruya bak sanal alemde gerçek aşk olcakmış
rüyanda anca hi hi hi :):):)

HaZaN 12.01.2009 10:59

[B][I]Olabilirde olmayabilir de ama benim tanıdığım bir arkadaş sanalda tanışım buraya yani İstanbula evlenip geldi olmaz diye bir şey yoka ;derseniz ki ne kadar mutlu olur onu bilemem ama gerçekte aşık olup ta evlenenler çok mu mutlular söylermisiniz ?

Sadece şunu söylerim görücü usuluyle evleneler daha mutlu aşık olup evlenenler değilll belli bir süre sonra onların aşkı bitiyor ve yuvalar dağıyılor.

Hakkımızdan hayırlısı kaderde ne varsa o yaşanacaktır.[/I][/B]

HaKaaN 12.01.2009 11:02

gerçek aşkı yaşayan bir tane insan tanımıyorum ( gerçek aşkın nasıl oldugunu bilmek isteyenler muhammed emin kutlunun sevdanın yolu diye bir programı var onu izlemelerini tavsiye ediyorum yorumunuzu ona gore yazarsınız

Kardelencicegi 13.01.2009 16:52

[COLOR="DarkRed"][B]Ben bekar olsaydin inanmazdim.Sanaldan kimseye inanmak güc olurdu gibime geliyor.... ve olamaz diyorum kendi adima.
Sükür ki evliyim:)[/B][/COLOR]

HaSiVasLıM58 13.01.2009 17:07

[QUOTE=Kardelencicegi;364078][COLOR="DarkRed"][B]Ben bekar olsaydin inanmazdim.Sanaldan kimseye inanmak güc olurdu gibime geliyor.... ve olamaz diyorum kendi adima.
Sükür ki evliyim:)[/B][/COLOR][/QUOTE]

RABBİM huzurlu mutlu etsin her daim bir ömür 'siz ve ailenize güller gb bir ömür dilerim her şey gönlünüzce dileğinizce olması temennisi ile..

sandalli 13.01.2009 17:52

[QUOTE=HaSiVasLıM58;364082]RABBİM huzurlu mutlu etsin her daim bir ömür 'siz ve ailenize güller gb bir ömür dilerim her şey gönlünüzce dileğinizce olması temennisi ile..[/QUOTE]

Ayni dilekleri bende sennin icin dilerim gardas. Allah herseyi gönlüne göre versin.

HaSiVasLıM58 13.01.2009 17:54

[QUOTE=sandalli;364095]Ayni dilekleri bende sennin icin dilerim gardas. Allah herseyi gönlüne göre versin.[/QUOTE]

Cümlemize abi ALLAH Razı olsun saol varol...

Kardelencicegi 16.01.2009 06:27

[QUOTE=HaSiVasLıM58;364082]RABBİM huzurlu mutlu etsin her daim bir ömür 'siz ve ailenize güller gb bir ömür dilerim her şey gönlünüzce dileğinizce olması temennisi ile..[/QUOTE]

Tsk.ler degerli kardesim.ALLAHIM hakkinizda hayirlisi neyse onu versin ins.

kadir20 16.01.2009 08:09

olmaz sanalda ask yaa!normal görür tanirsin,yasadiginiz yerler ayri olur,msn den felan görüsürsün ona bisey demem!ama webcam den bi iki kere görüp ben asik oldum demek bence cok sacma!insanin oturup kalkmasini bilmezsin,hareketlerini bilmezsin mimiklerini bilmezsin,yasam bicimini bilmezsin,nasil asik oluyosun!Karsidaki herseyinide tam dogru anlatcani zannetmiyorum.

seva 16.01.2009 08:26

olmazda olmaya bilirde :D

love_me_58 19.01.2009 20:34

aşk derecesinde olurmu bilmemde ilişki yaşayan arkadaşım çok...

yiğidoturan 19.01.2009 22:42

[B][COLOR="Red"]......Bİ BİLSEN NE ÇOK SEVMİŞİM SENİ..... ama sanalda değil[/COLOR][/B]

harbikiz58 19.01.2009 22:51

[B]sanal alemde gercek ask olur yeterki kisiler birbirlerine düsürt davransin ...

normal hayat veya sanal hic farketmez ask heryerde asktir

rabbim hepimizi hayirli insanlarla tanistirmayi nasip etsin insallah [/B]

çılgın_türk 19.01.2009 23:14

başımıza taş yağacak aboooooo :D :D :D

ramazan_d 20.01.2009 20:25

...Siz sanalda aşk olur demişsiniz. Bize sanalda nasıl aşık olunacağını anlatır bilgilendirirseniz sevinirim.( bu ara bir parça sanal aşka ihtiyacım var da )Benim deneyim konusuna gelince bu işler deneyime gerek yok arkadaşım.Çevremizdeki insanları iyi tahlil etmemiz bizim için bu konularda yeterli olacağını düşünüyorum.Ben çok şükür o deneyim işlerine kapalıyım

olcay_58 20.01.2009 21:24

olabilir neden olmasın aşk her yerde

harbikiz58 20.01.2009 21:33

[B]niye olmasin ya ben anlamiyorum yok olmaz diyenleri ,
gönüller yeterki bir olsun hersey olur
olmaz diye birsey yok
sanal alem deyip gecmeyin bence bakin sizlerde sanal alemde takiliyorsunuz hic tanimadiginiz kisilerle konusuyorsunuz
fikirler paylasiyorsunuz ,ask birden olusmaz zaten birseyler paylasirsirsin konusursun sonra hoslanirsin karsindakinden onda senden hoslanir karsilikli sevgiye aska dönüsür ayni normal hayatta oldugu gibi
sonrada görüsürsün yüzyüze olur biter allahin izniyle
yeterki yalan dolan olmasin ne normal hayatta ne de sanal alemde önemli olan bu
ask bu ya kimi nerde nasil bulacagini nerden nasil bileceksin
buyüzden hic bir zaman büyük konusmamak gerekir , ben olmam demeyin ;)[/B]

melis58 20.01.2009 22:22

BÖYLE BİR ŞEYE İNANMAK ÇOK ZOR DAHA ÖNCE OLSA HAYIR YA ÖYLE ŞEY OLURMU NE MANTIKTIR BU ?NE ŞAÇMALIK DERDİM. AMA ŞU 10 GÜNDE ÖYLE DEĞİŞDİKİ FİKİRLERİM BUNA NASIL CEVAP VERCEM ŞAŞKINIM
İNSAN HİÇ GÖREMEYECEĞİ HİÇ BİR ORTAMI PAYLAŞAMAYACAĞI VE HİÇ TANIMADIĞI BİRİNE AŞIK OLURMU? ONUNLA SADECE CAMDA KONUŞMAK AŞKA YETERLİMİ ?
ONU GÖRMEK İSTEMEK ONUNLA OLMAYI HAYAL ETMEK ONUN SESİNİ ÖZLEMEK ONU HİÇ GÖRMEDEN KARŞISINDA DELİ GİBİ ÖZLEMEK EVET SAÇMA GİBİ AMA BU BİR GERÇEK
ADI NEDİR ?
DUYGULAR KARIŞTI BİR BİRİNE KENDİMLE BİLE ÇELİŞKİ İÇİNDEYİM ŞU AN
ACABA O BUNLARA DEĞERMİ?
YÜREĞİMİ NE HALA KOYDUM? BİR ARASAM BİR SORSAM BİR ŞİİR YAZDIM ONA
SANA BENİ ANLATAN YILLANDIKÇA İÇİMDE KALACAK OLAN
BİR ŞİİR AMA ÇOK UZAKSIN BUNLARI DUYMAYA
ADI İÇİMDE KALACAK KEŞKE BURDA OLSAYDI KEŞKE BÖYLE OLMASA
YDI VE HEP BU KEŞKELER BIKTIM BE AŞKIM BENİ KENDİ DÜNYAMDA
YALNIZ BIRAKTIN AŞKIM BUMU SEVDA BUMU HAYAT. HAYAT BUYSA SEVDABUYSA İSTEMEM. AL SENİN OLSUN BU ACIVE DELİ SEVDA
EVET ÇETTE AŞK OLUYORMUŞ ADI BENDE KALACAK BİR ÖMÜR SAKLANACAK VE HOŞÇAKAL
ACI VE DELİ SEVDAM HOŞCAKAL

kadir20 20.01.2009 23:15

mantikli düsünmek gerekirse,sanal alemde ask olmaz,sadece bi avuntudur!nasil böyle biseyin olacagina inaniyorsunuz hayret ediyorum

güzelmi,cirkinmi,uzunmu,kisami,zayifmi,sismanmi?bunlarin hepsini cam da net görebiliyormusunuz?hic kimse kusura bakmasin,böyle sanaldan bulup evleniyorlar iki ay sonra bosaniyorlar,ask fedakarlik ister,ask karsilikli sevgi saygi ister,ask dertleri paylasma ister,bunlardan hangisini sanal ortamda yasayabileceksiniz?

sanal alemdeki ask sadece avuntudur,kendini tatmin etmedir,kimsede bana sanal alemde gercek ask olur demesin,cünkü sanal alemde sanal ask bile olmaz.

biraz mantikli düsünürseniz anlarsiniz.........

harbikiz58 20.01.2009 23:43

[QUOTE=kadir20;367126]mantikli düsünmek gerekirse,sanal alemde ask olmaz,sadece bi avuntudur!nasil böyle biseyin olacagina inaniyorsunuz hayret ediyorum

güzelmi,cirkinmi,uzunmu,kisami,zayifmi,sismanmi?bunlarin hepsini cam da net görebiliyormusunuz?hic kimse kusura bakmasin,böyle sanaldan bulup evleniyorlar iki ay sonra bosaniyorlar,ask fedakarlik ister,ask karsilikli sevgi saygi ister,ask dertleri paylasma ister,bunlardan hangisini sanal ortamda yasayabileceksiniz?

sanal alemdeki ask sadece avuntudur,kendini tatmin etmedir,kimsede bana sanal alemde gercek ask olur demesin,cünkü sanal alemde sanal ask bile olmaz.

biraz mantikli düsünürseniz anlarsiniz.........[/QUOTE]

kardesim normal hayattaki asklarda ortada herkezin fikrine saygi duymaliyiz
sen olmaz diyorsun ama
ankete bir bak istersen evt diyenler önde gidiyor
olmaz diye birsey yok

kadir20 21.01.2009 01:26

onlar kendini avutanlar,biraz mantikli olan insan temeli olan evin üstüne kat cikar,sanal alemdeki askta temeli olmayan evin üstüne kat cikmak gibi bisey.

normal tanisip evlilikleri veya beraberlikleri de uzun sürmeye biliyo bu nasip isi,

bildigim tek sey,gözün görmesi ruhun begenmesi lazim,olur diyenlerde sanaldan ask yasamistir veya yasiyordur.

harbikiz58 21.01.2009 01:58

[B]normal veya sanal
nefarkeder ya ask asktir
rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin
gerisi bos kardesim [/B]

sevgim 58 21.01.2009 03:06

ASK sadece uzak kaldiginda ASK tir .
Ask heryerde aynidir .....yani ASK KAVUSAMADIGIN SÜRECE ASK TIR.
ASKIN ömrü ne kadardir ??? Bir kelebgin ömür kadardir.

kavustuktan sonra ne kaliyor ????????? Kocaman "HICBIRSEY"

HERZMANKI GIBI ...................

abircan 21.01.2009 08:49

epeydir açılan konular içerisinde en mantıklı konu açılmış, bravo
evet çağımızın sorunu bizdede giderek yaygınlaşıyor her sorununu masabaşında bilgisayarda 20 inç bir ekran bir mous, bir basit web camle düyaya bakıp dünyanın tüm sorunlarını çözeceğini sanmak yanlış bence, tüm dünya sorunları burada çözülemeyeceği gibi dünyevi sorunlarımızda burada çözülemez arkadaşlar, elbette burada tanışılıp konuşulur, fikir alış verişinde bulunulur ama aşk gibi insana has bir duyguyu, tenleri ilgilendiren canları sesleri bakışmaları ilgileniren birşey burada olmaz ancak vesile olabilir diye düşünüyorum, internet bağımlılığı diye artık bir hastalık var, 13- 14 yaşında internet canavarı obez nesiller yetişiyor artık bakkala gidip ekmek alamayan tipler bunlar, iki kelime başkasıyla dışarda konuşamayan iki kişiyle tanışmayan tanışamayan a sosyal yaratıklar artıyor , herkes dikkatli olmalı bu konuda, evet sanal tanışma olabilir ama sanalda aşk olmaz son söz,
geçen bir laf duydum , aileni dinini, yaşadığın şehri sen doğmadan seçme şansın yok ama bir tek seçme şansın eşin ve çocuklarının annesi babası olacağından bu ilahi seçimi doğru yapmak için sanal yeterli değil, doğru değil, çıkıp gezip , flört edip iyice tanımadan evlenenler bir yılı zor getiriyor artık, hele bu ekonomik sıkıntılarda bırak bir yılı bir kaç yıllık evlilikler bile yıkılabiliyor bir anda, ki bazan tek çocuklu çok ayrılmış insan var, çok hayatlar paramprça,
bir kerecik seçme şansın olduğun şeyi sanala emanet edersen gerçek hayatta sanal kalırsın

altuntas58 21.01.2009 08:56

[QUOTE=abircan;367207]epeydir açılan konular içerisinde en mantıklı konu açılmış, bravo
evet çağımızın sorunu bizdede giderek yaygınlaşıyor her sorununu masabaşında bilgisayarda 20 inç bir ekran bir mous, bir basit web camle düyaya bakıp dünyanın tüm sorunlarını çözeceğini sanmak yanlış bence, tüm dünya sorunları burada çözülemeyeceği gibi dünyevi sorunlarımızda burada çözülemez arkadaşlar, elbette burada tanışılıp konuşulur, fikir alış verişinde bulunulur ama aşk gibi insana has bir duyguyu, tenleri ilgilendiren canları sesleri bakışmaları ilgileniren birşey burada olmaz ancak vesile olabilir diye düşünüyorum, internet bağımlılığı diye artık bir hastalık var, 13- 14 yaşında internet canavarı obez nesiller yetişiyor artık bakkala gidip ekmek alamayan tipler bunlar, iki kelime başkasıyla dışarda konuşamayan iki kişiyle tanışmayan tanışamayan a sosyal yaratıklar artıyor , herkes dikkatli olmalı bu konuda, evet sanal tanışma olabilir ama sanalda aşk olmaz son söz,
geçen bir laf duydum , aileni dinini, yaşadığın şehri sen doğmadan seçme şansın yok ama bir tek seçme şansın eşin ve çocuklarının annesi babası olacağından bu ilahi seçimi doğru yapmak için sanal yeterli değil, doğru değil, çıkıp gezip , flört edip iyice tanımadan evlenenler bir yılı zor getiriyor artık, hele bu ekonomik sıkıntılarda bırak bir yılı bir kaç yıllık evlilikler bile yıkılabiliyor bir anda, ki bazan tek çocuklu çok ayrılmış insan var, çok hayatlar paramprça,
bir kerecik seçme şansın olduğun şeyi sanala emanet edersen gerçek hayatta sanal kalırsın[/QUOTE]

[B]Abircan kardeşimin tespitlerine katılmamak mümkün değil paylaşımınız için sağol[/B]

kadir20 21.01.2009 10:04

[QUOTE=abircan;367207]epeydir açılan konular içerisinde en mantıklı konu açılmış, bravo
bir kerecik seçme şansın olduğun şeyi sanala emanet edersen gerçek hayatta sanal kalırsın[/QUOTE]

valla ne güzel siir gibi yazmissin,eline yüregine saglik,ama bizim millet yine anlamaz,at gözlüklerini takmislar bi kere.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:14.