![]() |
Cevap: Sivas'tan Canlı Yayın Atağı ( Canlı Kamera Sivas, Sivaskamera )
vala çok guzel bır an kendimi orda hıssettim ben ki 21 yıldır gömüyorum sivasi kim bilir
kaç kez geçtim o caddelerden ama hatılamıyom bile elinize sağllık.... çok dugulu anlar yaşadim izlerken beniz sivasta yaşarken o caddlerden annemle babamla abimle ablamlar geçtim şimdi ise hiç biri yok yanımda gerçekten çok etkılendeım tşk ederim ..... |
ÇOK HARİKA BİR OLAY İNŞALLAH DAHA GENİŞ ALANLARA YAYILIR.
|
[QUOTE=SİVASIM;408115]ÇOK HARİKA BİR OLAY İNŞALLAH DAHA GENİŞ ALANLARA YAYILIR.[/QUOTE]
Yayılacaktır bundan emin olabilirsiniz... |
çok güzel ben sivastayım ama merkez degil o yüzden çook özlemişim valla gurbette olanlar için çok güzel buyrun bida bakalım s
|
[B]Elinize saglik gercektende cok guzel olmus Allah c.c razi olsun[/B]
|
bunu cikarandandan allah razi olsun gercekten cok güzel bir sey, helede gurbette olanlar icin.
|
emeği geçenlerden allah razı olsun canlı canlı izliyoruz sivasımızı
|
Değişik yerlerınde varsa koysanız güzel olur
|
Wallaa acaip guzeel bisey,,caniM SIKILDIKCA girip Sivasimi izliyorum canli canli :D ohh,, ne stress kaliyo ne bisey,, Allah razi olsun..
1 ay sonrada canli canli gormek nasip olur insaAllah |
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray][B]Kesinlikle cok guzel..Babam cagırıyor beni sivasa ama bazı sebeplerden gitmiyorum:) baba diyorum ben gelmiş kadar oluyorum merak etme sen:D anlayamıyor tabi ,nasl yani kızım diyor:D[/B][/COLOR][/FONT]
|
Gece Daha güzel oluyor.
|
çok güzel bi çalışma özlem duyduğumuz memleketimizi izliyoruz dahada genişleyerek yayılması temennimiz çok güzel bi hizmet
|
sivas havasi super yaw sicak gorunuyor ah keske orda olabilsem simdik insallah sene
|
bizde özledik ama yol vermiyor dağlar
|
harika bi haber bu işde emeği geçen herkese ve sivas belediyesine çok amaçok tekkürler elinize zekanıza yüreğinize sağlık saolun
salim kardeş senin yolun bizden daha yakın istesen bi hafta sonu gider dönersin geri be kardeşim bize yol vermiyor desen haklısın diycem bay bay |
emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler uzaktanda olsa sivasımızı izlemek güzel oluyor
|
Cumhuriyet Meydanı Havuz
buralar pek kalabalık değil ama Atatürk Caddesi pek kalabalık :) |
SİVAS KIZILCAKIŞLA KÖYÜ
[url]www.form-sivas.tr.gg[/url] Ayhan CELLAT |
ben izinde gezerken hanim ve cocuklar beni oradan bayagi seyrettile ya...
|
en geç temmuz beşi ordayım arkadaşlar hepinizin yerine ben el sallarım allah kısmet ederse meraak etmeyin tanırsınız beni değilmi avatardaki resim ama saçımı yaz dolayısıyla biraz daha kısalttım yanımda iri yarı biri olur kumral onada erkek arkadaşların yerine el sallatırım eniştem olur kendisi hadi allaha emanet olun haa barikat 58 7.7 sinde kangalda oğlumun yani köylünün düğünü var orda olursan uğramayı unutma diğerleri gelirmi bilmem ama ben yinede davet edeyim site ailesi buyrun kurtlarımızı dökelim 7.7ciayın yedisi unutmayın salim kardeş altuntaş abi kızlar gençler bayanlar hepinizde misafirimsiniz buyrun lutfen gerçi bende misafirim ama olsun
|
[QUOTE=guldane;418988]harika bi haber bu işde emeği geçen herkese ve sivas belediyesine çok amaçok tekkürler elinize zekanıza yüreğinize sağlık saolun
salim kardeş senin yolun bizden daha yakın istesen bi hafta sonu gider dönersin geri be kardeşim bize yol vermiyor desen haklısın diycem bay bay[/QUOTE] evet haklısın akşam çıkıyom sabah geri işteyim acil bi durum olursa tabi bukadar şansımızda olsun demi |
sayın beledıye başkanım dogan bey ben istanbulda oturuyorum ama sıvas özlemi çekıyorum onun için oturuyorum bilgi sayarın başına belediyenin kamaralarını açıyorum sıvası izliyorum bu kamaraların cogalmasını istiyorum ilhami ersoy
bende sıvas hafık yarhısarlıyımilhami ersoy |
güzel bi çalışma devamlı olmasada ara sıra bakıyoruz bugün kent meydanı boş diğer kamaralarda çalışmıyor galiba
|
helal olsun valla siz bir harikasınız sivassporum ben,im
|
[QUOTE=deliktaşlısalim;438252]güzel bi çalışma devamlı olmasada ara sıra bakıyoruz bugün kent meydanı boş diğer kamaralarda çalışmıyor galiba[/QUOTE]
acaba rahatsiz olanlarmi olduda calismiyor !? yoksa gercektende arizami var kestiremedim!? olurya!!!!!!!!!!!! Seytan gidikladi birden:):D |
[QUOTE=Sivaslisandy-58;443361]acaba rahatsiz olanlarmi olduda calismiyor !?
yoksa gercektende arizami var kestiremedim!? olurya!!!!!!!!!!!! Seytan gidikladi birden:):D[/QUOTE] [B]yo çalışıyor ben sivasta bi kardeşimle canlı yayına bile katıldım telle bağlandım kamarayı açtım havuzun etrafında hem konuştum hem izledim güzel bi çalışma bence emeği geçenleri kutlarım ve bu kamaraların çovalması dileğim inşallah çoğalır[/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;443462][B]yo çalışıyor ben sivasta bi kardeşimle canlı yayına bile katıldım telle bağlandım kamarayı açtım havuzun etrafında hem konuştum hem izledim güzel bi çalışma bence emeği geçenleri kutlarım ve bu kamaraların çovalması dileğim inşallah çoğalır[/B][/QUOTE]
ben dün baktimda sadece biri calisiyorduda ondan öyle yazdim abi ya göremedim bir yeri:( benimde temennim ins.cogalir tabi en azindan biz gurbetciler icin cok güzel olur hasretligimizi gideririz birde gelismeleri takip ederiz güzel sivasimizin:) |
Güzel görüntüleniyor :)) bugünlerde kalabalık :))
|
[B]valla süper bi olay :)
şimdi çıkım da bi el sallıyım cumhuriyet meydanından :D görenler yazsın buraya :P[/B] |
Böyle Birşey, Şarkişla'yada Lazim = ) Ama Sivas'a Gidince, Size Kameradan EL SaLLarim Artık :)
|
[QUOTE=SarkiSLa`;444368]Böyle Birşey, Şarkişla'yada Lazim = ) Ama Sivas'a Gidince, Size Kameradan EL SaLLarim Artık :)[/QUOTE]
ne zaman gideceksen yaz da görelim :D |
seva Gitmeden Önce, Haber Veririm. Merak Etme :)
|
olsun tabii salim kardeş acil işinizin içinde can sıkıntısı bir olay olmasında kardeşim güle güle gidin gelin kazasız belasız hepinizde inşallah
ben şaka maiyetinde demiştim zaten.darıldınızmı yoksa.kırdımsa özür dilerim. |
Cumhuriyet Meydanı Havuzundan el salamayın çünkü el saladığınız belli olmuyor :):):)
|
[B]Belediye çarşısının altındaki fatura tahsilat büfesinin önündeki direk en musait yer el sallamak için :)[/B]
|
[QUOTE=Cley;444721][B]Belediye çarşısının altındaki fatura tahsilat büfesinin önündeki direk en musait yer el sallamak için :)[/B][/QUOTE]
[B]bak yerini öğrenmişsin kardeşim bidaha havuzun kenarında beklemessin demi:D[/B] |
kim o havuzun kenarında bekleyen yaael sallamak içinmi beklemiş vah canım ya arkadaşlarınıda düşünürmüş.
bende çok istedim ama el sallamayı bir türlü oraya gitmek nasiip olmadı.ne biçim tatil geçirdim ordan anlayın bu yılım bebattı. |
arkadaşlar ben de acılmıyo yardımcı olur musunuz
|
[QUOTE=gülkibar_58_07;452833]arkadaşlar ben de acılmıyo yardımcı olur musunuz[/QUOTE]
[B]sorun var galiba bizde açamadık ilerde tekrar deneyin düzelir bazen böyle kesintiler oluyor [/B] |
[B][I]Belediye baskani olursam bir gün bende canli yayin yapacagim söz size[/I][/B]
[B][I]:)))))))))))))))[/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:54. |