Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Dini Konular (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=334)
-   -   Buyrun Görüntülü Canli Sohbete ;) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=32058)

goramaz 11.12.2009 18:40

Cevap: Buyrun Görüntülü Canli Sohbete ;)

kardeşler didişmeyin yaa..sanki cübbeli hocadan çok birbirinize kızgınlığınızı döküyorsunuz

barikat58 11.12.2009 18:41

[QUOTE=gönlüm58;489792]Öyle degil akşamdan beri sabrettim,sabah başladım iyi oku.:):)[/QUOTE]
[I][B]
Sonuçta saldırmışın saldırmanın akşamı sabahımı var.Bilsem sabahı beklerdim.Hala dogruları anlatmadınız!!!!!!!!!![/B][B]Anlatında bizde ögrenelim doğru olanı yapalım.[/B][/I]

barikat58 11.12.2009 18:42

[QUOTE=goramaz;489795]kardeşler didişmeyin yaa..sanki cübbeli hocadan çok birbirinize kızgınlığınızı döküyorsunuz[/QUOTE]
[I][B]
O doğruları anlatacak ne didişmesi lütfen[/B][/I]

gönlüm58 11.12.2009 18:43

[QUOTE=barikat58;489794][I][B]
bak aynısı senin içinde söyleyebiliriz önce vatanla sen bu kör topal aman kör sağır sözüne uyuyorsunuz[/B][/I]...
[I][B]
Ayrıca laf atmayı bırakın cübbeli Ahmet hoca hakkında bildiginiz dogruları anlatın kaynaklarıyla birlikte aktarın buraya bizde ögrenelim.[/B][B]Evet bekliyorum doğru bilgileri!!!!!!!![/B][/I][/QUOTE]

Ben senin velinimetinim,ben olmasam kimden alıntı yapıp cevap yazacaksın.İlham kaynagın benim,teşekkür edecgin yerde agresifleşiyorsun.:):):)

barikat58 11.12.2009 18:44

[I][B]laf atmayı bırakın cübbeli Ahmet hoca hakkında bildiginiz dogruları anlatın kaynaklarıyla birlikte aktarın buraya bizde ögrenelim.[/B][B]Evet bekliyorum doğru bilgileri!!!!!!!![/B][/I]

gönlüm58 11.12.2009 18:48

Akşam yemegınden sonra dönecegim,sen beklemeye devam et nede olsa velinimetın benim,ben olmasam kime cevap vereceksin,aman agaç olmada.:):):)

barikat58 11.12.2009 18:56

[QUOTE=gönlüm58;489805]Akşam yemegınden sonra dönecegim,sen beklemeye devam et nede olsa velinimetın benim,ben olmasam kime cevap vereceksin,aman agaç olmada.:):):)[/QUOTE]

Ne oldu gerçekleri kulaktan dolma biliyorsunda bir kaynak yokmu?Ne oldu söyleyemiyorsun.İnsanlara çamur atmak kolay.Laf atacagına doğruları söylede herkes öğrensin.

sandalli 11.12.2009 19:16

"Cep Telefonunuzun mesaj bölümüne HOCA yazıp boşlük bırakarak sorunuzu sorup
6688 'e gönderebilirsiniz," diyen Çübbeli Ahmet hoca, ne yazık ki hoca kısa mesaj bedelini (ücreti) belirtmemis. Kaç kontördür, kaç dakikadır belli değil ama bu tür servislerin paralı olduğunu herkes bilir. Geçen dinlediğim vaazında da aynı kısa mesaj hattını beliritti, yanlış mı anladım diye düşünmüştüm ama maalisef doğruymuş. Ama servis bedelini bilmiyorum, bedava oldugunu da sanmıyorum Hocalar da artık bu yönteme baş vurmuşlar. Hadi hayırlısı...

gönlüm58 11.12.2009 21:51

Bildigim ve kulaklarımla duydugumu söylüyorum, Cem Yılmaz'ı aratmaz. İkincisi bunu tv. ekranlarındada gördüm kendi ailesi ve yakınlarını denize sokmazken çarşaflı eşine deniz kenarında sırtına güneş yağı sürdürmesi sonrada kendi girip bayanların çaktırmadan orasına burasına bakmasını hepimiz gördük izledik. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Barikat efendi, sakal bırakıp kılık kıyafet değişmekle birşey olmaz,sen onun şeklinemi hürmet gösteriyorsun? Dini bilgin eksikse gir Diaynet İşlerinin sitesine aklına hangi soru takılıyosa cevabını kendin bul. Senin bunları kavrayacak zekan o hocanınkinden dahamı az..
Muhatabım degilsin daha sana cevap yazmıyacagım,kimden alıntı yapacaksın merak ediyorum ekmek tekneni kaybettin:):):)cevap vereceğim kişii yada muhatap olacagım kişinin,biraz seviyeli olması lazım...

Cley 11.12.2009 21:54

[B]Bu programı izlemek istemeyen açsın izdivaç programlarını izlesin dizi izlesin kimseyi zorlamıyorlarki izleyeceksin diye. İsteyen de bunu izlesin. Karşı çıkan arkadaşlar da başka programların reklamını yaptı da karşı çıkan mı oldu ??[/B]

Arif Coşkun 11.12.2009 22:16

En iyisi bu tür haberleri taşıyan kişilerden reklam ücreti alınması.:) Burada neyin kimin propogandası yapılmaya çalışılıyor. Böyle heberlerin ne işi var burada. Eğer benim eksik bir bilgim varsa [B]gönlüm58 [/B]arkadaşımııznda dediği gibi gider en yetkili kaynak Diyanet İşleri Başkalığından ücretsiz olarak edinirim. Neden böyle garip kılık kıyafet içinde olanları birşey sanıp peşine takılayım. İbadet insanın yüreğinde, beyninde gönlündedir.
Bu tür insanlar aslında din üzerinden siyaset, çıkar ve rant sağlayanlardır. Bizler uyanık olup bunu kullanmak isteyenlere rağbet göstermeyip fırsat vermemeliyiz.
Yorumlarımzda yazana saldırma yerine kopya cevap yerine kendi görüşlermizi yazmamız yeterli, her görüşe saygı her yazana saygılı olmamız gerekir.

goramaz 11.12.2009 22:20

abi bu başlığı açana da saygı duymak gerekmez mi velev ki saçma olsun..forumda münevver karabulutu da gördük fener gs maçını da .. sadece sivasa özgü ve sadece bu siteden alınabilecek haberler forumda yer almıyor ki..

Cley 11.12.2009 22:22

[QUOTE=arifcoskun;490015]En iyisi bu tür haberleri taşıyan kişilerden reklam ücreti alınması.:) Burada neyin kimin propogandası yapılmaya çalışılıyor. Böyle heberlerin ne işi var burada. Eğer benim eksik bir bilgim varsa [B]gönlüm58 [/B]arkadaşımııznda dediği gibi gider en yetkili kaynak Diyanet İşleri Başkalığından ücretsiz olarak edinirim. Neden böyle garip kılık kıyafet içinde olanları birşey sanıp peşine takılayım. [COLOR="Red"]İbadet insanın yüreğinde, beyninde gönlündedir. [/COLOR]
Bu tür insanlar aslında din üzerinden siyaset, çıkar ve rant sağlayanlardır. Bizler uyanık olup bunu kullanmak isteyenlere rağbet göstermeyip fırsat vermemeliyiz.
Yorumlarımzda yazana saldırma yerine kopya cevap yerine kendi görüşlermizi yazmamız yeterli, her görüşe saygı her yazana saygılı olmamız gerekir.[/QUOTE]

[B]Peki neden kıyafetine kafayı takıyorsunuz ???[/B]

Abdurrahman 58 11.12.2009 22:22

hemşerim biz memnunuz bu tür konuların açılmasından ! rahatsız olanlarıda kafasına silah dayayıp foruma gir iyi yönde bişeyler yaz demiyorz ! beğenmiyosan izlemiyosan ahmet hocayı foruma girmezsin kardeşim bu kadar basit !

goramaz 11.12.2009 22:25

cübbeli ahmet hocanın imaj problemi var sanırım. herkes burdan vuruyor

Cley 11.12.2009 22:26

[QUOTE=goramaz;490022]cübbeli ahmet hocanın imaj problemi var sanırım. herkes burdan vuruyor[/QUOTE]

[B]İmajı da gayet güzel. Ben beğeniyorum.[/B]

sandalli 11.12.2009 22:29

Besiktas formasi giyecek hali yok ya

barikat58 11.12.2009 22:31

[I][B]Amerikan traşı top sakal birde kot giydimi hoca olur demi :D[/B][/I] [I][B]hey Allah'ım 21. yy Türkiyesi hala insanların giysilerini eleştiriyor.Herkes istedigini giyer efendim biz kimseye onu giyme bunu giyme demiyoruz kimsenin giydigini eleştirmiyoruz siz niye başkasını eleştiriyorsunuz oysa biz gerici siz çağdaşdınız yoksa yerlerimi degiştik :)[/B][/I]

gönlüm58 11.12.2009 22:32

[QUOTE=sandalli;490026]Besiktas formasi giyecek hali yok ya[/QUOTE]

Yakışır KARAKARTAL....

Cley 11.12.2009 22:34

[QUOTE=gönlüm58;490030]Yakışır KARAKARTAL....[/QUOTE]

[B]Siyah ağırlıklı formasını giyerse o zaman da kara cübbeli dersiniz :)[/B]

barikat58 11.12.2009 22:36

[QUOTE=gönlüm58;489996]Bildigim ve kulaklarımla duydugumu söylüyorum, Cem Yılmaz'ı aratmaz. İkincisi bunu tv. ekranlarındada gördüm kendi ailesi ve yakınlarını denize sokmazken çarşaflı eşine deniz kenarında sırtına güneş yağı sürdürmesi sonrada kendi girip bayanların çaktırmadan orasına burasına bakmasını hepimiz gördük izledik. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Barikat efendi, sakal bırakıp kılık kıyafet değişmekle birşey olmaz,sen onun şeklinemi hürmet gösteriyorsun? Dini bilgin eksikse gir Diaynet İşlerinin sitesine aklına hangi soru takılıyosa cevabını kendin bul. Senin bunları kavrayacak zekan o hocanınkinden dahamı az..
Muhatabım degilsin daha sana cevap yazmıyacagım,kimden alıntı yapacaksın merak ediyorum ekmek tekneni kaybettin:):):)cevap vereceğim kişii yada muhatap olacagım kişinin,biraz seviyeli olması lazım...[/QUOTE]
[I][B]
TAMAM BU DEDİKLERİNİN RESİMLERİNİ YADA VİDEOLARINI GETİR.senden kaynak istedim.Ben derim ki Ahmet şöyle böyle o kolay önemli olan onu ispatlamak.senle muhatap olmak için ölüyorum görsen varya :D bune kibir ya bune gurur ya sen önce kendine çeki düzen ver sonra hocanın eksiklerini yanlışlarını söyle.Terzi kendi söküğünü görmezmiş [/B][/I]

Abdurrahman 58 11.12.2009 22:36

[QUOTE=barikat58;490029][I][B]Amerikan traşı top sakal birde kot giydimi hoca olur demi :D[/B][/I] [I][B]hey Allah'ım 21. yy Türkiyesi hala insanların giysilerini eleştiriyor.Herkes istedigini giyer efendim biz kimseye onu giyme bunu giyme demiyoruz kimsenin giydigini eleştirmiyoruz siz niye başkasını eleştiriyorsunuz oysa biz gerici siz çağdaşdınız yoksa yerlerimi degiştik :)[/B][/I][/QUOTE]

aga sakın top sakalada laf etmeyesin ha :)
hani çağdaşlık simgesiya . . .

Klimasuyu 11.12.2009 22:39

[QUOTE=Cley;490031][B]Siyah ağırlıklı formasını giyerse o zaman da kara cübbeli dersiniz :)[/B][/QUOTE]

[B][I]O forma kutsaldır herkese giymek nasip olmaz..:)[/I][/B]

Klimasuyu 11.12.2009 22:42

[QUOTE=Cley;490023][B]İmajı da gayet güzel. Ben beğeniyorum.[/B][/QUOTE]

[B][I]Ben beğenmiyorum Cley..:)

Hem hoca denildiği zaman insanlar neden hep böyle sakallı, cübbeli, sakallı falan olarak algılanır ki..? Şöyle tıraşımı olmuş, takım elbiseli, kıravatlı veya daha böyle abartmadan normal bir sakala sahip hocalar da var...[/I][/B]

Siyahnur 11.12.2009 22:43

[QUOTE=arifcoskun;490015]En iyisi bu tür haberleri taşıyan kişilerden reklam ücreti alınması.:) Burada neyin kimin propogandası yapılmaya çalışılıyor. Böyle heberlerin ne işi var burada. Eğer benim eksik bir bilgim varsa [B]gönlüm58 [/B]arkadaşımııznda dediği gibi gider en yetkili kaynak Diyanet İşleri Başkalığından ücretsiz olarak edinirim. Neden böyle garip kılık kıyafet içinde olanları birşey sanıp peşine takılayım. İbadet insanın yüreğinde, beyninde gönlündedir.
Yorumlarımzda yazana saldırma yerine kopya cevap yerine kendi görüşlermizi yazmamız yeterli, her görüşe saygı her yazana saygılı olmamız gerekir.[/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"]Hem Ahmet Hoca ya, saygisizlik yapiyorsunuz, hemde her görüse saygi olmamiz gerektiginden bahsediyorsunuz.
Onun cemaatine mensup olanlar yolunu bulmus, asil sokakta aylak aylak gezipte niye dünyaya geldigini bile bilmeyen cahil genclerimizle ugrasalim.

Eger yazilanlardaki gibi durumlar varsa herkes hesabini Allahü Tealaya verecek. O zaviyeden baktigimiz zaman sizin yaptigimiz sadece giybet olur.[/COLOR][/FONT][/B]

sandalli 11.12.2009 22:44

Ya hoca icin bile birbirimize giriyoruz, mafya babalari icin kavga ettik, simdi hocalar icin kavga ediyoruz. Size ne, forum oyunlarina takilin, birbirinize cicek verin, öylesi daha kolay. Tahmin ettigim üyelerle aram hic acilmadi. Hadi sizede buyurun. :D

gönlüm58 11.12.2009 22:47

[QUOTE=sandalli;490041]Ya hoca icin bile birbirimize giriyoruz, mafya babalari icin kavga ettik, simdi hocalar icin kavga ediyoruz. Size ne, forum oyunlarina takilin, birbirinize cicek verin, öylesi daha kolay. Tahmin ettigim üyelerle aram hic acilmadi. Hadi sizede buyurun. :D[/QUOTE]

Hadi gidelim o zaman.:):):)

Arif Coşkun 11.12.2009 22:47

[QUOTE=goramaz;490017]abi bu başlığı açana da saygı duymak gerekmez mi velev ki saçma olsun..forumda münevver karabulutu da gördük fener gs maçını da .. sadece sivasa özgü ve sadece bu siteden alınabilecek haberler forumda yer almıyor ki..[/QUOTE]

Goromaz kerdeşim, ben bu tür konuların veya buna benzer konuların yeri burası olmadığını belirttim. Sitemiz Sivas'lıların memleketiyle ilgili her haberi konuyu siyasi olsun ekonomik olsun açılıyor, kim ne diyebilir. Açana her hangi bir sözümüz yok zaten.
Dikkat ettiyseniz yazımdada kopya cevap yapmaya hiç gerek yok, karşı tarafı cevaba zorlamak olur bu. Kimseyi buraya yazacağımız iki satırla kendimize zaten çeviremeyiz. Onun için senin fikirlerinde önemlidir sanada saygı duyuyorum. Herkes biribirine saygılı olmalı.
Cley sanada buradan yanıt vereyim .kiyafetine tabiki takarım burası Türkiye Cumguriyeti bir kılıf kıyafet kanunu var biraz ona uymalı, Laik T.C'ye hiç yakışmıyor. çünkü kopya cevap sevmiyorum ve benim yazımında alınıp neden böyle böyle diye kopya yapılmamamsını rica ediyorum her yazana cevap yazmaya kalkarsak işimiz var demektir.
Her ne kadar açılan yoruma saygılı olduğumuz kadar yorum yazanlarada aynı şekilde olmalıyoz diye düşünüyorum.

barikat58 11.12.2009 22:49

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=15541&token=21578][img]http://resimzade.com/Show.html?i=15541&token=21578[/img][/url]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=15542&token=25086][img]http://resimzade.com/Show.html?i=15542&token=25086[/img][/url]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=15543&token=14503][img]http://resimzade.com/Show.html?i=15543&token=14503[/img][/url]

[B][I]AHA BUNLARDA HOCA ŞİMDİ BUNLARI SEVİYORSUNUZDA AHMET HOCAYI SEVMİYORMUSUNUZ ? SEBEP SAKALMI SADECE ? SAKAL BIRAKMAK SÜNNETTİR !!! SAKALA KARŞI FOBİSİ OLANLAR PEYGAMBERİMİZE İNANDIKLARINI VE PEYGAMBERİMİZİ SEVDİKLERİNİ İÇTEN SÖYLEYEBİLİYORMU ?[/I][/B]

Cley 11.12.2009 22:50

[QUOTE=sandalli;490041]Ya hoca icin bile birbirimize giriyoruz, mafya babalari icin kavga ettik, simdi hocalar icin kavga ediyoruz. Size ne, forum oyunlarina takilin, birbirinize cicek verin, öylesi daha kolay. Tahmin ettigim üyelerle aram hic acilmadi. Hadi sizede buyurun. :D[/QUOTE]

[B]Abi, İnönüye yazılan en ufak olumsuz yazılar silinirken, bazılarmızın değer verdiği kişilerle veya cemaatine mensup olduğu kişilerle dalga geçilirken hakaret edilirken iftiralar atılırken kimse bizden forum oyunları oynamamızı beklemesin...[/B]

Cley 11.12.2009 22:52

[QUOTE=YILDIRIM;490038][B][I]Ben beğenmiyorum Cley..:)

Hem hoca denildiği zaman insanlar neden hep böyle sakallı, cübbeli, sakallı falan olarak algılanır ki..? Şöyle tıraşımı olmuş, takım elbiseli, kıravatlı veya daha böyle abartmadan normal bir sakala sahip hocalar da var...[/I][/B][/QUOTE]

[B]Bu dediğin kriterlere nur cemaatine mensup kişiler uyuyor ama sen onları da sevmiyorsun :)[/B]

Klimasuyu 11.12.2009 22:53

[B][I]Mustafa KARATAŞ ve Nihat HATİPOĞLU hocaların hem İslam bilgilerinden hem de kişiliklerinden yararlanmak gerek...

Hatta Mustafa KARATAŞ hoca tvlerde din anlatılmasını diye yakınmıştı..;)[/I][/B]

barikat58 11.12.2009 22:54

[I][B]Evet aynı zamanda bu sitede Allah'ın yolu Allah'ın kanunu manasına gelen şeriat için kahrolsun şeriat demek serbest kimse silmiyor ama bir beşerin çizdiği laiklik için kahrolsun demek 5 dk durmuyor.[/B][B]Ben ismet inönüyü sevmiyorum dedigimde kimseye bunun konusunu açmayın bunun yeri burasımı demedim olabilir senin sevdigini ben sevmem benim sevdigimi sen sevmezsin ama arkadaşlar akşamdan beri zor sabrettiklerini söylüyorlar bu konuya saldırmamak için bunun yeri burası degil diyorlar bu ne ki hep bana hep bana nereye kadar.Hoş görü diye konu açılıyor bakıyorsunuz oraya yorum yapanlarda aynı.Sözde başka özde başka olmayalım hoş görüyse her daim olsun olsun yok degilse hoş görü dersi vermeyin.[/B][/I]

Klimasuyu 11.12.2009 22:55

[QUOTE=Cley;490052][B]Bu dediğin kriterlere nur cemaatine mensup kişiler uyuyor ama sen onları da sevmiyorsun :)[/B][/QUOTE]
[B][I]
Yaaw Cley neden Müslümanları şu cemaat bu cemaat diye ayırıyorsunuz kardeşim..? Diğer konuda kürt-Türk diye gruplara ayırmayın diyen de gene siz değil miydin..? :)[/I][/B]

Abdurrahman 58 11.12.2009 22:59

aga birileri Türküm demeyi suç sayıyor ve Türküm diyeni dışlıyorya Bizim sitedeki bazılarıda Müslümanım Dinimi en iyi şekilde yaşıyorum diyenleri dışlamaya kalkıyor düşman kesiliyor malesef..

Cley 11.12.2009 23:00

[B]Orda da burda da ayıran sizsiniz Metin. Biz yaradılanı severiz yaratandan ötürü. Kimsenin dini dili ırkı sakalı kıyafeti bakımından ayrım yapmayız :)[/B]

Abdurrahman 58 11.12.2009 23:02

abi bi söz geldi aklıma
Bana teşekkür ettiğini söyle sana kim olduğunu söyleyim :)
..

gönlüm58 11.12.2009 23:03

İnönü haberi Sivasla ilgili bir haberdi.

Sarıklının Sivasla ne alakası var anlayamadım ?

Klimasuyu 11.12.2009 23:03

[QUOTE=Cley;490061][B]Orda da burda da ayıran sizsiniz Metin. Biz yaradılanı severiz yaratandan ötürü. Kimsenin dini dili ırkı sakalı kıyafeti bakımından ayrım yapmayız :)[/B][/QUOTE]

[B][I]İyi, afferin size o zaman Cley..:)[/I][/B]

barikat58 11.12.2009 23:07

[QUOTE=gönlüm58;490063]İnönü haberi Sivasla ilgili bir haberdi.

Sarıklının Sivasla ne alakası var anlayamadım ?[/QUOTE]

[I][B]
İslamın bir tek sancağı düşmesin milyonlarca Sivas yansın umrumda degil hanım efendi !!![/B][/I] [B][I]Sana oraya gittiğinde bu ismet inönüyü seviyormuş buna torpil geçelim yada bu Sivaslıymış buna torpil geçelim demeyecekler[/I][/B].

WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:00.