![]() |
Cevap: Başbakan Erdoğan Sivas'a geliyor
[QUOTE=engineer58;574671]8 sene önce yol olmadığından Sivas'a pek giden gelen yokmuş demekki hatta ben gelirken nasıl geldim galiba toprak bir yol hatırlıyorum Birgün sırf görmek için gelicem laedri söz.
Gerçi burada daha evvel siteye takılan ve aşırı akp taraftarı olan biriyle iddiaya girmiştik 2013 te İstanbul-Sivas arası hızlı trenle 5 saate inecek demişti bende mümkün değil demiştim, dediki peki olursa biletler sendenmi bende kabul ettim, yetişmez se ve o hızla olmazsa biletler bu sefer o arkadaştan onu bekliyoruz. HAYIR'lısıyla o gün gelsinde Yazdığın burda hacı ne petrolu ne diin sen,alınma değil sadece mantıklı düşünme diyelim,sen 8 sene öncede yol vardı demişin bende komik bulmuşum:) hala gülüyorum bak...[/QUOTE] Eeee bu anlayış meselesii espri anlayışın süperr eferimm sanaa :D |
[QUOTE=arifcoskun;574673]Eeee bu anlayış meselesii espri anlayışın süperr eferimm sanaa :D[/QUOTE]
Aman estağfurullah o senin meziyetin insanları güldürebilmekte zor zanaat,neyse hadi ben tutmiim seni sen aynen devam et:D |
[QUOTE=engineer58;574674]Aman estağfurullah o senin meziyetin insanları güldürebilmekte zor zanaat,neyse hadi ben tutmiim seni sen aynen devam et:D[/QUOTE]
Anlayışlı insanları çok seviyorum selametlee... :D |
[QUOTE=arifcoskun;574651]8 sene önce yol olmadığından Sivas'a pek giden gelen yokmuş demekki hatta ben gelirken nasıl geldim galiba toprak bir yol hatırlıyorum ;) Birgün sırf görmek için gelicem laedri söz. :)
Gerçi burada daha evvel siteye takılan ve aşırı akp taraftarı olan biriyle iddiaya girmiştik 2013 te İstanbul-Sivas arası hızlı trenle 5 saate inecek demişti bende mümkün değil demiştim, dediki peki olursa biletler sendenmi bende kabul ettim, yetişmez se ve o hızla olmazsa biletler bu sefer o arkadaştan onu bekliyoruz. HAYIR'lısıyla o gün gelsinde :D[/QUOTE] Gel abi Ankara-Sivas,Sivas,Kayseri,Sivas-Samsun,Sivas-Erzurum arası yollar yüzde 99 duble.Gerçekten asla eleştirilemez bu yatırım. Önceki iktidarlar döneminde hızlı tren değil duble yolun bile lafı yokken siz şimdi hzlı trenie iddiaya giriyorsunuz.Baya yol alınmış.:) |
[QUOTE=burak5866;574461]valla ben ona buna bakmam tamam referandumda bende evet vermeyi düşünüyorum çünkğ mantıklı olanda bu.sonuçları ve getirlileri düşünüldüğünde hayır dmek bence doğru olmaz.ama ben olaya sivasa çerçevesinden bakıyorum birde.başbakan ne verdiği sözleri tuttu nede hatırladı sadece her yerde bahsettiği duble yoldan sonra havaalanı hızlı ten geçiştirdi.Verdiği sözleride hatırlatanlarada duymamazlıktan geldi sayın başbakan.ben referanduma evet diyorum ama akp ye asla oy vermem vermeyeceğimde özelliklede bu vekiller tekrar aday olursa sivaslıda vermeeycek diye düşünüyorum.[/QUOTE]
Kusura bakma ama seni anlamakta zorlanıyorum burak5866, Referandumda zaten AKP' nin tek başına haraket ettiği bir icraatı değilmi? Ne farkı var genel seçimlerden zaten bu referandumluktan çıktı "AKP kalsınmı gitsinmi" referandumuna dönüştü. AKP'den memnun olmayan bunada hayır der zaten 8 yıldır ne yaptıysa 13 Eylülden sonra bıraktığı yerden herşey yaşam koşulları dahada zorlaşarak devam edecek, şayet bir çılgınlık olur evet çıkarsa eğer değişen tek şey bağımsız yargı gitmiş olup, yerine siyasi iktidarın kucağında bir yargı sistemi olacaktır başka hiç birşey değil. Ne vatandaşın zor durumda olması ne işsizlik ne ekonomi ne ne yolsuzluk, paketteki diğer maddelerde zaten bu işin kılıfa sokulma şekliydi. burak5866 net olmalısın bu başka seçim başka diye birşey yok herşey ortada. Anladığım kadarıyla sen "Ne yardan geçiyon ne serden" olaya biraz duygusal bakıyorsun . Karar senin dostum sevgiler. |
kardeşim düştünüz bir dokunulmazlık peşine .bundan bşka birşey bulamıyorsunuz sakız yapmaya..geçin bunları bakın görün
......Türkiye’de üreten, krizlerde ayakta kalmayı başaran, ihracat yapan, istihdam yaratan, üreten firmalar, kişiler ya da projeler ekrana getiriliyor. Türk ekonomisinin zirvedeki sektörleri, Türkiye ekonomisinin belkemiğini oluşturan kobiler için yeni fırsatlar ve yeni vizyonlar, yerel yönetimlerin kentsel dönüşüm projesi çerçevesindeki faaliyetleri, fark yaratan projeleri daha hangisini sayayım [QUOTE=ŞAHBEY;575615]kardeşim düştünüz bir dokunulmazlık peşine .bundan bşka birşey bulamıyorsunuz sakız yapmaya..geçin bunları bakın görün ......Türkiye’de üreten, krizlerde ayakta kalmayı başaran, ihracat yapan, istihdam yaratan, üreten firmalar, kişiler ya da projeler Türk ekonomisinin zirvedeki sektörleri, Türkiye ekonomisinin belkemiğini oluşturan kobiler için yeni fırsatlar ve yeni vizyonlar, yerel yönetimlerin kentsel dönüşüm projesi çerçevesindeki faaliyetleri, fark yaratan projeleri daha hangisini sayayım[/QUOTE] bunları görmek için göz gerek |
[QUOTE=asi-yürek58;571575]sayin başbakan sivasa geliyormuş hoş geldi sefa geldi türküye onunla gurur duyuyor ve duymaya devam edecek cunku o halkının ve ulkesinin başbakani tekrar hoşgelmiş sivasa unutmadan rerşeye evet özgurluge demekrasiye ve insan gibi yaşamaya evet[/QUOTE]
arkadasim hararetli alkislarin guzel de 8 yilda ne yapti sivas'a ben her gelisimde bakiyorum daha hiç bir tane bile goremedim. simdi diyeceksin devletin oz varliklarini satti da yol yaptirdi diye ben sarkislaliyim direkli - sarkisla yolu 70 km 7 yildir hala bitmedi. bir de diyorlar durman '''adamlar yapacak ta koymuyorlar ki ''' sanki sivasa fabrika temeli atti da anayasa mahkemesi durdurttu [QUOTE=Timur İSLAMOĞLU;571526]Eğitim ÖZGÜRLÜĞÜ için evet!![/QUOTE] senin dedigin ozgurluk tarikata katilip sorulari çalip sinavlardan ful çekmekse arkadasim kusura bakma benden [COLOR="black"][COLOR="Red"][SIZE="7"]HAYIR[/SIZE][/COLOR][/COLOR] |
bir takım yalaka cahil sivaslı yüzünden sivas bu halde işsizlik had safada göç yüzünden köyler boşaldı şimdi ilçelerde boşalıyor erzurama kayseri malatyaya sırayla avmler 5 yıldızlı oteller 2.ci hatta 3.cü üniversiteler açılırken sivas havasını alıyor tepkimizi koyalım referanduma hayır diyelim
|
[QUOTE=tayfun5883;576233]bir takım yalaka cahil sivaslı yüzünden sivas bu halde işsizlik had safada göç yüzünden köyler boşaldı şimdi ilçelerde boşalıyor erzurama kayseri malatyaya sırayla avmler 5 yıldızlı oteller 2.ci hatta 3.cü üniversiteler açılırken sivas havasını alıyor tepkimizi koyalım referanduma hayır diyelim[/QUOTE] ....
NE ALAKA sanki seçimde oy kulanacaklar ...referandumla seçim karışıyor kim cahil belli oluyor benim hemşerim neyin ne olduğunu bilir ne yapacağınıda çooook iyi bilir YALAKA CAHİL sözünü size iade ediyorum |
[B]Bu referandumda memura ve memur emeklilerine toplu sözleşme hakkı veren diğer SSK ve bağkur emeklilerini bu referandum maddelerinin dışına atan insanları sınıflandıran tam anlamıyla cifte standart uygulayan ve dışlayan bu iktidara SSk emeklisi olarak kocaman bir [COLOR="Red"]HAYIR [/COLOR]diyorum[/B]
|
[B]Anayasa değişikliğinde 26 madde var. hayır diyenler bunların hangisine neden karşı olduklarını söylesinler lütfen. kör dövüşü yapmayalım. neye neden karşıyız bilelim.bu seçim değil referandum. her iki cephede de bir çok siyasi parti var.[/B]
|
MADDE 41.... Yapboz tahtasına dönen siyasi partilerle alakalı düzenlemeler ve kapatma davalarına yönelik getirilen hükümlerle yıllardır halkın tercihine ipotek durumu ortadan kalkacaktır.
işte bu yüzden EVET EVET tercihlerime ipotek istemiyorum |
[url]http://yfrog.com/49bahadrgundem01412j[/url]
[URL=http://img153.imageshack.us/i/bahadrgundem01412.jpg/][IMG]http://img153.imageshack.us/img153/7617/bahadrgundem01412.jpg[/IMG][/URL] |
Sayın başbakan SİVASA gelip döndü neden konu kapatılmaz anlamış değilim...yukardaki çirkin karikatürü hangi sol dergi yada gazeteden aldınız...maksatınız nedir
|
[QUOTE=tayfun5883;576253][url]http://yfrog.com/49bahadrgundem01412j[/url]
[URL=http://img153.imageshack.us/i/bahadrgundem01412.jpg/][IMG]http://img153.imageshack.us/img153/7617/bahadrgundem01412.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] [B]Çok güzel karikatür emeğine sağlık[/B] |
[QUOTE=tayfun5883;576253][URL]http://yfrog.com/49bahadrgundem01412j[/URL]
[URL="http://img153.imageshack.us/i/bahadrgundem01412.jpg/"][IMG]http://img153.imageshack.us/img153/7617/bahadrgundem01412.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] tayfun5883 arkadaşım "Karikatürlerin Dili" diye bir konu açmıştım bu tür şeyleri oraya eklersen daha uygun olur. |
[QUOTE=ŞAHBEY;576292]Sayın başbakan SİVASA gelip döndü neden konu kapatılmaz anlamış değilim...yukardaki çirkin karikatürü hangi sol dergi yada gazeteden aldınız...maksatınız nedir[/QUOTE]
zaten başbakan sivasa gelir geri döner en fazla sivasa yapacağı şey zaten bu herşeyi başka şehirlere taşıdılar dikimevi, dmo, tekel daha birçok devlet kurumu yakında valiliğide kayseriye taşırsa şaşırmayın gerçi bir çocu buna bile alkış tutar ama çok görmüyorum zihniyeti bu kadar |
sevgili tayfun haklısın sana aynen katılıyorum malesef sahipsiz SİVAS başbakan ne yapsın vekilleri bulup onlardan hesap sormalı her önümüze konan vekilide birdaha kabul etmemeli bize kim hizmet getirecek mücadele edecekse onu seçmeliyiz diye düşünüyorum
|
arkadaslar bunlarin niyeti temiz olsa haldeki bazi sebzeciler gibi duvar orup arkadan çuruk atmazlar. bir dunya madde var neymis hepsine birden evet diyecekmisiz yiyen yesin ben her zaman elle seçmeyi yeglerim.
|
2011 Seçimleri Haziranda olacak sanırım.
Oyumu Akp'ye vermeyeceğim. Referandumda da Hayır vereceğim.. [QUOTE=aozdemir;576244][B]Anayasa değişikliğinde 26 madde var. hayır diyenler bunların hangisine neden karşı olduklarını söylesinler lütfen. kör dövüşü yapmayalım. neye neden karşıyız bilelim.bu seçim değil referandum. her iki cephede de bir çok siyasi parti var.[/B][/QUOTE] AYM ve HSYK nın yapısıyla ilgili değişikliklree karşıyım. Yalan söylüyorlar.. Yargı bağımsız olacak diyorlar. İnanmıyorum !!!! Yargı ne zman bağımsız oldu da şimdi olsun. Vu değişiklikelrden sonra Akp'nin yandaş yargısı oluşacak. Akp Anayasa Mahkemesine takılabilecek Kanun değişikliklerini bu sayede garanti altına almış olacaktır. Bakın bakalım Terörle Mücadele KAnununda açılım çerçevesinde hangi değişiklikleri yapmak istiyorlar? Veya referandumdan sonra meclisten geçmeyi bekleyen diğer kanunlarda neler var ?? Yanlışı yanlışla düzeltmeye çalıştıkları ve bunu da halka normal birşeymiş haklıymış gibi anlatmaya çalıştıkları için HAYIR. |
[QUOTE=Kasım Öktem;576524]2011 Seçimleri Haziranda olacak sanırım.
Oyumu Akp'ye vermeyeceğim. Referandumda da Hayır vereceğim.. AYM ve HSYK nın yapısıyla ilgili değişikliklree karşıyım. Yalan söylüyorlar.. Yargı bağımsız olacak diyorlar. İnanmıyorum !!!! Yargı ne zman bağımsız oldu da şimdi olsun. Vu değişiklikelrden sonra Akp'nin yandaş yargısı oluşacak. Akp Anayasa Mahkemesine takılabilecek Kanun değişikliklerini bu sayede garanti altına almış olacaktır.[/QUOTE] . [B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"]Iyi de degisiklikde siyasi iktidarin atadigi kimse yok AYM ve hysk ya. Su halde bunlari nerden cikariyorsunuz? Söyle yapsaniz, gözlerinizi kapatin önünüze konan degisiklik paketini Akparti veya baska bi siyasi parti degilde uzaylilardan alinmis bi tavsiye, demokrasi adimi kabul edin.Inaniyorum ki yüksek bi nida ile evet diyeceksiniz :) Cünkü "hayir"cilarin gerekceleri ve dillerine pelesenk olan söylemleri gülünc duruyor.[/COLOR][/FONT][/B] |
[QUOTE=GurbetsokakLari;576529].
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"]Iyi de degisiklikde siyasi iktidarin atadigi kimse yok AYM ve hysk ya. Su halde bunlari nerden cikariyorsunuz? Söyle yapsaniz, gözlerinizi kapatin önünüze konan degisiklik paketini Akparti veya baska bi siyasi parti degilde uzaylilardan alinmis bi tavsiye, demokrasi adimi kabul edin.Inaniyorum ki yüksek bi nida ile evet diyeceksiniz :) Cünkü "hayir"cilarin gerekceleri ve dillerine pelesenk olan söylemleri gülünc duruyor.[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] Essah mı diyon ? AYM 17 üyeden oluşacak değil mi? 14 üye Cumhurbaşkanı tarafından 3 Üye de TBMM tarfından seçilecek. Cumhurbaşkanı Akpli zaten Atayanlar belli Mecliste de şu anda Akp çoğunlukta. Yeni düzenleme ile de seçilen bu kişilerin görev süresi 12 yıl olacak. Akp'nin 12 yıl sırtı yere gelmeyecek.. Ben zaten dediğim gibi maddeleri beğenmediğim için evet vermeyeceğimi açıkladım. İster Marslı hazırlasın ister Karslı. Ben her halükarda o maddeler hayır derim. Çıkarsın o maddeleri evet vereyim. Neden dayatmacı bir zihniyetle hazırlanıyor? Ben 20 değişikliği istiyorum ama 2 değişikliğin yapılamasını kesinlikle istemiyorum. Diğer değişikliklerde de kararsızım. EVET vermek zorunda mıyım? Yangından mal kaçırır gibi niye toplu olarak paket halinde onaylıyoruz? Tek tek getirsinler !! |
[B]Başbakan Sivasa gelip gitmiştir ve konu kapanmıştır. Referandum ile ilgili düşüncelerinizi ilgili konulara yazabilirsiniz.[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:18. |