![]() |
--->: -->: --->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
[QUOTE=altuntas58;218192]Ben yardımcı oluyum yarınki boğaz körüsündeki yarışma hakkında
sizce yarınki avrasya maratonunu türk maratoncularmı kazanacak yoksa yabancı maratoncumu kazanacak??[/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="magenta"]ne yalan söylimki pek anlamam maratondan :) 2003 yilinda bir arkadasim vardi maraton icin hazirlaniyordu :) ondan baskada hic maratonla alakam olmadi[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
-->: --->: -->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
[B][QUOTE=altuntas58;218169]İnşallah dediğin gibi olur
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sizce Kerkük ve Musul Türkiye topraklarına dahil olurmu???????[/QUOTE] Eğer bu soru bana ise ; olmaması için hiçbir sorun yoktur... Misak-ı Milli olarak belirttiğimiz sınırlarımızda Musul ve Kerkük vardır ancak masabaşı oyunlarla kaybetmişiz... Eğer kararlı ve basiretli bir yönetim olursa neden dahil olmasın???*[/B] [B]En uzun topic rekorununda bir sınırı vardır... Bir yerde sonlanır her şey gibi...[/B] |
[QUOTE=altuntas58;218192]Ben yardımcı oluyum yarınki boğaz körüsündeki yarışma hakkında
sizce yarınki avrasya maratonunu türk maratoncularmı kazanacak yoksa yabancı maratoncumu kazanacak??[/QUOTE] bence kenyalılardan biri kazanır sivasspor liderliği sizce tekrar ele alabilecekmi |
-->: --->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
[QUOTE=albina58;218370]İlhan Kesici'nin annesi öldü!
CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici’nin annesi Halise Kesici (87) Sivas’ta vefat etti. Bir süredir Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi gören Halise Kesici, bugün evinde yaşamını yitirdi. Halise Kesici’nin cenazesinin Sivas Ulu Camisi’nde kılınacak ikindi namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi. Hemşerimize başsağlığı ve sabır dileriz.Merhumenin ruhu şad olsun.[/QUOTE] merhumeye ALLAHTAN rahmet ailesine baş sağlığı dilerim [QUOTE=samet yıldız;218307]bence kenyalılardan biri kazanır sivasspor liderliği sizce tekrar ele alabilecekmi[/QUOTE] Sivasspor liderliği tekrar alacaktır Sizce bu hafta kasım paşasporu yenecekmiyiz |
[QUOTE=altuntas58;218383]merhumeye ALLAHTAN rahmet ailesine baş sağlığı dilerim
Sivasspor liderliği tekrar alacaktır Sizce bu hafta kasım paşasporu yenecekmiyiz[/QUOTE] allahın izniyle kasımpaşıyı yeneriz gs ve bjk de puan kaybetmesini beklicez artık soru : [url]www.sivaslilar.net[/url] e bu hafta (29,10,2007-05,11,2007) kaç kişi üye olacak :D |
--->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
[B]S.a Arkadaslar Nasilsiniz _?_
----------------------------------------------------[/B] |
-->: --->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
[QUOTE=Mert5858;218402][B]S.a Arkadaslar Nasilsiniz _?_
Arkadaşlar topiği cevaplarken lütfen sizde surunuzu yazınki devamlılık olsun herkes arkadaşlar nasılsınız diyip soru yazmazsa bu topik yürümez!!!!!! olmuyor ama!!!!!!!!!!!! Sizce sivas belediyesinin AK-SU projesi başarılımı??? |
Bi Susda ben konusuyum :D ....
|
Henüz tamamlanmamış olmamasına rağmen şimdiden çok etkileyici ve heyecanlandırıcı... Özellikle sosyal aktivitelerin azlığından yakınan üniversiteli arkadaşlarım için bu çalışmanın tamamlanacağı ve faaliyete geçeceği günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Ben Sami aydın'ın yaptığı diğer çalışmaları da çok beğeniyorum. Allah razı olsun. Yıllarca yerinde saayan hatta gerileyen Sivas'ı çok yıllar ileriye taşıdı. Umarım Sivas'ımıza katkıları devam eder... İlimizde kentkart uygulamasına geçilmesini nasıl buluyorsunuz? |
bence kötü bişey oldu
kartı olmayan şimdi otobüsede binemior ordan birinin kartından çekiyorlar tabi o sahış isterse sivassporun şampiyonlar liginemi uefa kupalarına mı gidecek |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:20. |