![]() |
Cevap: Şu an kapı çalsa kimin gelmesini isterdiniz?
Dört aydır görmedİgim,çok sevdigim birinin gelmesini isterdim...
|
dost gelsin tek.......
|
canım abimin
|
su anda kimseyi istemem yolladangeldim yorgunum kafa dinliyecem :)
|
[QUOTE=dostgulu_06;526412]SOYLE DOSTUM AHADA BEN MERAK ETIM .:))))
:D:D:D:D[/QUOTE] [COLOR=darkred]Sen niye merak ediyorsun merak edenler catlasinn:D:D:D:D:D[/COLOR] |
[B]Ve kapı çalmaz.
O gün en büyük misafiriniz gelir. Adeta kapıyı kırmıştır. Alıp gider sizi, şaşırırsınız. "Niye haber vermedi?" diye içinizden geçirirken; "Doğduğundan beri zile basmaktayım" der. Bir şeyler söylemek istersiniz o an. Ama o andan sonra diliniz dönmez. Ölüm sessiz sedasız gelivermiştir... ölüm gelmeden tüm sevdiklerimin gelmesini isterim [/B] |
[B][I][COLOR=darkred]Hele bi kapi calsinda sonra söylerim.......[/COLOR][/I][/B]
|
Ne olurdu Ömer abi deseydin ki,,
İsmail'in gelmesini isterdim...)))) Ben şahsen şuan şubenin kapısı çalsaydı da sen gelseydin sevinç ve onur duyardım. Seçenekler çok olduğu için ben aklına gelmişimdir de seçememişindir eminim. Neyse canın sağolsun abi. |
[QUOTE=ismail 58;530628]Ne olurdu Ömer abi deseydin ki,,
İsmail'in gelmesini isterdim...)))) Ben şahsen şuan şubenin kapısı çalsaydı da sen gelseydin sevinç ve onur duyardım. Seçenekler çok olduğu için ben aklına gelmişimdir de seçememişindir eminim. Neyse canın sağolsun abi.[/QUOTE] [I][COLOR=darkred]vay Ismailim, canim kardesim ah gelsen keske......[/COLOR][/I] |
Canım abim nasip kısmet uzun bir aradan sonra bir sabaha karşı siteye geldim..
kavuştuk.... YÜCE RABBİM ömürle birlikte izin verirse neden olmasın bir de bakmışız bir sabaha karşı köln sokaklarında elimde adres yazılı kağıtla seni görmek için çalacak kapı arıyorum... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:25. |