![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=kronick;336910][B][COLOR=darkorange]burdayım burdayım merak etme
sakın meclisi terk etme[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]bardaktaki çayım bittide[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]hem kendine hemde bana getirsene [/COLOR][/B][/QUOTE] Kronick sen tembelmisin, Kendi cayini almazmisin, Tamam anladik bayansin, Bize de birer bardak getirmezmisin. |
[QUOTE=kronick;336910][B][COLOR=darkorange]burdayım burdayım merak etme
sakın meclisi terk etme[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]bardaktaki çayım bittide[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]hem kendine hemde bana getirsene [/COLOR][/B][/QUOTE] Sen benden çay istemeyeli Uzun zaman oldu ben bilmeyeli Getireyim sana yeterki iste Bardağını biliyorum İNCE BELLİ |
[quote=sivaBURs;336906]Kronick gelmezsen küser giderim
Buymuş benim kaderim derim Çayından bana da vermeyecek misin Bittiyse söyle kalkıp demlerim[/quote] Sivasburs sen kuzum çaykolikmisin Herkesle içer bıkmaz çay demlersin Banada bir viski ver kafam demlensin Yoksa yazmayım klavyem dinlensin:D |
[quote=sandalli;336913]Kronick sen tembelmisin,
Kendi cayini almazmisin, Tamam anladik bayansin, Bize de birer bardak getirmezmisin.[/quote] [B][COLOR=darkorange] niye getireyim senin aşkın var ya sana demlesin söyle karına bi de kek çırpsın yanına gelirken bize de getir hayrına [/COLOR][/B] |
[QUOTE=sandalli;336909]Alinma kardesim biz hal biliriz,
Kovulsak da burdan yine geliriz, Birgün olur Sivasida görürüz, Sivasli olsunda camurdan olsun.[/QUOTE] Sivaslının da bu site lüksü Söylenen laflar atışma süsü Teşekkür ederim kardeşim sana Kardeşin kardeşe olur mu küsü |
[QUOTE=arifcoskun;336915]Sivasburs sen kuzum çaykolikmisin
Herkesle içer bıkmaz çay demlersin Banada bir viski ver kafam demlensin Yoksa yazamayım klavyem dinlensin:D[/QUOTE] Abicim sen ayıp edersin Bi ara bana çıkar gelirsin Bursa'da tarihi Çınar'da Benle bi güzel kafa çekersin |
Costu bizim sitemizin ozani,
Atese atalim kara kazani, Sayfamiza güzel sözler yazani, Ne beynim unutur nede yüregim. |
[quote=sivaBURs;336918]Abicim sen ayıp edersin
Bi ara bana çıkar gelirsin Bursa'da tarihi Çınar'da Benle bi güzel kafa çekersin[/quote] Ayıp yok Sivburs'um yarenlik ettim İstemezsen buraları terkidiyar ederim Bursa'nın tarihi Çınarını severim Bunun için sana çok teşekkür ederim |
[QUOTE=kronick;336916][B][COLOR=darkorange] niye getireyim senin aşkın var ya
sana demlesin söyle karına bi de kek çırpsın yanına gelirken bize de getir hayrına [/COLOR][/B][/QUOTE] Aldim bir ütü yeni, Seni gidi cimri seni, Hanim ütüledi beni, Sicak ütü yakiyormus. |
[QUOTE=arifcoskun;336921]Ayıp yok Sivburs'um yarenlik ettim
İstemezsen buraları terkidiyar ederim Bursa'nın tarihi Çınarını severim Bunun için sana çok teşekkür ederim[/QUOTE] Rica ederim o ne kelime Kötü bir söz alır mıyım dilime Sana karşı laf yazarsa eğer Sopa sende vur ellerime |
Sivasburs'um sen ne iş yaparsın
Tereciye teremi satarsın Bazen ona buna çatarsın Neden bana öyle yan bakarsın:D |
Demledik alaman cayi,
Dagdan indi sehre ayi, Herkes olmus kabadayi, Ozanlarim ne dersiniz. |
[quote=sandalli;336927]Demledik alaman cayi,
Dagdan indi sehre ayi, Herkes olmus kabadayi, Ozanlarim ne dersiniz.[/quote] Hiç nefis mi olurmuş Alaman çayı Dururken mis gibi Rize turist çayı Yok sandallım bizimkisi işin şakası Ozanlar ara sıra yapa buda işin nidası |
[QUOTE=arifcoskun;336925]Sivasburs'um sen ne iş yaparsın
Tereciye teremi satarsın Bazen ona buna çatarsın Neden bana öyle yan bakarsın:D[/QUOTE] Senin niyetin kızdırmak mı beni Ben kızmam değilim yeni Sen ki sitenin ağabeyisin Yumuşatırsın dize gelmeyeni |
[quote=sandalli;336923]Aldim bir ütü yeni,
Seni gidi cimri seni, Hanim ütüledi beni, Sicak ütü yakiyormus.[/quote] [B][COLOR=darkorange]sen hem romantik hem de kılıbıkmışsın[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]aman o yeni ütüyede nasıl da kıymışsın[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]eşine söyle ütüye kıymasın[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]merdaneyi kafanda kırsın [/COLOR][/B] |
Hani benim basi karli daglarim,
Kurudu bak mor sümbüllü baglarim, Gurbet elde tek basima aglarim, Kronick bir bardak cay ver iceyim. |
[quote=sivaBURs;336933]Senin niyetin kızdırmak mı beni
Ben kızmam değilim yeni Sen ki sitenin ağabeyisin Yumuşatırsın dize gelmeyeni[/quote] Asla kızacaksan bana doğruyu söyle Biz burada yazarak vardık erdemliğe Abiler severde döverde öyle deme Biz ozanlar vururuz adama çiçekle:D |
[QUOTE=kronick;336935][B][COLOR=darkorange]sen hem romantik hem de kılıbıkmışsın[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]aman o yeni ütüyede nasıl da kıymışsın[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]eşine söyle ütüye kıymasın[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]merdaneyi kafanda kırsın [/COLOR][/B][/QUOTE] Kafami kirarsa akar kanim, O zaman gercekten yanar canim, Bende ararim bak polisi, Afetmez artik beni hanim. |
[quote=sandalli;336937]Hani benim basi kari daglarim,
Kurudu bak mor sümbüllü baglarim, Gurbet elde tek basima aglarim, Kronick bir bardak cay ver iceyim.[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]karına söz geçremezssin işte böyle ocağıma düşersin çay demlemek çok mu zor ''aşkım çay demlermisin''diye sor [/COLOR][/B] |
[QUOTE=arifcoskun;336939]Asla kızacaksan bana doğruyu söyle
Biz burada yazarak vardık erdemliğe Abiler severde döverde öyle deme Biz ozanlar vururuz adama çiçekle:D[/QUOTE] Kızmam abicim niye kızayım Durduk yere neden azayım Sen bana bakma sakın Bu aralar arızayım |
[QUOTE=arifcoskun;336939]Asla kızacaksan bana doğruyu söyle
Biz burada yazarak vardık erdemliğe Abiler severde döverde öyle deme Biz ozanlar vururuz adama çiçekle:D[/QUOTE] Arif usta cicek atar bizlere, Küsülmezki senden gelen sözlere, Sizde katilin burada ki sazlara, Sazi güzel, sözü güzel abimiz. |
Kronick cimrisin dogruyu söyle,
Insan hemserisine yapar mi böyle, Bizde iceriz cayi böyle yada öyle, Istedim ki maksat muhabbet olsun. |
[B][COLOR=darkorange]abim bi tanedir yok eşi benzeri[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]ta kendisidir iyilik timsali kimseden çekinmez özü sözü birdir[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]istediği anda hanımına çay bile demletir [/COLOR][/B] |
[quote=sivaBURs;336944]Kızmam abicim niye kızayım
Durduk yere neden azayım Sen bana bakma sakın Bu aralar arızayım[/quote] Sağol can dostum çok naziksin Durduk yere azanlar hiç gelmesin Bu arıza seni tedirgin etmesin Elbet bir çaresi vardır bilesin |
[quote=sandalli;336946]Kronick cimrisin dogruyu söyle,
Insan hemserisine yapar mi böyle, Bizde iceriz cayi böyle yada öyle, Istedim ki maksat muhabbet olsun.[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]cimri değilim ,boldur elim elime koz geçti istedim yükleneyim gideyimde sana bir çay getireyim diğerleri de istermi ?getireyim [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;336947][B][COLOR=darkorange]abim bi tanedir yok eşi benzeri[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]ta kendisidir iyilik timsali kimseden çekinmez özü sözü birdir[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]istediği anda hanımına çay bile demletir [/COLOR][/B][/QUOTE] Kronick bu lafi bana mi dedin, Pastayi böregi yaliniz yedin, Belki de yüz kilo cekiyor kedin, Cay dedigin ne ki kendim demlerim. |
[B][COLOR=darkorange]lafa daldım sizlerle[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]unuttum çayı ocakta yine nerdeyse çaydanlığın dibi görüne[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]keyfim yarım kalcaktı sayenizde[/COLOR][/B] |
[quote=sandalli;336945]Arif usta cicek atar bizlere,
Küsülmezki senden gelen sözlere, Sizde katilin burada ki sazlara, Sazi güzel, sözü güzel abimiz.[/quote] İstediğiniz çiçek olsun a canlarım Kurban olur yolunuza e bu canım Sizde gelin çalın hep benmi çalayım Sert vurup sazın tellerini koparmayın:D |
[quote=sandalli;336952]Kronick bu lafi bana mi dedin,
Pastayi böregi yaliniz yedin, Belki de yüz kilo cekiyor kedin, Cay dedigin ne ki kendim demlerim.[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]yok yok sana demedim arif abime söyledim isterse hanımına çay demletir çünkü o hiç kılıbık değildir[/COLOR][/B] |
[QUOTE=arifcoskun;336949]Sağol can dostum çok naziksin
Durduk yere azanlar hiç gelmesin Bu arıza seni tedirgin etmesin Elbet bir çaresi vardır bilesin[/QUOTE] Madem açtın benim derdimi Dinle o zaman diyeceğimi Bir vefasıza yürek bağladım Mahvetti geçmişimi, geleceğimi |
Kestane sekeri söyle düzülsün,
Bizi sevmeyenler biraz üzülsün, Cayin icinde ki seker cözülsün, Tatli yiyip tatli konusak bugün. |
[QUOTE=sandalli;336961]Kestane sekeri söyle düzülsün,
Bizi sevmeyenler biraz üzülsün, Cayin icinde ki seker cözülsün, Tatli yiyip tatli konusak bugün.[/QUOTE] He canım boşverelim vefasızı Dindi bak yürekteki sızı Hem ben neyini sevdim ki Çirkindi de gavurun kızı:D |
[QUOTE=kronick;336958][B][COLOR="DarkOrange"]yok yok sana demedim
arif abime söyledim isterse hanımına çay demletir çünkü o hiç kılıbık değildir[/COLOR][/B][/QUOTE] Sivasin erkegi kilibik olmaz, Bu sözlerin benim icime sinmez, Artik baglasanda sandalli durmaz, Küstüm artik bu ellerden giderim. :) |
[quote=kronick;336947][B][COLOR=darkorange]abim bi tanedir yok eşi benzeri[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]ta kendisidir iyilik timsali[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]kimseden çekinmez özü sözü birdir[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]istediği anda hanımına çay bile demletir [/COLOR][/B][/quote] Çok teşekkür ederim geçmişim görmedimki Kalp kalbe karşıymış bulur kendi güzelliğini Çok doğru söyler ozan Arif sözlerini Hanım sağ olsun istedimmi getirir nargilemi:D |
[B]Gitme, kal sandalli
onlar yoksa biz varız Sen varken atışmakta Atışıp tutuşmak hoş ola.........[/B] |
[quote=sandalli;336965]Sivasin erkegi kilibik olmaz,
Bu sözlerin benim icime sinmez, Artik baglasanda sandalli durmaz, Küstüm artik bu ellerden giderim. :)[/quote] [B][COLOR=darkorange]bugün küsen küsene şakaydı gitme dur hele sonra içime çok batar dil yarası insana kötü koyar [/COLOR][/B] |
[quote=sivaBURs;336959]Madem açtın benim derdimi
Dinle o zaman diyeceğimi Bir vefasıza yürek bağladım Mahvetti geçmişimi, geleceğimi[/quote] Derdini söylemeyen derman bulamaz Anlat dostum paylaştıkça azalır sorunlar Bir vefasız yüzünden etme kendine zarar Zararın neresinden dönersen o kar |
[QUOTE=sivaBURs;336964]He canım boşverelim vefasızı
Dindi bak yürekteki sızı Hem ben neyini sevdim ki Çirkindi de gavurun kızı:D[/QUOTE] Degmez bir kiz icin kendin üzmeye, Gurbet ellerinde üzgün gezmeye, Daha cogu gelir seni sevmeye, Rabbim gönlüne göre versin güzeli. |
[QUOTE=sandalli;336965]Sivasin erkegi kilibik olmaz,
Bu sözlerin benim icime sinmez, Artik baglasanda sandalli durmaz, Küstüm artik bu ellerden giderim. :)[/QUOTE] Gitmek yok nereye hemen Kronick geçersiz kılıbık demen Ben bilirim Sivas'ın erkeğini Bilir gücünü Kore ve Yemen |
[QUOTE=yerliturkuaz;336967][B]Gitme, kal sandalli
onlar yoksa biz varız Sen varken atışmakta Atışıp tutuşmak hoş ola.........[/B][/QUOTE] Hosgeldin gardasim, katil sohbette, Geceyi doyurak biz muhabbette, Benim icin degmez hicbir zahmete, Bir cay istedim, burnumuzdan getirdi. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:28. |