Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Sohbet Odası (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13491)

ismail 58 20.12.2009 08:28

Cevap: Beyler Sohbete Buyurun

Kocatepe baskını,
eylem yapılan aracın sahibi bir tuncelili avrupada yaşıyor ve araç her zaman karakola iaşe getiren araçla tıpa tıp benzerlikte.
ve eylem olduktan 2 saat sonra araç sahibi aracım gasp edildi diye müracaata geliyor.
Tunceliyi, tunceliliyi özleyenlenlere şaşıyor ve düşünüyorum kendilerini özletecek kadar ne yaptılar merakta ediyorum.

doğan bulut 20.12.2009 08:30

biz şırnağın bir köyüne isim belirtmiyeceğim bolu komandosu sırtından torbayla kom çekerek okul yaptık çocuklar okusun diye asteymen öğretmenlik yaptı çocukları okutmak için onlar neyeptılar bilirmisin okulu bastılar asteğmenimi vurdular okulu yaktılar peki soruyorum İNSANLIK BUNUN NERESİNDE

gönlüm58 20.12.2009 08:37

Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN

Günaydın kızlar kimse yokmu?

sandalli 20.12.2009 08:43

Bize günaydin yok mu? :(

goramaz 20.12.2009 08:47

80 yılda o insanları değiştiremedi isek bunda bizim de suçumuz var . Sizin vicdanınız rahat olabilir ama benim değil.Size göre ''bu insanların genetik kodlarında ihanet vardır ne yapılsa değişmez'' .insan, beyninin içindekini değiştirmediği sürece dünyayı değiştiremez .Tabi bunun için böyle bir kaygısı olması lazım.

ikincisi İsmail bey bu mesajım bu forumda size verdiim son cevaptır. Farklı düşüncelere sahip olabiliriz ancak fikirlerimle alay edilmesinden hoşlanmam.
ikinci mesajınızda ise ''neresini özlüyorlar ''demişsiniz. Türk bayrağının dalgalandığı her yer benim vatanımdır ve kutsaldır. Yozgat benim ne ise tunceli de o dur. Zel dağları teröristlerin değil benim vatanımın parçasıdır.
Son olarak Hasan abi bu konulardan hoşlanmıyorsun biliyorum başlığında böyle konulara girdim hakkını helal et.
Saygılar

Klimasuyu 20.12.2009 08:49

[B][I]Günaydın Hasan abi..:)[/I][/B]

Salim58 20.12.2009 08:50

[B]selamun aleykum hayırlı sabahlar.

bol ve güzel muhabbetler.

sivasspora başarılar..............[/B]

Klimasuyu 20.12.2009 08:53

[QUOTE=Salim58;494331][B]selamun aleykum hayırlı sabahlar.

bol ve güzel muhabbetler.

sivasspora başarılar..............[/B][/QUOTE]

[B][I]Salim abi dün maçta mıydın..?:)[/I][/B]

Salim58 20.12.2009 08:55

[B]evet bir ben değil herkes ordaydı bi sen yoktun metin.

çok yorulmuşuz bağırmaktan..[/B]

gönlüm58 20.12.2009 08:55

Günaydın Kankam .Sanada gunaydın Yıldırım.Hoşgeldiniz...

WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:22.