![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][QUOTE=sivaBURs;350735]Sabrını yaradan elbet verecek
Güzel günler elbet gelecek O vefasız da beni görecek Belki pişman olacak ettiklerine[/QUOTE] Vefasızlar hiç bir zaman utanmaz. Bu yaptıklarıyla birlikte hiç arlanmaz. Dilide pabuç gibidir hiç susmaz. Bizim çektiğimiz nedir bunlardan?[/B] |
Aslında ben ona sadece acıyorum
Hayatta mutlu olamaz biliyorum Yaşadıklarımızı tümüyle siliyorum Yine de rabbimden mutluluk diliyorum |
[QUOTE=EyüphanAydın;350737][B]
Vefasızlar hiç bir zaman utanmaz. Bu yaptıklarıyla birlikte hiç arlanmaz. Dilide pabuç gibidir hiç susmaz. Bizim çektiğimiz nedir bunlardan?[/B][/QUOTE] Ne güzel söyledin yiğit kardeşim Vefasızla olmaz bir daha işim Bir adım atmam ona kırılsa dişim Akıllandım artık ders ala ala |
[B][QUOTE=sivaBURs;350738]Aslında ben ona sadece acıyorum
Hayatta mutlu olamaz biliyorum Yaşadıklarımızı tümüyle siliyorum Yine de rabbimden mutluluk diliyorum[/QUOTE] Her istenilen ' Aşk' elde edilseydi. Adı sevda olmazdı bilinseydi. Sizin gibi bir büyük sevilseydi. Kader bizede gülecek elbet...![/B] |
budur zaten sana yakisan
gidenin ardindan mutlu olsun diye yarisan inanki yürümez yeniden barissan etraftan olur karisan |
Derin bir nefes aldım, e bitti sözüm
Fazla lafa gerek yok rahata erdi özüm Dileğine teşekkür Eyüphan iki gözüm Yarın işe gitmek var, bana müsade var mı |
[QUOTE=tatli-dilli;350742]budur zaten sana yakisan
gidenin ardindan mutlu olsun diye yarisan inanki yürümez yeniden barissan etraftan olur karisan[/QUOTE] Sizlere minnettarım bana yaren oldunuz Efkarlı yüreğime güneş gibi doğdunuz Bendeki karanlığı aydınlıkla boğdunuz Gitmek istesem, müsadeniz olur mu |
gönül etmek ister muhabbet
eksiklmasin aramizda hic sohbet ne demek müsade istemek isterim sana iyi geceler dilemek |
benden selam olsun dertli köyüme,
hasret kaldım toprağıma evime, ankaranın zenginliği neyime, sabret gönüldöner geri gelirim... |
[B][I]Memleket sevdasıyla yanmış tutuşmuşuz,
Her birimiz bir köşede uyuşmuşuz. Halimize binlerce şükür ediyoruz, Rabbimin duasıyla ayakta duruyoruz. [/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:38. |
|