![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sivaBURs;351095]Ben de bilmiyorum gidiş ne yöne
Mevlana olmuşum ben döne döne İçinde hastalık ateşi söne Geçmiş olsun tekrar sana abicim[/QUOTE] Temenniniz bana kuvvet veriyor, Sandalli sizlerii kalpten seviyor, Mevlana yillardir zaten dönüyor, Cift okeyin olsa sen dönmezmisin. |
gecmis olsun sandalli sana
bulursun insallah yakinda sifa sanirim bende kaptim gribi görürüm yakinda mezardaki dibi |
[QUOTE=sandalli;351097]Temenniniz bana kuvvet veriyor,
Sandalli sizlerii kalpten seviyor, Mevlana yillardir zaten dönüyor, Cift okeyin olsa sen dönmezmisin.[/QUOTE] Sarı mı açtı hastalığı başına Çıkmaz mı oldu artık karşına Geceler girmez mi senin düşüne Olsa da su dökse sen sönmez misin |
tatli-dilli senin dilin mi durdu,
Buzlandi ortalik araban dondu, Bülbülün gittide baykusmu kondu, Güllerinden ses gelmiyor nedendir. |
[QUOTE=tatli-dilli;351100]gecmis olsun sandalli sana
bulursun insallah yakinda sifa sanirim bende kaptim gribi görürüm yakinda mezardaki dibi[/QUOTE] O nasıl laf öyle Allah korusun Tatlı dilli uzun yıllar solusun Diyeyim sana da geçmişler olsun İkiniz de iyileşin çabucak |
[QUOTE=tatli-dilli;351100]gecmis olsun sandalli sana
bulursun insallah yakinda sifa sanirim bende kaptim gribi görürüm yakinda mezardaki dibi[/QUOTE] Tesekkür ederim kardesim sana, Nese verdi sözlerin inan ki bana, Bende gecmis olsun dilerim sana, Novartis`ten ilac göndersen nolur. |
Ates düstü yüregimin basina,
Kus konmuyor mezarinin tasina, Daha yeni girmisti seksen yasina, Sari gitti, acildi kapilar yeni sariya. |
tesekkür ederim arkadaslar size
dilerim bu hastalik benden tez gide malum yarin gidiyorum ben anadolu atesine izleyip sizlere fikrimi bildirmeye |
[QUOTE=sandalli;351105]Ates düstü yüregimin basina,
Kus konmuyor mezarinin tasina, Daha yeni girmisti seksen yasina, Sari gitti, acildi kapilar yeni sariya.[/QUOTE] Mezarı başında durma gel beri Bilmez misin giden gelir mi geri Nasıl geçirecen tek geceleri Alacaksın elbet yeni Sarıyı |
sanirim yemekte yedim fazlaca humus
ardindan gördüm rüyamda kabus eyvahh gitti saridaki namus duyarsa yatar sandallim senelerce mapus sardik sariyi kefene götürdük omuzda cenazeyi duruyor önümüzde tabutta sarimiz helal olsun sana hakkimiz kavustu hakkin rahmetine katlanacagiz artik son zahmetine güclükle duruyor sandallim ayakta boylu boyuna yatiyor sarisi mezarlikta mezarinin üstü acti bak sümbül nolur sandallim sende artik biraz gül olur yaralarin zamanla kül |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:36. |
|