![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=tatli-dilli;351106]tesekkür ederim arkadaslar size
dilerim bu hastalik benden tez gide malum yarin gidiyorum ben anadolu atesine izleyip sizlere fikrimi bildirmeye[/QUOTE] O atestir benim icimde yanar, Yillar var yaram icimde kanar, Sandalli yillardir sevdigin arar, Yirmi yildir halim duman gezerim. |
[QUOTE=tatli-dilli;351106]tesekkür ederim arkadaslar size
dilerim bu hastalik benden tez gide malum yarin gidiyorum ben anadolu atesine izleyip sizlere fikrimi bildirmeye[/QUOTE] Umarım içindeki dolu ateşi Giderir azıcık Anadolu ateşi Yeter mi sana akşamın beşi Altıya kalma eve erken dön |
[QUOTE=sivaBURs;351108]Mezarı başında durma gel beri
Bilmez misin giden gelir mi geri Nasıl geçirecen tek geceleri Alacaksın elbet yeni Sarıyı[/QUOTE] Elma armutmu ki pazardan alam, Belkide bu sene ben bekar kalam, Derdimi ben derin dereye salam, Gitsin sular ile karissin sele. |
[QUOTE=sandalli;351110]O atestir benim icimde yanar,
Yillar var yaram icimde kanar, Sandalli yillardir sevdigin arar, Yirmi yildir halim duman gezerim.[/QUOTE] Yıllardır değişmez bu devran Sandallı eder Sarıyı seyran İkisi gitti e artık öğren Üçüncü de gelse ölecek abi |
Mevlam bana uzun ömür verirse,
Biri sari gidipte diger sari gelirse, Sandalli da bu sarilari kari alirsa, Daha cok sarilar sever bu gönül. |
Üç beş aşık bir araya gelmişler
Dertlerini ortalığa dökmüşler Satın alan olurmuki sanmışlar Dost başa düşman ayağa bakar arkadaşlar:D |
[QUOTE=sandalli;351118]Mevlam bana uzun ömür verirse,
Biri sari gidipte diger sari gelirse, Sandalli da bu sarilari kari alirsa, Daha cok sarilar sever bu gönül.[/QUOTE] Sevmekten geri durma sen hele Dedim ya çok geniş sarı sülale Sarı severek bak geldin ne hale Hastalıktan gözün açamaz oldun |
dinlerim dertli bir türkü
düsündürüyor insani türlü türlü yakmis urfalinin biri bir agit yetmiyor ona ne kalem ne kagit |
Soguk vurdu bak tikandi nefesim,
Yüregimde kaldi benim hevesim, Gelir bana yeni sari her mevsim, Saridan bol birsey yoktur burada. |
[QUOTE=arifcoskun;351119]Üç beş aşık bir araya gelmişler
Dertlerini ortalığa dökmüşler Satın alan olurmuki sanmışlar Dost başa düşman ayağa bakar arkadaşlar:D[/QUOTE] Vay abim gelmiş bizim mekana Eller kurban olsun kıvrak zekana Başı bırakıp ayaklara bakana Bırak bu ayakları demek mi lazım |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:03. |
|