![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR=darkorange]sandallı hastadır bakanı yok[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]bir kap çorba pişireni yok bu nezlenin hiç çaresi yok hasta olmdan sağlığın kıymeti yok [/COLOR][/B] |
güldüremedimmi seni sandalli
olmadi bulayim sana bir kangalli biraksin yakani bu hastalik yoksa ederim ona ben bir kabalik |
[QUOTE=sandalli;351143]Silanin hasreti icimde tüter,
Bu gurbetlik birgün elbette biter, Gec oldu Sandalli yataga gider, Gönlünüzde nese bitmesin dostlar.[/QUOTE] Hastasın Sandallı durma ayakta Düşün hayalini ama yatakta Bir kır yeşilliği bizim Sivas'da Buluşup sazları çalsak olmaz mı |
[quote=sandalli;351143]Silanin hasreti icimde tüter,
Bu gurbetlik birgün elbette biter, Gec oldu Sandalli yataga gider, Gönlünüzde nese bitmesin dostlar.[/quote] Sılaya doyamadık çıktık gurbete Birlik için verdik bizler el ele Bu sene olmazsa gelecek seneye Sivas için senide yazıyorum listeye :D Geçmiş olsun iyi geceler Allah şifalar versin büyük ozan. |
[QUOTE=kronick;351147][B][COLOR=darkorange]sandallı hastadır bakanı yok[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]bir kap çorba pişireni yok bu nezlenin hiç çaresi yok hasta olmdan sağlığın kıymeti yok [/COLOR][/B][/QUOTE] Hasta oldum hic bakanim olmadi, Yataga düsünce kimse kalmadi, Doktor ilac verdi hanim almadi, Ben kendi halime yanar aglarim. |
verirsen bütün parani karina
harcar onu savura savura hasta halinle bile olsa eder seni kendine kul köle |
[QUOTE=tatli-dilli;351148]güldüremedimmi seni sandalli
olmadi bulayim sana bir kangalli biraksin yakani bu hastalik yoksa ederim ona ben bir kabalik[/QUOTE] tatli dilin ilac gibi geliyor, Bu meret hepmi beni buluyor, Sandalli da ateslere yaniyor, Umarim yakinda gelirim yine. |
hadi git giyin SIKICA
at kendini yatagina cek yorgani üzerine dal bir derin uykuya |
[QUOTE=sivaBURs;351152]Hastasın Sandallı durma ayakta
Düşün hayalini ama yatakta Bir kır yeşilliği bizim Sivas'da Buluşup sazları çalsak olmaz mı[/QUOTE] Hasta oldum ben yatakta yatam, Bosa hayal kurup kendimi yakam, Sivasa gelince etli ekmek yapam, Bulusup beraber yesek olmaz mi. |
[quote=sandalli;351157]Hasta oldum hic bakanim olmadi,
Yataga düsünce kimse kalmadi, Doktor ilac verdi hanim almadi, Ben kendi halime yanar aglarim.[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]insafı kurumuş senin karının boşa geçmiş onla geçen yılların ilaç almak ,hasta bakmak zor mu gelmiş acep ne olacak senin hallerin [/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:58. |
|