![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Sandallı ozan Allah şifanı versin
Nezlenin ömrü bir haftadır bilesin Yengeye söyle bir çay demlesin Terlemeden iyi olamazsın sen |
hadi alalim türküyü en bastan
sallasin tatli dilli mendili yavastan vazgectim inanki tek tastan yeterki yazilsin kaderim sil bastan : )) |
Yenge bir ıhlamur yapsın sana
İç onu limonlu kana kana İyi örtsün üstünü yorganla Terle turp gibi kalk ayağa |
Sizin gibi dostlar bana güc verir,
Sular akar gider yatagin bulur, Felek vurmus zaten birde o vurur, Kafamdan akiyor kanlar dostlarim. |
nasipse düser yolum birgün mersine
sanmayinki diderim ben tersine tersine rastlarsam yemekte kronickime denk gelmem insallah hersine : )) |
Keder uğramasın size mutluluk varken
Yatağınız olsun kuş tüyü mekan Eliniz gül dolsun batmasın diken Ben de gidiyorum iyi geceler |
[QUOTE=arifcoskun;351155]Sılaya doyamadık çıktık gurbete
Birlik için verdik bizler el ele Bu sene olmazsa gelecek seneye Sivas için senide yazıyorum listeye :D Geçmiş olsun iyi geceler Allah şifalar versin büyük ozan.[/QUOTE] Bosa gecti gurbet elde yillarim, Güz geldi kurudu bütün dallarim, Dost ilinden ayri düstüm aglarim, Sivasta bulusup cossak olmaz mi. |
[B][COLOR=darkorange]rastlamak ne demek darılırım
sen gel ben seni yoldan alırım[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]sana bir sofra donatırım sonra da dizlerimde uyuturum [/COLOR][/B] |
[QUOTE=sivaBURs;351180]Keder uğramasın size mutluluk varken
Yatağınız olsun kuş tüyü mekan Eliniz gül dolsun batmasın diken Ben de gidiyorum iyi geceler[/QUOTE] terk ediyor ozanlar bizi tek tek bari giderken bulun yerinize birer yedek sizi tutmasa da onlarla biraz hos bes edek birdahaki gelmende seninle yeniden halay cekek : )) |
[QUOTE=kronick;351182][B][COLOR=darkorange]rastlamak ne demek darılırım
sen gel ben seni yoldan alırım[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]sana bir sofra donatırım sonra da dizlerimde uyuturum [/COLOR][/B][/QUOTE] simdi söyle bana ablacigim bu dörtükten sonra ben nasil duracagim imkan olsa hemen yanina ucacagim yemegini yiyip dizlerinde uyuyacagim |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:05. |
|