![]() |
|
Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI
Bir devrin tüm as ve klas futbolcuları cennette buluşmuş. Cennetin baş meleği de futbol meraklısıymış. Şeytanı çağırtmış: -"Cennetle cehennem arasında bir maç düzenleyelim ne dersin?" -"Boşuna oynamayalım, biz kazanırız", demiş şeytan. -"Olur mu en iyi futbolcular bizde, ne kadar da kötü futbolcu varsa sizde..." Şeytan şeytanca gülümsemiş: -"Ama bütün hakemler de bizde
|
[quote=anti israil;355479]slm bence bu secimde hoca kesin kazanacak
bu seçimi kimseye vermez hoca cok iddalı istifayı basmış bu başkanlıgı kimseye vermemeye kararlı bunu bir ben degil köylüde destekliyor[/quote] [B] sen neyisin ''1'' numaralı yağcısı mı ??? :D:D:D [/B] |
[B][I][COLOR="Red"]
Gümüşdere Beldesindeki belediye seçimleri inşallah beldede hayırlı ve mutlu geçer... [/COLOR][/I][/B] |
[quote=dora;355759]Bir devrin tüm as ve klas futbolcuları cennette buluşmuş. Cennetin baş meleği de futbol meraklısıymış. Şeytanı çağırtmış: -"Cennetle cehennem arasında bir maç düzenleyelim ne dersin?" -"Boşuna oynamayalım, biz kazanırız", demiş şeytan. -"Olur mu en iyi futbolcular bizde, ne kadar da kötü futbolcu varsa sizde..." Şeytan şeytanca gülümsemiş: -"Ama bütün hakemler de bizde[/quote]
[B]bu tıpkı kopru ısıne donmus cehennemdekıler demıskı cennet ıle cehennem arası bı kopru kuralım demıs cehennemdekı baslamıs kopruyu yapmaya yarısına gelınce bı bakmıslar cennettelerden tık yok sormuslar nıye baslamadınız dıye:D bızım burda hıc muhendıs yok kı ondan :D demısler :P:P [/B] |
sarıkaya sen kimsin ben çöp hasangilin bekirim selamlar iyi geceler
|
bu tıpkı kopru ısıne donmus cehennemdekıler demıskı cennet ıle cehennem arası bı kopru kuralım demıs cehennemdekı baslamıs kopruyu yapmaya yarısına gelınce bı bakmıslar cennettelerden tık yok sormuslar nıye baslamadınız dıye bızım burda hıc [U]muhendıs[/U] yok kı ondan demısler :P:P
__________________ gardaş o muhendis degil mutaahit |
gardaş niye kimse konusmuyo ya kaç gündür aynı kişiler aynı şeyi yazıyolar köyün en hareketli hali bizim en durgun halimiz
|
[COLOR="Blue"][B]cCc_Nah size vatan_cCc
Anası babası belirsiz döller Vatan istiyormuş nah size vatan Kucaktan kucağa dolaşan dullar Vatan istiyormuş nah size vatan Onun bunun kucağına oturup Parmağını masum kana batırıp Bacısını coni ile yatırıp Vatan istiyormuş nah size vatan Dağdaki ayıya yapıp ağdayı Koynuna vererek köylü bağdayı Türkiye’den otlayarak buğdayı Vatan istiyormuş nah size vatan Ermeni piçleri veledi zina Ezelinden düşman ALLAH’A dine Lanet olsun senin yeddi ceddine Vatan istiyormuş nah size vatan Sırtını dayamış ww yu puşta Evdeki karıyı pazarlar başta Putinin koynuna girermiş düşte Vatan istiyormuş nah size vatan Bölecekmiş yurdu doğu ve batı Kuş beyinli aptal ey beyni katı Bir kurşun yiyecek anlının çatı Vatan istiyormuş nah size vatan Kahpe pusu kurup daldan vurarak Ayı gibi mağarada durarak Çoluk çocuk acımadan kırarak Vatan istiyormuş nah size vatan Katırla eroin taşımak ile Vatikan kıçını kaşımak ile Dağlarda donunu düşürmek ile Vatan istiyormuş nah size vatan Kucaktan kucağa oturmak ile Ev yakıp köyleri batırmak ile Kancıkları dağa götürmek ile Vatan istiyormuş nah size vatan İmralıda ayıları var diye Üç beş çakal dayıları var diye On on beş bin sayıları var diye Vatan istiyormuş nah size vatan Ne Mehmetçik biter ne fişek biter Ne katır kulunlar ne eşek biter Biz bitirmek için vurursak biter Vatan istiyormuş nah size vatan Deha kızıl Rusya dehanada Çin Kimi çarpacaksın olsan bile cin Sen bir kel kargasın ben avcı şahin Vatan istiyormuş nah size vatan Ahmedi der Ata Türk’ten al dersin Az mı geldi size kısası dersim Yanacağız gündür çıkarsa hersim Vatan istiyormuş nah size vatan Ahmet Ergin[/B][/COLOR] |
[COLOR="Blue"][B]*** İki bin dokuza girdiğimizde
Yıkıldı yuvalar döküldü kanlar İki bin dokuza girdiğimizde Filistin’den yükseliyor dumanlar İki bin dokuza girdiğimizde Körpecik bedenler yanmış kavrulmuş Her birisi bir tarafa savrulmuş İslam’ın adı var özü devrilmiş İki bin dokuza girdiğimizde Kara gözlü bebek dehşetle bakar Saplanmış bağrına şarapnel yakar Fiz ahi feryadı göklere çıkar İki bin dokuza girdiğimizde Bir ana var başı kopmuş bedenden Bir çocuk ağlıyor tutmuş memeden Oda yandı ana bile demeden İki bin dokuza girdiğimizde Filistin’de füze bomba patlarken Sağır dünya yılbaşını kutlarken Dede yandı seccadeyi katlarken İki bin dokuza girdiğimizde Şu zalim Yahudi kana doymuyor Bebekleri büyümeye koymuyor Kudurmuş it gibi sahip saymıyor İki bin dokuza girdiğimizde Dört bir yanda bölük pörçük Müslüman Her zaman görülür küçük Müslüman Nerdedir himmetin sahıbül zaman İki bin dokuza girdiğimizde Tut elinden lider olsun Türkiye Bıraktığı yerden alsın Türkiye Arasın halife bulsun Türkiye İki bin dokuza girdiğimizde Ahmedi der uyan Müslüman uyan El ele tutarsan çok olur sayan Ya Allah Bismillah kalk hele dayan İki bin dokuza girdiğimizde Ahmet Ergin[/B][/COLOR] |
[COLOR="Red"][B]***Ermeni Piçlerinden Özür Dilerim!
Özür diliyorum Ermenilerden Ben neden katliam yapmadım diye Hortumcu aydınlar tüm çıyanlardan Kısası kısasla tartmadım diye Katliam yapsaydım kalır mıydınız? Mecliste mebus an olur muydunuz? Bu kadar üstüme gelir miydiniz? Adalet bağından kopmadım diye Katliama uğrayan ben değil miyim? Kimliğim Türk ise can değil miyim? Ben daima haktan yan değil miyim? Sizi yerden yere çarpmadım diye Bende sizin gibi karın deşseydim Göz çıkartıp kulak burun kesseydim Bebek kanı içe içe pussaydım Gebertip üstüzü örtmedim diye Ey aydın geçinen dönme beygirler Ağzınız zırvalar kıçınız gürler Size mezar olur bu kutsal yerler Özür ağzınızı yırtmadım diye Erzurum Erzincan Bayburt kan gölü Doldu taştı Kars Ardahan Van gölü Sen yıktın sen yaktın ermeni dölü Özür tüken ipte bitmedim diye Ahmedi der toplar, berbatlar duyun Hepiniz ******** hepiniz hain Size pahalıya patlar bu oyun Henüz son silleyi atmadım diye 23–12–2008 /Bursa Ahmet Ergin [/B][/COLOR] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:30. |
|