![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[B]Kerim buranın bodyguardı :). Forumun bayanlarını koruyor[/B]
|
[QUOTE=sandalli;494341]Metin günaydin, nasilsin?[/QUOTE]
[B][I]İyiyim Hasan abi, sen nasılsın..? :) Artık bi 12 saat sonra da sen cvp yazarsın abi..:)[/I][/B] |
[QUOTE=Dilsad Hatun;494762][B]Maddiyata bakan erkeklerde var artik lütfen abla belirtirsen çok sevinecegim :):rolleyes:[/B][/QUOTE]
[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]HAKLISIN CANIM BENIM O YÜZDEN 16 YILIM ELEMEKLE GECTI:):):D MADDIYATA BAKAN KADINDA OLSA ERKEKTE! MUTLU OLAMAZLAR HERSEYIN BASI SAGLIK SAGLIK SEVGI SAYGI KADAR KUTSAL BISEY VARMI SU YALAN DÜNYADA!? EN ÖNEMLISIDE GÜVEN. MINDERDEDE OTURUR INSAN ESYANIN NE ÖNEMI VAR!? BU DEVIRDE MARKA KONUSUYOR:):D:D:D ONUN ICINDIRKI CAHILLIGINI GECIRMIS INSANLAR SAGLAM BIR EVLILIGE ADIM ATMALI MESLEGI OLUP AYAKLARI YERE SAGLAM BASMALI NE DAGA NEDE DAYIYA YASLANMAMALI:):D[/B][/FONT][/COLOR] |
[B][COLOR="Navy"]bu ara cley abi senide kınıyorum yıldırıma teşekkür etmişsin hıhhh[/COLOR][/B]
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
Nerdesınız maçlar bitti,topicinizi ayakta tutmak için fırsat...:)
|
[QUOTE=kolsuz_kerim;494775][B][COLOR="Navy"]bu ara cley abi senide kınıyorum yıldırıma teşekkür etmişsin hıhhh[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]Metin sadece belirli kişilere teşekkür ettiğimi sanıyor. Ona da ediyim de bu düşüncesinden vazgeçer belki :)[/B] |
Kerim sen onlara adırma cnm sadece celey tşkr eder boşver sakın gaza gelip bizi terketme aplam...
|
[B][I]Kerim arada bir buraya da uğra..:)[/I][/B]
|
Hos geldin Metin, hayirli aksamlar..
|
[B]Ben geldim :) Bizi göre yok.[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:34. |
|