![]() |
-->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
Sizce sivas belediyesinin yapmış olduğu park bahce ve yeşil alanlar yeterlimidir
|
--->: -->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
[QUOTE=altuntas58;219558]Sizce sivas belediyesinin yapmış olduğu park bahce ve yeşil alanlar yeterlimidir[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]aslinda baska bisiler yazacaktim abi bide baktim senin bir sorun varmis bence gercekten sivasdaki parklar yesil alanlar cok güzel olmus biraz daha yesillikleri sehirin icine tasisalar sivasimin dahada güzel olacagina inaniyorum.... nese gelelim benim diceklerime. Saat olmus 16:15 herkes ya isden eve gitmek üzere yada mesaiye kaliyor :D bi ben is bulamadim yaa, bu arada Sivaslady nin actigi yarismayi düsünüyorum [url]http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=14058[/url] bir türlü biseyler gelmiyor aklima yaa ilham gitdiiiii ama eminimki ben yenecem :rolleyes: [/FONT][/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
--->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
ya bende bir konu açıyım bildiğimiz gibi Sivas ve köyleri her geçen gün inanılmaz bir şekilde göç veriyor sizce Sivas (merkezin ve kentlerin) ve köylerinin göç vermemesi için ne yapmalı gerekli kişiler hadi bunu bulalım iyi akşamlar
|
üstte parantez içinde kentler yazmışım pardon o merkezin ve ilçerlerinin olucaktı sayğılarımla.
|
-->: --->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
[QUOTE=sivaslıgenç;220927]ya bende bir konu açıyım bildiğimiz gibi Sivas ve köyleri her geçen gün inanılmaz bir şekilde göç veriyor sizce Sivas (merkezin ve kentlerin) ve köylerinin göç vermemesi için ne yapmalı gerekli kişiler hadi bunu bulalım iyi akşamlar[/QUOTE]
Göcü durdurmanın en etkili yolu iş sahası acılmalı Sizce Sivaslı işadamları doğup büyüdüğü topraklara gerekli yatırımı yapıyormu ?? |
kesinlikle yapılmıyor yapılsa Sivas'ımız bu kadar kötü duruma düşmazdi ben bu yaz Sivasa gittim merkezeliyim zaten Sivaslının hali harap yazık ama nolucak sanki İstanbula yapıcağın yatırımı Sivas'ına yap nolucak
|
Buda ilginç bişey,gerçi çok boş mesaj yazılmış ama neden bir rekor denemeside bir Sivaslı sitesinde yapılmasın.
|
En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
[QUOTE=resim58;222190]Buda ilginç bişey,gerçi çok boş mesaj yazılmış ama neden bir rekor denemeside bir Sivaslı sitesinde yapılmasın.[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]sizce ne yazilmali biraz yardimci olunda bizde ona göre yazalim :rolleyes: bu arada sanirsam bir mesaj daha yaklasdik rekora :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
bencede söleyin ona göre yazalım ...
|
[B]Söyleyin yazalım ne yazılacaksa maksat rekor kırılsın... :)[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:36. |