![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[QUOTE=EyüphanAydın;345255]Sweet hanımın bana git deme şarkısını dinliyorum :)[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]sana ben git demiyom :) heleki sarkisini hic cikarmadim seni kandirmislar :D dinledigim ebru yasar - cok iyi gördüm Coktan unutmak gerekiyordu Bu iste bir yanlislik var Eskiden arasira geliyordu Bu iste bir yalnizlik var Elinin sicagi Kösesi bucagi Askin en tuzagi beni buldu Asagi yukari sonumuz bumuydu Her aci döndü bana dogru Tanri istediki bugün karsima ciktin Ne zannetdin sanki sen konusacaktim Biraz üzüldüm sonra gercege döndüm Beni bosver seni cok iyi gördüm Son kez baktim ve arkami döndüm[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B].....Mustafa Yıldızdoğan - Dağıtma Şaçlarını.....[/B]
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Ebru Yasar
Icime ceke ceke Bir süre yetermi Askim Sürmeli senelerce Ne dedigimi cok iyi bilirim Anlatamiyorum yeterince Bana güven bana inan Kiyamadim sana hic kiyamam Bana güven bana inan Anlasana beni durduraman Icime ceke ceke geliyorum deli deli Umrumda da degil hic baska birileri Kabul ettim bunu ben yeni yeni Gönül acinca kapanamiyor Icime ceke ceke geliyorum deli deli Umrumda da degil hic baska birileri Kabul ettim bunu ben yeni yeni Gönül acinca kapanamiyor Silah zoruyla unutamiyor[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
gecenin sesizligini dinliyorum ....... duyuyormusun??????
|
[B][COLOR="DarkRed"]
Musa Eroglu Emanet Etmişsin Geldi Selamın Emanet etmişsin geldi selamın Gül yüzlü cananım aleyküm selam Aldım tazim ile bu beng ü lalım Ey şah-ı cihanım aleyküm selam Mürüvvet umarım efendim senden Uğruna geçmişim can ile tenden Demişsin gedama selam et benden Ey şah-ı cihanım aleyküm selam Boynuma geçmeden aşkın kemendi Neden ağlatınsın bu Derdimend’i Dosta selam salmış efendim kendi Ey şah-ı cihanım aleyküm selam[/COLOR][/B] |
[B]Ozan Arif - 30 Kupona Alınmadı Bu Vatan ( Şiir )
Sabahtan beri bunu dinliyorum :)[/B] |
bende toygar ışıklı KALBİMDEKİ SANCI dinliyorum.
|
........Osman Öztunç - Geri Dönmedi............
|
[B][COLOR="DarkRed"]Telli turnam selam götür
Sevdiğimin diyarına Üzülmesin ağlamasın Belki gelirim yarına Hasret kimseye kalmasın Sevdalılar ayrılmasın Ben yandım eller yanmasın Sevdanın aşkın narına Gönüle hasret yazıldı Sevgiye mezar kazıldı İki damla yaş süzüldü Gözlerimin pınarına Musa Eroglu [/COLOR][/B] |
[QUOTE=Kardelencicegi;345384][B][COLOR="DarkRed"]Telli turnam selam götür
Sevdiğimin diyarına Üzülmesin ağlamasın Belki gelirim yarına Hasret kimseye kalmasın Sevdalılar ayrılmasın Ben yandım eller yanmasın Sevdanın aşkın narına Gönüle hasret yazıldı Sevgiye mezar kazıldı İki damla yaş süzüldü Musa Eroglu Gözlerimin pınarına[/COLOR][/B][/QUOTE] Teşekkür ederim............................. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:48. |
|