![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Hazan düşen bağımda yetişmez gülüm
Viran olmuş bahçem bağım, sümbülüm Mahkum kalmış içerde yaralı gönlüm Derdime derman olamazmıydın gülüm |
uzakta aramam artık ben seni
özlersen bulursun yanında beni ne dünü düşündüm nede bugünü ellerini elimden bırakma gülüm. |
[B][I]Hep aklımdadır düşmez dilimden.[/I][/B]
[B][I]Çok fazla severim bilmem neden,[/I][/B] [B][I]Ona olan saygım ve sevgimden,[/I][/B] [B][I]ALLAH ayırmasın beni gülümden.[/I][/B] |
[B]akan gözyaşlarım bir daha dinmedi
yüzüm güleç diye kimse derdimi bilmedi dermanı Allah versin kimseden fayda olmadı içim buruk bağrım yanık gönül bir daha gülmedi[/B] |
Hatırdan,gönülden silme beni
Arayınca bulur seven seveni Birgün olur elbet görürüm seni Dost için yüce dağlar aşılır gülüm |
sorarım seni ben uçan kuşlardan
tanırım seni ben güzel kaşlardan atalım denize küçük taşlardan sensizlik acıdır bunu bil gülüm. |
Sevgi herşeyin anahtarıdır
Yılanı deliğinden çıkarır Bu deli gönül elbet uslanır Sensiz gün geçmiyor gülüm |
düne göre bugün daha iyiyim
seni hep kalbimle seven biriyim o güzelliğinin ben hep esiriyim sensiz olan günler boş imiş gülüm. |
guzel gunler mazide kaldi
gonlum yine hayeline daldi gozlerim yine resminde kaldi beni boyle birakip gittin gulum |
ey sevdicegim su gurbetlerde ömrüm solar
gelde su halimi bir sor ne var bu gidisle beni kara topraklar sarar sonra vicdanin sizlamazmi gülüm |
sevmek suc ise yasamak niye
saclarimdaki aklar senden hediye acaba sen laikmisin aska sevgiye sen bir yalanmissin be gulum |
öğlen olmuş yine vakit geçiyor
göçmen kuşlar buralardan göçüyor gözlerim sofrada yemek seçiyor gel beraber yemek yiyelim gülüm. |
beni gurbet degil hasretin yakar
su garip gönlümü hayalin oyalar söyle yarim aramizda birimi var haram olsun su dünya sana be gülüm |
geldik iste askim burasi son durak
birgun senide saracak bu karatoprak soldurdun sevgimi yaprak yaprak gonlumde cicekler acmadan soldu be gulum |
Güz gelince göç eyler turna
Hasret acısı çöker ruhuma Çiğneyip yediğim her lokma Sensiz geçmiyor be gülüm |
hayelin canlanir gozlerimde isil isil
askin bitmeyecek gecsede yuzyil omur bitmeden gelde kalbime yazil seni unutmadan gel be gulum |
iste bayramin olsun sevin gayri
ara bul simdi istedigin kadini su garibe dar ettin dünyayi ellerine kina yak gülüm |
bizim oralarda kaderimiz bastan yazilir
ismin kalbime derin derin kazinir adin benden ancak olumle alinir mezarimiz kazinmadan gel be gulum |
[QUOTE=rüzgar79;530309]iste ölüýorum bayramin olsun sevin gayri
ara bul simdi istedigin kadini su garibe dar ettin dünyayi ellerine kina yak gülüm[/QUOTE]................... |
gel desende yanina gelmem
ölsende bir tas su vermem mezarina bir gül bile getirmem canimi cok yaktin gülüm |
iste geldim gidyorum fani dunyadan
gel gayri yetis kara toprak sarmadan sonkez goreyimi azrail cani almadan su solan guume su ver be gulum |
garibidim buralarda hicmi acimadin
söyledin aci sözleri asima zehir kattin ettigim yanima kalirmi sandin hasta oldunda ben baktim sana gülüm |
askinla deli oldum yitirdim akli
adin dilimde askin kalbimde sakli sitem etsede bendeyerin cok tatli gelmesene caninsagolsun be gulum |
kaderimse ayrilik ceker giderim
senden ayrilmakmis bilirim yerim birak acilarini ben sineye cekerim elvadademeye dilim varmiyor be gulum |
vakit geldi gidiyorum ise
bugun cicekler forumdan bes kisiye sivaslilar net sivasliya hediye sen dur desende giderim be gulum |
yollarım yakındır gelmesi kolay
yaptığım hatanın hepisi olay kaldığım yer ne köşk ne saray beni bekliyorsan gelirim gülüm. |
Gönül sarayımı eyledin viran
Affedermi hiç kalbi kırılan Sözünden cayıpta gittiğin an Kırıldı kolum kanadım be gülüm |
bu gidişle nereye varayım
dermamın yok yarayı saram ey gönül nedir bunlar değermi bi vefasız için |
[B]Kayaların ruhu bende var
Yıldızların öyküsü bende var güneşin ışığı bende var Işıldar durur yüreğimde[/B] |
koy sandal ilim sivas ilce yildizeli
yildizlar huzunlu sen gittin gideli gunlum gulmedi seni sectim seceli figan oldum be gulum sen gittin gideli |
Hayat sevmekle güzeldir canlar
Sevmek tabiatın kanununda var Mevsimler dönüp olunca bahar Sevdalar, gönüller bir olur coşar |
aynalar gulmuyor bana eskisi gibi
sevgim sana caglayan bir sevgi seli hep uzaklarda kaldin tutmadin bu eli istemem artik vuslatima gelme be gulum |
ne sarayim kaldi nede koskum
ben hayatta bir tek sana costum kimselere degil hep sana kostum yogruldum gel desende gelemem be gulum |
Seni sevdim sana aşık oldum,
Sen canıma cansın Gülüm,. Huzuru ben sende buldüm, Sevdam sana yansın Gülüm... |
bugün hava güzel neşeli insan
arayı arayı ben seni bulsam küçük bir kuş gibi dalına konsam bu güzel günleri unutma gülüm. |
salinirda gonul sevda sana salinir
esirigin olan can birgun benden alinir musalla tasinda cok sevmisti diye anilir bu adam kimdi denilince tanima be gulum |
kalbimde sana taht kurdum
bendeki tatli cani sana sundum sana her zaman leyla oldum ginede anlamadin ah gülüm |
Aynı ildeyiz halimiz yaman,
Yüreğimizde tüter duman, Senle güzeldi zaman, Yasanılan andın Gülüm... |
o güzel kaşların çatmasan bana
bende gül veririm ozaman sana elinden su içerim ben kana kana gülen gözlerini yorma sen gülüm. |
sira sira olur bizim oralarin daglari
sevgi caglar dereleri irmaklari asil ve guzel olur ayseleri fatmalari sen sivaslimisin soyle be gulum |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:19. |
|