![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sibelYILMAZ;351923]sandalli abi sensin bu ozanların en çok yazanı
boşuna adın olmamış sandalli keyifle okuyorum her yazdığını inşallah çıkar biraz daha sandalli[/QUOTE] Sibel bak konmus güle kelebek, Bulunmaz heryerde sen gibi melek, Hak nasip eylerse Sivas`a gelek, Bacima da selam versek olmaz mi. |
müdür çağırır yine OKAN ŞEN'i,
birazdan gelirim bekleyin beni, olabilirim belki burada azcık yeni, istemezseniz gelmem canınız sağolsun... |
Ozanlarim nede güzel caliyor,
Sözleriniz benim aklim aliyor, Sandalli ister ki burda kaliyor, Simdi gidip sonra gelse olmaz mi. |
Arif abi geldi bak yine zaman,
Radyoda calinan türkü cok yaman, Ben gidince beni unutman aman, Size hosca kalin desem olmaz mi. |
[QUOTE=arifcoskun;351932]Zamanla olursun sende bizim gibi eski
Senin bizden neyin eksikki Hersey dostluk sevgi için belki Yine bekleriz her zaman yerin baki YİNE GELİRİM DESEN OLMAZMI[/QUOTE] [B]Ben hic bir zaman beceremem sizin gibi ozanligi Baktim herkes birbirini taniyor, bir ben yabanci Birden saplandi kalbime yabanciligin acisi Burnumun diregi cok fena sizladi Hasretimi dindirecegi getirseniz olmaz mi [/B] |
[QUOTE=BERIA;351948][B]Ben hic bir zaman beceremem sizin gibi ozanligi
Baktim herkes birbirini taniyor, bir ben yabanci Birden saplandi kalbime yabanciligin acisi Burnumun diregi cok fena sizladi Hasretimi dindirecegi getirseniz olmaz mi [/B][/QUOTE] Burada hic kimse degil yabanci, Ozanlarin icinde olmaz yalanci, Bazen asik calar bazen kemanci, Biz bize söyleyip cosariz burda. |
[QUOTE=sandalli;351935]Daha yeni geldin nere gidersin,
Neden gider acep nerden gelirsin, Kapimiz sana acik bunu bilirsin, Simdi gitte tez zamanda geri gel.[/QUOTE] [B]Allah razi olsun beni aldiniz araniza Dost Kapilarini actiniz bu baciniza Insallah bir gün cikarim karsiniza Beria'dir benim adim, unutmayin olmaz mi[/B] |
[quote=BERIA;351951][B]Allah razi olsun beni aldiniz araniza[/B]
[B]Dost Kapilarini actiniz bu baciniza[/B] [B]Insallah bir gün cikarim karsiniza[/B] [B]Beria'dir benim adim, unutmayin olmaz mi[/B][/quote] Allah hepimizden olsun razı Burda herkes, gardaş, bacı Sende oldun bizim baştacı Vefalı olan unutmaz Beria bacı |
yine gam yükünü aldım sırtıma,
yürek taşır omuz yorulur, döner döner bakarım hergün ardıma, göz bakar gönül yorulur. |
[QUOTE=arifcoskun;351939]İnşallah çalarız karşılıklı canlı sazları
Türkülerle anlatırım tüm dertlerimi İstemem sarmasın namert yaramı Dost gelse sarsa yaramı olmaz mı[/QUOTE] [B]Yaram ona kavusdugumda sarilacaktir Mutlulukdan kanatlarim cirpacaktir O zaman beni kimse taniyamacaktir Biri beni bu rüyadan uyandirsa olmaz mi [/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:29. |
|