![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Sevda dediğinde ihtiras olur,
Öyle bir çağlar ki kalp Aras olur, Sonra gelenlere bir miras olur, Göstermelik aşık olunmaz zalim. |
uzun olur sivasimin geceleri
duymadim senden sevda heceleri getirde vur kalbime su hanceri yeterki gitme ne olur be zalim |
Senin aşkın daim nokta konmuyor,
Yanan bu yüreğim sensiz sönmüyor, Sen gelmedi diye gönül onmuyor, Arkamdan sinsice gülünmez zalim. |
Yıkılan binanın harcını kardın,
Bilemem önceden kimlere yardın, Benden ayrılıp da kimleri sardın, Deftere yazılan silinmez zalim. |
bizim ilde sira sira olur daglar
oturmusta yere bir garip aglar yuregi askina deli gibi caglar gozyasim sel olmadan gel zalim |
Çaresizim artık, dermansız derdim,
Varımı, yoğumu hep sana verdim, Hayalinde bile acıya erdim, Yerine bir yedek bulunmaz zalim. |
Tek bir sözün cigerimi dagladı,
Dost sözü bukardar yakarmıydı, Lâl oldu dilim gözlerim agladı, Çok sevdim diyemem sana Zalim.. |
Kalacak yüreğim artık hep yarsız,
Bütün sevdiklerim çıkıyor arsız, Ben ev sahibiydim sen usta hırsız, Masumun yüreği çalınmaz zalim. |
[B][COLOR=darkorange]gel deseydin bana inan gelirdim
bu yolları senle el ele yürürdüm[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]birlikte dünyayı ters döndürürdüm ''artık çok geç'' ne diyeyim zalim [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B] |
Vefasız yar aldı benden gönlümü,
Sevdan dedi bana bekle ölümü,, Zehir ettin bana her günümü, Şimdi saçını başını yol zalim... |
İsbata gerek yok ortada eser,
Yüzüne baktıkça içim buz keser, Bilmem ki kendini ne diye kasar? Bağlasalar senle kalınmaz zalim. :) |
[B][COLOR=darkorange]seninle dolu artık günlerim
çocuk gibi bir hal içindeyim özledim diyorsun bir kez göreyim aklımı çelme git işine zalim [/COLOR][/B] |
Duygular kaybolmuş sevdaya çıkma,
Kör ol benden yana dönüp de bakma, Boşuna sevinip kınalar yakma, Sen gittiğin için ölünmez zalim. |
Sevda kapısına olurum köle,
Nedense her zaman dikenim güle, Gülüp oynuyormuş duydum ki ele, Bana da söyle bir salınmaz zalim. |
[QUOTE=HasreT;531711]Tek bir sözün cigerimi dagladı,
Dost sözü bukardar yakarmıydı, Lâl oldu dilim gözlerim agladı, Çok sevdim diyemem sana Zalim..[/QUOTE] Bugün Kuşumla karşılklı agladık, Acı sözlerle yürekleri dagladık, Kah efkarlandık kah yandık, Bir şişe rakı olsa içerdim zalim...:D:D:D |
[B][COLOR=darkorange]aşkın gözüme çekmiş bir perde
hayali sürekli gözümün önünde bekliyorum diyorsun bıraktığım yerde gel(e)mem boşuna bekleme zalim [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange] [/COLOR][/B][B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange] [/COLOR][/B] |
Unuturum inan olmasın tasan,
Sevdim mi ben seni şaka bir nisan, Gerçekten severse eğer ki insan, Öyle bir çırpıda yılınmaz zalim. |
[QUOTE=gönlüm58;531723]Bugün Kuşumla karşılklı agladık,
Acı sözlerle yürekleri dagladık, Kah efkarlandık kah yandık, Bir şişe rakı olsa içerdim zalim...:D:D:D[/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]ağlamak fayda etmez sizde ki derde acınız diner zaman geçdikçe şeytan dürtse de için için diye içmeden de sarhoş olunur zalim [/COLOR][/B] |
Sendin yüreğimin ettiği kârı,
Çektirdin sevdanla ah ile zarı, Çok iyi seçmeli o sadık yâri, Sevdalara kolay dalınmaz zalim. |
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=17649&token=57743[/IMG]
[B]Çaylaaarrr biraz mola verin hadi agzınız kurudu söyleye söyleye [/B]:) |
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=17648&token=19086[/IMG]
Ozanlar yoruldu bir kahve ikram edelim,kuşumda çay getırıyor,yeni ögrendıkte az görgüsüzlük yapıyoruz idare edin ozanlar...:D:D:D |
Kaale almadım hiçbir sözünü,
Öğrendim ben senin asıl özünü, Bir anlık zevk için dikip gözünü, Yürek lime lime dilinmez zalim. |
[B][COLOR=darkorange]ara verirsek ilhamımız gider[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]şevkimiz kırılır sözmüz biter[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]kaptırmıştık işte böyle ne güzel[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]şimdi çay,kahve zamanı mı zalim [/COLOR][/B] |
Sanma ki içimde daimi yerin,
Gün gelir elbette söner o harın, Güzellik gidipte solunca derin, Senin de yanına gelinmez zalim. |
İyilik yapalım dedik, yedik kötek
Siz bilirsiniz içmesseniz neydek Verdiğimiz ikramları geri dökek Sunulan ikram geri çevrilirmi Zalim |
Yakınımdayken hasretini çektim,
Dönersin diye hep bekledim, Bir derdime bin dert ekledim, Rakıyı susuz içirttin zalim...:D |
Ben şahsım adına kabul ettim çayı, kahveyi. Afiyetle içtim, teşekkür ederim, elinize sağlık. Moladan sonra final...
Sözüm nasihattir dinle bilirsen, Kırılsın ayağın bana gelirsen, sivaBURs diyor bak eğer ölürsen, Cenaze namazın kılınmaz zalim. |
Eyvahlar çekerim O´ndan gelene,
Sandalli ibrettir halin bilene, Beni benden böyle çekip alana, Kızsam bile saçı yolunmaz zalim. |
[B][COLOR=darkorange]çay ,kahve dediniz aklım karıştı
kaç gündür zaten göğe varmıştı[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]kroniğin artık keçiler kaçtı kahveyi boşver sek duble ver zalim [/COLOR][/B] |
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=17653&token=70440[/IMG]
[B]ikramlarımızı geri çevirmeyip kabul edenlere ve tüm ozanlarımıza yüreginize saglık [/B] |
Bu güzel gece için ozanlara teşekkürler..
Kuşum yanlış yere eklemişsin :D ben diger foruma ekledim neyse karışıklık oldu...:D:D |
[QUOTE=gönlüm58;531747]Bu güzel gece için ozanlara teşekkürler..
Kuşum yanlış yere eklemişsin :D ben diger foruma ekledim neyse karışıklık oldu...:D:D[/QUOTE] yoo sen yanlış yere ekledin :D ozanlar burda degilmi :D akıllımmm :D |
derdimi dökerim derin dereye
bağrımı açarım esen yellere sevdamı haykırsam bilmem nereye duyarmıki o soysuz söyle be zalim |
bugün bayram gelin artık barışak
çayları doldurup biraz konuşak artık bayramlarda biraz görüşek bırak bu inadı sen artık zalim... |
[B]şu dağların arasına
geçip gitsem yaylasına kuşlar bülbül yuvasına sende bir gün unutursun ey zalim[/B] |
[B]şu feryadım boşa döndü
yaz baharım kışa döndü geçti ömrüm boşa döndü sende unutursun ey zalim[/B] |
acinin kelepceleri vuruldu gozlerime
eskimede bendeki sevdan gonlumde kapanirken yasamim senin dizlerine sen yinede kalmadin ey zalim |
sevdigim ciceklerden getir kabrime
doyamadim sana olumune ileri yoklugum dolanirken diline sevdigim sarkilari dinle ey zalim |
bir siir istersin sana benzeyen
bilemedinki butun siirlerde gizlisin anlamadin hayatim gizemi tatisin sana gulum dedim anlamadin ey zalim |
[B]anlasaydı zalim olmazdı
bilemedi değeri yüceliği her yürek bir olsaydı bu gönül talan olmazdı ey zalim[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:49. |
|