![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
birakip gidiyorum artik bu sehri
carem yok herseyin sahteki kimse geri veremez gecen seneleri herseyi birakipta gidiyorum ey zalim |
varmiydi sevdigini yari yolda birakmak
seviyorum diyipte masum aski yakmak hangi ask kitapi yazar sevdigini satmak sen gavur parasiyla 1 kurus etmezsin zalim |
yedi o güzelim senelerimi
artik yillar veremez giden gencligimi gurbet ellerdede süründürdün beni yetmedi ettigin artik zalim |
bir gun bu uykunun sonuna gelirken
hic bitiremedigim siirim olarak kalacaksin dualara vurup kendini..... maziyi arayacaksin ey zalim |
Kuzu postuna bürünmüş kurt
Yapıyor heryerde cart,curt Ofsayttan kaleye çekiyor şut Golü veriyor yan hakem zalim |
görmüyormu beni senin gözlerin.
hiç bitmiyor sana olan özlemim kalkamam yerimden tutmaz dizlerim beni tut ellerimden kaldır be zalim.. |
od koydun sineme yanarım
hangi yana döneceğim şaşarım kimi görsem yardan haber sorarım bir sitem olsun gönder be zalim. |
içerim çayımı ben yine sensiz
yapmışım çayımı birazcık demsiz gülemem uzakta ben asla sensiz benide yanına çağır be zalim. |
Karda yürür izin belli etmez
Güzel, çirkin hiç farketmez Çok konuşur lafları bitmez Mangalda kül bırakmaz zalim |
Yine akşam oldu gidiyom bakın,
Yazdığım dörtlüklere dokunman sakın, Güzelse bana bir guccuk altın takın,:) Bari onuda elimden alma be zalim.... |
[B]sebebim oldun
hayatıma bedel oldun herşeyi unuttum gül yüzünden be zalim[/B] |
[B][COLOR=darkorange]halen zalimde kalmış bu ayak
yeter artık sıktı bu uyak hasan abi de yokki versin yeni ayak niye gelmedi nerde bu zalim [/COLOR][/B] |
Gidişin aklımı başımdan aldı,
Giderken ben sana kal diyemedim, Yar şirin sözlerin aklımda kaldı, Dudak şerbet, dilin bal diyemedim. |
yıllara dağıttım bütün acımı
derdime ilacım sen diyemedim tükettin sonunda bütün gücümü bir ömür benimle kal diyemedim |
Ümitsizlik sardı aklı, bedeni,
Çözemedim gitmende ki nedeni, Unutmadı kalbim koyup gideni, Beni de yanına al diyemedim. |
yükseklerden uçan bir gün düşermiş
insana güvenme bir gün ölürmüş tutunacak bir dalım da kalmamış sensin bana kanat kol diyemedim |
Acı düştü yüreğimin başına,
Acımadı gözlerimin yaşına, Yıllarca kalbimi yaktım boşuna, Senin sevdan bana zul diyemedim. |
seninle acildi kapandi ask penceresi
seni anlatir sevginin her kelimesi birakipta gidecek ne vardi sanki sen giderken kal diyemedim |
Sen yoksan baharı, yazı neylerim,
Aşkın dilde türkü çalar söylerim, Gitmiyor başımdan benim heylerim, Gel de yokluğunu sil diyemedinm. |
abi kendine iyi bak iyi geceler ben cikiyorum
|
baharım çiçeğim sendin birzaman
seviyorum derdin beni herzaman elinden çektiğim yeter el aman giderken benide sev diyemedim. |
Sevdaya ermiştim ela gözünde,
Bin hevesim vardı şirin sözünde, Güller açılırdı gonca yüzünde, Bir gün olsun sana gül diyemedim. |
aklımda bin türlü yaman çelişki
sever mi sevmez mi ben bilemedim üzdüğün beni bu ilk değil ki şu yüzüme bir kez gül diyemedim |
[FONT=Times New Roman TUR][SIZE=3]Aylardan mayıstı günlerden pazar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman TUR][SIZE=3]Verdin bana acıyı yüreğim yanar[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman TUR][SIZE=3]Arif ölümü, sağmı artık neye yarar?[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman TUR][SIZE=3]Dur gitme kal diyemedim [/SIZE][/FONT] |
[B]dün gece yine geldin aklıma
oturup ağladım gizlice içime akan gözyaşlarım senide sızlatsın...[/B] |
Yazdığın şiirler benzerdi güle,
Yüreğinden çıkan dolardı dile, Türküler çalardın sarı saz ile, Bir türkü de bana çal diyemedim. |
[B][FONT="Arial"]Benir hatırlarsın bir akşam üstü
Bu kalbim artık bak sana küstü Salimi düşünme sen ayak üstü Giderken yanımda kal diyemedim.[/FONT][/B] |
Yaşanan güzellik kalır geride
Gelene ederdik türkü hediye Bir bölen geldi girdi şeride Sağa çek az bekle diyemedim |
ne olduda görünmüyorsun artik gözüme
ne yaptim sana küstün her zamanki gibi gine adinda batsin sende bat yerin dibine gine sitemleri ektin icime diyemedim |
Gelirim bakarım kapın kapalı,
İçerde biri var eli sopalı, Yolumuz birazda sarpa sapalı, Halim berbat üstat bil diyemedim. |
[B][FONT="Arial"]Yorma artık beni gel insaf eyle
Güzel Sivas'ıma sen selam söyle Vakit geç olmadan sen tövbe eyle Sensiz geçen ömre dur diyemedim.[/FONT][/B] |
Ben şimdi giderim yolum çok uzun,
Dostun yokluğunda çekerim hüzün, Bahar geldi ama yaşamım güzün, Sandalli dostluga kul diyemedim. |
Uğurlar olsun git güle güle
Beklerim hergün gelesin diye Dosta her zaman canım hediye Şu garip halimi yor diyemedim |
Hüzzamdan çalıyor bügün de şarkı,
İşte bu ellaham BizBiz´e farkı, Hakan diye öyle bir DJ var ki, Radyo açık hadi gel diyemedim. :) |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Akşamın güneşi yüzüme vurur.
Seni görür görmez zamanda durur Gel sende yanıma etme hiç gurur Geçip gider iken dur diyemedim.[/FONT][/COLOR] |
[B][FONT="Arial"]özledim diyorsam yalanım yoktur.
yalan söylemiyom karnımda toktur buralar çok soğuk ayazı çoktur üşüyen ellerimi tut diyemedim..[/FONT][/B] |
sohbetler koyu yine derinde
baktım ozanlar yoktur yerinde ölmez bir eser bırak gerinde geçti cahil ömrüm kal diyemedim |
gurbette kime sordumsa yaralı
sormazlar garibin aslı nereli sılam can yurduma girdi gireli elin vatanına il diyemedim |
Bu akşam bir başka geçiyor zaman
Varmıdır yürek yarasına derman Fırtınalar kopuyor içimde boran Yarama merhem ol diyemedim |
acıdır gurbet sormayın bana
tüketti sabrı tak etti cana paylaşmak istesen derdini kime kader kör düğüm fal diyemedim |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:53. |
|