![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=arifcoskun;352064]Gel git dünyası boş dünya
Bazende girer gece rüyaya Fesat insan çıksın dışarıya Dayak onur kırar sevsen olmaz mı?[/QUOTE] Ozanin sopasi gülün dalidir, Asigin gittigi Hakkin yoludur, Gelip gidenlerde Allah kuludur, Onlarada yardim etsen olmaz mi. |
Yaz gelince alsam ayvayi nari,
Basimi agritir bu benim sari, Ateslere düstü ozanin bagri, Itfaiye cagirsan abi olmaz mi. |
[quote=sandalli;352070]Ozanin sopasi gülün dalidir,
Asigin gittigi Hakkin yoludur, Gelip gidenlerde Allah kuludur, Onlarada yardim etsen olmaz mi.[/quote] Ozanlar hem sever hem döver sözüyle Hep adaletlidir herşey onun gözüyle Yola çıkmaz hiçbir zaman fesat biriyle Kötülükten kaçıp iyi olsak olmaz mı ? |
[QUOTE=arifcoskun;352075]Ozanlar hem sever hem döver sözüyle
Hep adaletlidir herşey onun gözüyle Yola çıkmaz hiçbir zaman fesat biriyle Kötülükten kaçıp iyi olsak olmaz mı ?[/QUOTE] Kirmizi beyazi kafama taksam, Askin atesiyle Romayi yaksam, Tecer dagindan Sivasa baksam, Öylece Sivasta kalsam olmaz mi. |
[quote=sandalli;352080]Kirmizi beyazi kafama taksam,
Askin atesiyle Romayi yaksam, Tecer dagindan Sivasa baksam, Öylece Sivasta kalsam olmaz mi.[/quote] Kırmızı beyaz şampiyon Sivas desem Sivas aşkıyla bir çay demlesen Ozanları da toplasam alsam gelsem Bizi buyur edip bir çay içsek olmaz mı ? :D |
[QUOTE=arifcoskun;352083]Kırmızı beyaz şampiyon Sivas desem
Sivas aşkıyla bir çay demlesem Ozanları da toplasam alsam gelsem Bizi buyur edip bir çay içsek olmaz mı ? :D[/QUOTE] Kapim sana acik ey büyük usta, Yoluna kosarim olsamda hasta, Hanima söylerim yapar yas pasta, Ehl-i muhabbete doysak olmaz mi. |
Gönül bagim koptu baglayamadim,
Sarim gece öldü aglayamadim, Yurdumun yolunu boylayamadim, Gurbet elde böyle kalakalmisim. |
Binip arap ata yol eylemeli,
Calisip kazanip bol eylemeli, Halaya durupta kol eylemeli, Cossun artik deli gönül diyelim. |
Kurbanım Sivas'ın beyaz karına
İnsin bu akşam sohbet derine Neşe dolsun ortam efkar yerine Ozan dostlarıma merhaba derim |
SivaBurs kardesim nerede kaldi,
Ozanlarin cogu uykuya daldi, Öglende gelenler nesesin aldi, Sende muhabbete katilsan derim. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:23. |
|