![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][I][COLOR="magenta"]Ebru Yasar - YALAN
Sanki bir gün döneceksin yalan Duracak bu kalbim artik inan Ne hatasi suç bul bariz olan Uzadikca gecelerde haram Isteseydin basarirdik Deneseydik en azindan [COLOR="Black"]Bundan böyle onurumdur yaram[/COLOR] Nasil koptun sen [COLOR="black"]bu melekten[/COLOR] [COLOR="black"]Sayilmazsin sen erkekten[/COLOR] Kaçma simdi bu gerçekten [COLOR="black"]Her sözün hep yalan yalan Yalan yalan…….[/COLOR] [COLOR="black"]Yalan yalan……. [/COLOR][/COLOR][/I][/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Ebru Yasar
Alkisliyorum Üzüntü halim geciyor artik Yerimde duramiyorum Nasil getirdin bu hale beni Bu büyük basarini alkisliyorum[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
rastladınız:benim arşivim geniştir.İşte sadece bir tanesi
şiki şiki baba hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba gözlerinin uğruna ben canımı adadım senden başka kimseye inan aşık olmadım gel de söyle aşkını sorma sakın yaşımı ne olursun sevgilim darda koyma başımı şiki şiki baba hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba ooooooooooooooooooooooooo... şiki şiki baba hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba aşkımı anlatmaya varmıyor benim dilim ne kadar da güzelsin benim canım sevgilim utanma sakın benden ben de hoşlandım senden gel beraber olalım bize ne el alemden şiki şiki baba hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba ooooooooooooooooooooooooo... deli ediyor aşkın olmuşum inan şaşkın allaha yemin olsun sen herkesten başkasın bir kelebek misali havalarda uçarım karşı çıkan olursa ben seninle kaçarım şiki şiki baba hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba ooooooooooooooooooooooooo... şiki şiki baaabaaaaaa ........................................Bundan sonra en saçma şarkı sözleri... |
[B][COLOR="DarkRed"]SEN BİR CEYLAN OLSAN
Sen bir ceylan olsan ben de bir avcı Avlasam çöllerde saz ile seni Bulunmaz dermanı yoktur ilacı Vursam yaralasam söz ile seni Kurulma sevdiğim güzelim deyin Bağlanma karayı alları geyin Ben bir çoban olsam sen de bir koyun Seslesem elimde tuz ile seni Koyun olsan otlatırdım yaylada Tellerini yoldurmazdım hoyrada Balık olsan takla dönsen deryada Düşürsem toruma bez ile seni Veysel der ismini koymam dilimden Ayrı düştüm vatanımdan ilimden Kuş olsan da kurtulmazdın elimden Eğer görsem idi göz ile seni[/COLOR][/B] |
Adnan Senses - Erkekler Aglamaz
senden ayrilirken uzulmezmiyim yanar yuregim tukenmezmiyim sensiz kaderime hic kusmezmiyim agla deme bana, erkekler aglamaz ki ayrilip da gitmek kolay mi sanki hasretin atesi yakar inan ki daha ayrilmadan ozledim sanki agla deme bana, erkekler aglamaz ki elimde olsaydi hic kalmazmiyim gozumden kiskanir sakinmazmiydim dokundugun yere tapinmazmiydim agla deme bana, erkekler aglamaz ki |
Kan Ve Gül
Kan ve gül gülle diken aşkım ve sen Birbirine dönük sırt sen ve ben Bilmem anlatabiliyor muyum Seviyorum seviyor musun Ağlıyorum gülüyor musun Özlüyorum gidiyor musun Sevdikçe itiyor musun Peki öyle olsun Sarılıp öpen Ağlayıp gülen Sonra kaçıp giden Fırtınayla sakin gece Bir bilmece Bilmem anlatabilir muyum Söz-Müzik: İskender Doğan |
[B][COLOR="darkred"]Ceylan
Sivaslıymış Yazmasını yan ,bağlamış sağlandıkça boy veriyor ben baktıkça o gülüyor kim oldugun, söylemiyor hem cilveli hem nazlıymış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış yazmasını yan bağlamış sağlandıkça boy veriyor ben baktıkça ,o gülüyor kim oldugun söylemiyor hem cilveli hem ,nazlıyömış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış kangallıymış gözlerin gül açıyor ben yanassam o kaçıyor sözleri yol yanaşmıyor sanki benle eğleşiyor hem cilveli hem nazlıyimış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış sivaslıymış hem cilveli hem, nazlıyimış can yakmaya hevasliymiş sordum sordum söylemedi ögrendim ki Zaraliymis... [/COLOR][/B] |
Gel Barışalım Şarkı Sözü
Dışarda yağmur, içimde rüzgar Özlüyorum seni dağlar kadar Ellerimyanar, gözlerimkanar Ateşin vücudumu sarar Gel birtanem Gel be gülüm Gel kaderimeline bakar Geceler uzun Her yerimhüzün Gel yeter anam kan ağlar Gel barışalım hayatla Gel tanışalım baharla Rüzgarım ol gel sabahıma Kaderimbeklemek oldu yar Geçiyor zamanım doldu yar Gel barışalım hayatla Gel tanışalım baharla Rüzgarım ol gel sabahıma .........................................................Gel barışalım saçma sapan şeyler yazmayalım. |
[B][I][COLOR="Magenta"]Ebru Yasar Cok iyi gördüm
Coktan unutmak gerekiyordu Bu iste bir yanlislik var Eskiden arasira geliyordu Bu iste bir yalnizlik var Elinin sicagi Kösesi bucagi Askin en tuzagi beni buldu Asagi yukari sonumuz bumuydu Her aci döndü bana dogru Tanri istediki bugün karsima ciktin Ne zannetdin sanki senle konusacaktim Biraz üzüldüm sonra gercege döndüm Beni bosver seni cok iyi gördüm Son kez baktim ve arkami döndüm[/COLOR][/I][/B] |
[B][I][COLOR="Magenta"]Ebru Yasar & Ismail YK Seviyorum Seni Düet
Ayriligin beni bak öldürüyor Bana nasil kiydin bilemiyorum Her baktigim yerde hatiran sakli Ben senden baskasini istemiyorum Sana ben doyamadim Seni hic unutamadim Artik dönmesen bile Beklerim seni canim Off offf özledim Offf offff seni cok sevdim Seviyorum seni yar Gözlerim sana aglar Herseye ragmen sevgilim Seni seven biri var Seviyorum seni yar Gözlerim sana aglar Herseye ragmen sevgilim Seni bekleyen biri var[/COLOR][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:55. |
|