![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Buram buram tüter hasretin
Senden bi haberim nerdesin Gel desem bilirim gelemezsin Bırak herşeyi bana gel diyemedim.. |
Ben şimdi dağıldım, akıl da şaşkın,
Söyledikçe gönül yapcak taşkın, Silinmez dedimse silinmez aşkın, Seni canım bildim el diyemedim. |
ağlama canom kiprikler ıslanır
gurbette yavrular sana yaslanır sen olmassan bu gönül paslanır senden gayrısına gül diyemedim |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Sivasın yolları uzaktır bana,
Yoldaki çukurlar tuzaktır bana, Senin özleminle ben yana yana, Banada bir selam sal diyemedim.[/FONT][/COLOR] |
Çok yoğun bir hafta kaldı geride,
Yorgunluğun izi vardı deride, Sitem edip durur her gün biri de, Sensiz acı dolu yıl diyemedim. |
Önümüzde var hep iki yol
Biri sağa gider biri de sol Yen kırılır içinde kalır kol Benimle gel diyemedim |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Antalya maçına az zaman kaldı
Sivasım almazsa bu maçı yandı Salimin gözleri puanda kaldı Puanları bırakıp gel diyemedim.[/FONT][/COLOR] |
Gideyim sılaya sürerse tren,
Beynimde ötüyor keskin bir siren, Yakında dolacak belli ki sürem, Sana gitse keşke yol diyemedim. |
verdik gurbette omuz omuza
eriştik seninle oğula kıza çoğu bulamadık şükrettik aza soğan ekmek yedik bal diyemedim |
Sevdaya düştüm ben biçare
Aklım firarda ben ise avare Duyursam sesimi nazlı yare Soldu gülün gel can diyemedim |
[B]Puanlar alırsak dolacak heğbe
Sivasspor marşı koymuşum teybe Yiğido yıkılmaz namerde merde Hakemle bu maçı al diyemedim.[/B] |
[COLOR="Black"]Hayırlı akşamlar büyük ozanlar,
Ara sıra bazen bana kızanlar, Denizde bol olur büyük sazanlar, Gidiyorum dedin dur diyemedim.[/COLOR] |
Yaşadım hayatın izleri kayıp,
Şimdi anlatamam bir kısmı ayıp, Benim vücudumu çuvaldan sayip, Duvardan duvara çal diyemedim. |
bir dörtlük yazdın beni yokladın
canom yüreğimi hafif okladın olanca günahım yudun pakladın dayımın kızısın sana el diyemedim |
Sivasın etrafı dumanlı dağlar
Hasretin içimde eyledi zar Mevsim gelip olunca bahar Açan tek gülümsün diyemedim |
diyari babasın evde direğim
sensiz hayatta nasıl güleyim bir an ayrılsam sızlar yüreğim gittin gurbet ele kal diyemedim |
[B]dilo der göz yaşım silinir
Bir ah çeksem yüce dağlar delinir Yüreciğim bölük bölük bölünür Yaş döküp de arkam sıra çağlama[/B] |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Goramaz kardeşim bakıyor bana
Sivas özelmini bir getirse dile yolu kısa olsa gidecek yaya Soğuktur havalar dur diyemedim.[/FONT][/COLOR] |
Aslında degmez ona yazmaya,
Ne hakkın var beni üzmeye, Yapıcı degil bilir bozmayı,, Boş sözlere karnım tok diyemedim... |
Görmezden geliyor nedense beni,
Koskoca yüreği, gül kokar teni, Hadi inat edip karartma günü, Bir seni severim bil diyemedim. |
gurbetin dağları çok serin
ayrıdır senin yürekte yerin dilerim allahtan bin olsun birin uzadı aylar günler yıl diyemedim |
[B]Elinize, yüreğinize, kaleminize, sağlık büyük Ozanlar.
Hayırlı akşamlar. [/B] |
varıp gitsem sivasımın iline
o temiz havasını çeksem içime doya doya baksam vefasızın yüzüne ben geldim sana diyemedim. |
Madem öyle dersin koy öyle olsun,
Yürek acıları uzakta bulsun, Sandalli´nın yeri sizlere kalsın, Yaşamak gönlüme zul diyemedim. |
bir kaç dörtlük yazdım dayı kızına
yavaş yavaş düzen verir sazına onun hilal kaşlarına ela gözüne al şu sürmeleri çal diyemedim |
Güzel sözlerle hep oldun haklı,
Her gün söyledigin olaylar farklı, Boşuna çekilirim her zaman o haklı, Çukuru sen kazdın ben düştüm gör diyemedim...:D |
anamın sesini duydum ağladım
gurbette geceyi güne bağladım yarim de almaz ki bir tek selamım yaradana şu canı al diyemedim |
Gurbet eller yüreğime dar gelir,
Öyle sözler var ki bana ar gelir, Gayri burda durmak cana zor gelir, Yaktığın yüreğim kül diyemedim. |
[QUOTE=sandalli;532768]Madem öyle dersin koy öyle olsun,
Yürek acıları uzakta bulsun, Sandalli´nın yeri sizlere kalsın, Yaşamak gönlüme zul diyemedim.[/QUOTE] sensiz bu sitede kalamam dostum sen gibi arkadaş bulamam dostum hep ağlarım gülemem dostum seni kıranlara kul diyemedim |
[QUOTE=OSMAN ECE;532783]sensiz bu sitede kalamam dostum
sen gibi arkadaş bulamam dostum hep ağlarım gülemem dostum seni kıranlara kul diyemedim[/QUOTE] Sizleri koyupta nere giderim? Yoluna fedadır, yüreğim, serim, Senin gibi dosta ben abim derim, Sandalli burdadır bil diyemedim. |
Demir degil kırıldı sabır taşım,
Kocaman insanız kırka dayandı yaşım, Yalan ve dolanla hiç olmaz işim, Bitirdin her şeyi gör diyemedim... |
[B]sabrın sonu selamet
yaşımız dayandı gönlümüz genç yalan kendini kandırır dürüst olduk yaranamadık[/B] :D |
[QUOTE=OSMAN ECE;532772]bir kaç dörtlük yazdım dayı kızına
yavaş yavaş düzen verir sazına onun hilal kaşlarına ela gözüne al şu sürmeleri çal diyemedim[/QUOTE] diyari kanımsın severim seni sakın yarı yolda bırakma beni ugruna veririm bu tatlı canı seni yüreğimden sil diyemedim |
Ben ordan salah gibimi duruyorum,
Leb demeden leblebiyi anlıyorum, Çaktırmasamda hemen kavrıyorum, Kumpası hemen anladım bil diyemedim...:D |
[QUOTE=OSMAN ECE;532802]diyari kanımsın severim seni
sakın yarı yolda bırakma beni ugruna veririm bu tatlı canı seni yüreğimden sil diyemedim[/QUOTE] senin sevdana bir ömür verdim güneşine siper olup göğsümü gerdim bu tatlı canımı yoluna serdim tomurcuk gülümsün sol diyemedim |
bahçemizde kuşlar ötüşür
başım ağrısa gelir yetişir sazını alır benle atışır çok şey borçluyum eşime benim |
ömrümün vaarı çiçeğim gülüm
sana laf edersem tutulsun dilim senden öce bana gelirse ölüm gelipte ağlama mezar taşıma benim |
bir yıl oldu nazlı yari göreli
yürek mahzun oldu hal düşünceli her gece gönle teselli vereli yarim kor bıraktı döşüme benim |
hayırsız gülünü unutmuşmu ne
düşünde bari an diyemedim ok gibi kirpiği sineme batar gelde şu yarayı sar diyemedim gündüz hayalimde gece düşümde yeter artık çıkda git diyemedim od koydu göğsüme yakar derinden gelde bir defa halimi gör diyemedim bal rengi gözleri gitmez gözümden köz bastı gönlümü yaktı derinden arzum kaldı o mest eden kokundan derin bir nefes çekeyimde git diyedim |
Kıt aklıma ışık saçar mısınız?
Nedenini biraz açar mısınız? Karşılıklı küsüp kaçar mısınız? Küsmeniz ne kadar bol diyemedim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:40. |
|