![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Hararet yükselmiş, kalmışım susuz
sivaBURs da insan, değil kusursuz Teşekkür ederim sizlere sonsuz Geç kaldım bugün sohbete derim |
[quote=sivaBURs;352128]Kurbanım Sivas'ın beyaz karına
İnsin bu akşam sohbet derine Neşe dolsun ortam efkar yerine Ozan dostlarıma merhaba derim[/quote] Sivas'ımın karıda güzel yağmuruda Doyum olmaz aşına soğuk suyuna Doyamam o temiz kokan mis havasına Gideceğiz bu yıl inşallah şampiyonluğa |
[QUOTE=sivaBURs;352134]Hararet yükselmiş, kalmışım susuz
sivaBURs da insan, değil kusursuz Teşekkür ederim sizlere sonsuz Geç kaldım bugün sohbete derim[/QUOTE] Yok yazilmadin bugün deftere, Nese verdik ozandaki dertlere, Tesekkürler senin gibi mertlere, Bugün de böyle olsun mu derim. |
Gözümü kapatıp, düştüm bir yola
Allah'dan dileğim sonum hayrola Ayaktan başladı, çıktı da kola Başıma çıkarsa bitişim olur |
[QUOTE=sandalli;352137]Yok yazilmadin bugün deftere,
Nese verdik ozandaki dertlere, Tesekkürler senin gibi mertlere, Bugün de böyle olsun mu derim.[/QUOTE] Siteye girdim ya gerisi boştur Abilerimin sohbeti hoştur Atına atlayıp Sivas'a koştur İçinize saadet dolsun mu derim |
[QUOTE=sivaBURs;352138]Gözümü kapatıp, düştüm bir yola
Allah'dan dileğim sonum hayrola Ayaktan başladı, çıktı da kola Başıma çıkarsa bitişim olur[/QUOTE] Daha ayaginda dertlerin bitsin, Dilerim dünyada hep yüzün gülsün, Seni seven güzel kiymetin bilsin, Senin gibi yigit bulunmaz derim. |
[QUOTE=sivaBURs;352139]Siteye girdim ya gerisi boştur
Abilerimin sohbeti hoştur Atına atlayıp Sivas'a koştur İçinize saadet dolsun mu derim[/QUOTE] Bir atim olsa da silaya sürem, Bu zalim gurbetin defterin dürem, Cevre yolundan Sivas`a girem, Sivas`ta bir ömür kalsam diyorum. |
[QUOTE=sandalli;352141]Daha ayaginda dertlerin bitsin,
Dilerim dünyada hep yüzün gülsün, Seni seven güzel kiymetin bilsin, Senin gibi yigit bulunmaz derim.[/QUOTE] Görünen sonunda etti tecelli Ayırdı bizleri bir kudret eli Acı çekiyorum yüzümden belli El kızı yiğide hiç bakmaz derim |
Yüce dağ başında çok olur duman
Yarinden ayrılan olur hali yaman Zalimdir insanı insandan ayıran Sivasbursa sabır versin yaradan . |
[QUOTE=sivaBURs;352144]Görünen sonunda etti tecelli
Ayırdı bizleri bir kudret eli Acı çekiyorum yüzümden belli El kızı yiğide hiç bakmaz derim[/QUOTE] El kizina sende eyleme minnet, Allah sana vermis ne güzel nimet, Sende farkina var senin bi zahmet, Görmelisin sende ki hikmeti derim. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:04. |
|