![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
pardon arkadaşlar ayak değişmiş görmedim özür dilerim.
|
[QUOTE=gönlüm58;532803]Ben ordan salah gibimi duruyorum,
Leb demeden leblebiyi anlıyorum, Çaktırmasamda hemen kavrıyorum, Kumpası hemen anladım bil diyemedim...:D[/QUOTE] Gönlüm arkadaşımdır,çok zeki Onu kandıramaz hiç bi beşeri Anlamadımı sandın hemen anlarki Gönül çakar,dur yapma diyemedim |
Bin defa yalvardım hadi dön de gel,
Çoşmuşsa gönülde zaptedilmez sel, Sanki bu dünyada benim başım kel, Kafamda gördügün kıl diyemedim. |
[QUOTE=OSMAN ECE;532802]diyari kanımsın severim seni
sakın yarı yolda bırakma beni ugruna veririm bu tatlı canı seni yüreğimden sil diyemedim[/QUOTE] Yenge de ozanmış ne güzel yazar, Lafları yerine ustaca dizer, Dilerim cisminiz cennette gezer, Ama senin kocan kel diyemedim. :) (Affına sığınıyorum Üstat) |
siva burs ustad göründü gözüme
canom bugün ateş koydu özüme yeni baştan düzen verip sazıma paslanmış telleri çal diyemedim |
Ben sustukça o coşar durur,
Üzmekten hiç korkmaz hep vurur, Böyle olmazki damarın kurur, Her şeyi anladım dur diyemedim.... |
gönlüm kuzenim o yollardan cok gecti
kim kuzu kim kurt o coktan secti hic acimaz bundan sonra vurur tekmeyi dur vurma gönlüm diyemedim |
[QUOTE=gönlüm58;532844]Ben sustukça o coşar durur,
Üzmekten hiç korkmaz hep vurur, Böyle olmazki damarın kurur, Her şeyi anladım dur diyemedim....[/QUOTE] Yahu neler oldu anlatın hele, Söz dönüp dolaşıp geliyor kele, Dost olan insanlar dönemez ele, Şarj edin bitmesin pil diyemedim. |
Şimdi kellık moda saça ne gerek,
Sevgiyle beraber çarmalı yürek, Diyari evine olmuşsun direk, Evinde hep mutlu ol diyemedim. |
Ozanlarım her zaman iyi hastı,
Nedense aklıllarını hep kele taktı, Cimicime ve Sarı'ya gelince onlar haklı, Kelin zaten dört tel saçı kalmış koparmayın diyemedim...:D |
insan doğmuş ama insan olmamış
bir taşı taşın üstüne koymamış oturduğu koltuk da çok sıcakmış kalk da ordan çalış mal diyemedim |
[QUOTE=sivaBURs;532841]Yenge de ozanmış ne güzel yazar,
Lafları yerine ustaca dizer, Dilerim cisminiz cennette gezer, Ama senin kocan kel diyemedim. :) (Affına sığınıyorum Üstat)[/QUOTE] estafurlak hocam rahat ol eşim benim ilham kaynağım ben onunla varım evet çok güzel şiir yazar bugün biraz boşluk bulduk bir iki atıştık hepinize sevgiler sunarız |
şu çirkin yüzümden kaçtı da kaçtı
gönülde onulmaz yaralar açtı gitse de başımda altından taçtı dünyalık etmezdi pul diyemedim |
Benim de yaşamım acıyla keder,
Sayarsam belki de milyonlar eder, Bugün kal dediğim yarına gider, O yüzden sana da kal diyemedim. |
bu yüreğe giren çıkar mı sandın
bu gözler herkese bakar mı sandın gönlümü başkası yakar mı sandın yandı yürek oldu çöl diyemedim |
Sevgide hiç diyet ödemezsiniz,
Öyle kolay çekip gidemezsiniz, Hem sevip hem nefret edemezsiniz, Bunlar çok çelişen hal diyemedim. |
Malesef dünyada her şey yalanmış,
Dost gibi görünende kara yılanmış, Anlamadım bu Gönül nasıl inanmış, Her şeyi anladım duy diyemedim... |
yeni liderimiz yine tayıboldu
bugün geç kaldım biraz ayboldu hangi ayağa uysam aklım kayboldu canom gitti yanımdan kal diyemedim |
ne kadar inat ettin ey sevdigim
beni öldürmekmi yeminin cöllerde leyla ettin gezdirdin vazgectim artik senden diyemedim |
Yiğittir, cesurdur, kahraman halkım,
Malım yoktur benim, bulunmaz mülküm, Benim hayatıma yokluklar hakim, Altıma serdiğim çul diyemedim. |
[QUOTE=sivaBURs;532858]Sevgide hiç diyet ödemezsiniz,
Öyle kolay çekip gidemezsiniz, Hem sevip hem nefret edemezsiniz, Bunlar çok çelişen hal diyemedim.[/QUOTE] ödenirmiymiş sevgide hiç diyet sevmeden önce edilir mi niyet bilir misin bu işler kader kısmet yarimi ömrüme sal diyemedim |
Böyle gelmiş böyle gider bu düzen,
Kimdi dogru söyle düzeni bozan, Buyur gel buraya sen ol yazan, Sevdamı görmedin kal(kel)diyemedim...:D:D:D |
Ben bugün yazmasam, düzenim bozuk,
Yeter sevdalardan yediğim kazık, Öyle şeyler duydum yazık ki yazık, Sandalli yaralı kul diyemedi. |
geç oldu saat geliyor bire
ozanlar bir iki veriyor fire göz dayanmaz uzun süre fehimsiz gözüme pil diyemedim |
Ölüm var dünyada yaşam nafile,
Tamamen dostlukla dolmalı file, Y(B)arışma başlasın dokunun zile, Var mıdır çilesiz kul diyemedim. |
bendirim yarimin tek cicegi
benden baska görmez hic kimseyi istesem ceker candan tenini beni bu kadar sevme diyemedim |
Abo bana döndü okların yönü,
Kalırsam morarır gözümün önü, sivaBURs kaç kurtul yüzdürme gönü, Bunlar ne can yakan dil diyemedim. :) |
ozanlara takıldım geçti zaman
boğazım da şişti ağrıyor her an başucumda dönüyor zalim şeytan nefsime namazı kıl diyemedim (Allah rahatlık versin) |
[QUOTE=sandalli;532866]Ben bugün yazmasam, düzenim bozuk,
Yeter sevdalardan yediğim kazık, Öyle şeyler duydum yazık ki yazık, Sandalli yaralı kul diyemedi.[/QUOTE] sandalli ozanim nedir derdin yoksa sevdadan cefami cektin ne kadar cokmus senin derdin kim üzmüs seni diyemedim |
[QUOTE=sivaBURs;532870]Abo bana döndü okların yönü,
Kalırsam morarır gözümün önü, sivaBURs kaç kurtul yüzdürme gönü, Bunlar ne can yakan dil diyemedim. :)[/QUOTE] Dur üstadım kimse ses edemez, Morda bir renk herkes bilemez, Biz burdayız bıçak bile kesemez, Kaçanın anası aglamazmış dur diyemedim...:D |
ozanlar bugün yazar derinden
diyarim yoruldu kalkmaz yerinden hiç ayrı kalamaz nazlı yarinden uyku bastırdı kal diyemedim HEPİNİZE HAYIRLI GECELER ELİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK |
Ozanlarım cümleten İyi Geceler,Allah rahatlık versin gene süperdiniz yüreginize saglık...
|
[QUOTE=gönlüm58;532873]Dur üstadım kimse ses edemez,
Morda bir renk herkes bilemez, Biz burdayız bıçak bile kesemez, Kaçanın anası aglamazmış dur diyemedim...:D[/QUOTE] Yoo ne olur ne olmaz, bu saatte mor renkle diyaloğa girmek istemem, neme gerek ben yine de gideyim. :) Dilinize, gönlünüze sağlık. Allah rahatlık versin, iyi geceler. |
sana en ihtiyacım olduqu anda
yanmda ol,eLimi tut diyemedim gözyaşlarım yanağımı ıslatırken seni soranlara o gitti diyemedm.. |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Karıştı benim gündüzüm gecem
Oku oku bitmez kitaplar hocam Odun atar isem tütüyor bacam Salimin şu kalbi kor diyemedim.[/FONT][/COLOR] |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Bugünüm yağmurlu ıslandım yine
Pişman oluyorum sevdiğim güne Dönemez olmuşum bu güne düne Kırılmış kalbimi sev diyemedim.[/FONT][/COLOR] |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Bende gidiyorum elveda size
Yolunuz düşerse uğrayın bize Selam yolluyorum Sivasa size Gönlümün sultanı ol diyemedim.[/FONT][/COLOR] |
O´nunla açıldı gönlümde çiçek,
Ümitlerle dolu artık gelecek, Herkes bilir bunu O da bilecek, Cananı sarmanın sırası geldi. |
Yeniden ümitler renk verdi döşe,
Pembeleşir artık girersen düşe, Ara verdim gülüm gözümde yaşa, Sevdalar sürmenin sırası geldi. |
[B]Bir kalbim var onu bildir
O da aşkın kulu mudur Bir çiçektim bittim gittim Sanki gökyüzünde yittim[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:39. |
|