![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Takip ederdim tüm maçlarını
Taraftara yoldurdun saçlarını Sezon bitiyor al artık puanını Transfer etmenin zamanı geldi |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Bu takımın durumu içler acısı
Tütmüyor kulüpte soba bacası İçimde yanan hep puan acısı Tesislere gitmenin zamanı geldi.[/FONT][/COLOR] |
Dua edin bügün Beşiktaş yensin,
Bir nebze de olsa acılar dinsin, Diyarbakır, Denizli alt lige insin, Kutlama yapmanın zamanı geldi. |
Dün şampiyonlar ligi bugün kümeye
Hakkınız yok hiç kimseye küsmeye İnşallah daha iyi oluruz seneye İyi bir hoca bulmanın zamanı geldi |
Sivas´ta çok yüksek unutma rakım,
Bir anda dağıldı o güzel takım, Gereksizdi bence yeni bir akım, Düzeni kurmanın zamanı geldi |
Bilica´yı çok ucuza sattılar,
Balili´yi bilmem neden attılar? Yanlış yapıp, yanlışlara battılar, Bülent Uygun gelsin zamanı geldi. |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Yediler baklavayı koşamıyorlar
Taraftar moralsiz coşamıyorlar Bi türlü bu durumu aşamıyorlar Burdan kurtulmanın zamanı geldi.[/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=sandalli;533724]Bilica´yı çok ucuza sattılar,
Balili´yi bilmem neden attılar? Yanlış yapıp, yanlışlara battılar, Bülent Uygun gelsin zamanı geldi.[/QUOTE] Bilica satılırmıydı hiç takımdan Balili ok gibi çıkardı yayından O kadar para aldılar yayından Hesap sormanın zamanı geldi |
[QUOTE=sandalli;533724]Bilica´yı çok ucuza sattılar,
Balili´yi bilmem neden attılar? Yanlış yapıp, yanlışlara battılar, Bülent Uygun gelsin zamanı geldi.[/QUOTE] Bilica'yı baglasan durmazdı, Balil'nin bize faydası olmazdı, Sylia,Diallo Tum bize lazımdı, Bölünen ekmek birleşmez Bülo bize yakışmaz... |
[QUOTE=Salim58;533725][COLOR="Black"][FONT="Arial"]Yediler baklavayı koşamıyorlar
Taraftar moralsiz coşamıyorlar Bi türlü bu durumu aşamıyorlar Burdan kurtulmanın zamanı geldi.[/FONT][/COLOR][/QUOTE] Baklava börek fayda etmedi, Yagmur yaş demedik destek yetmedi, Bende artık gitmıyorum içimden gelmedi, Muhsini degişmenin zamanı geldi...:) |
[B]slm dostlar ben geldim
hayır ola şen ola kadere bırakmanın zamanı geldi:D[/B] |
[QUOTE=gönlüm58;533745]Baklava börek fayda etmedi,
Yagmur yaş demedik destek yetmedi, Bende artık gitmıyorum içimden gelmedi, Muhsini degişmenin zamanı geldi...:)[/QUOTE] [COLOR="Black"][FONT="Arial"]Fayda nedir bir bilsekte yollasak Yiğidoyu uçan kuştan kollasak Alsak puanları kısa yoldan sollasak Muhsini görmenin zamanı geldi.[/FONT][/COLOR] |
Sivaspor bu sene ligde kalirsa,
Bu yigodalar artık huzuru bulursa, Mehmet Yıldızda bizde kalirsa,:) Maçlara gitmenin zamanı geldi... |
[B]Mehmedimi hiçe saymaya basladi,
Dag'a cikani affetti, sokaga saldi , Nizam'i kurmayi beceremiyor , Gelmis cir cir ötüyor .![/B] |
silan gurbete dustuk gayri
anadan babadan yurdumdan ayri bu dert yasatmaz oldurur gayri kalk gidelim gec olmadan turku gozlum |
sanmaki sana kustum unuttum
kahredip yillari sirtima vurdum senden ayrilali aglayip durdum gozler kurumadan gidelim turku gozlum |
hayatim soldu yaprak yaprak
butun acilari bagrima basarak duslerimi hayellerimi yikarak gittin be turku gozlum |
[B]başımdaki sevda nedir
gönül ağlar için için tükendi gönül bağım gittin be türkü gözlüm[/B] |
[B]seven kalbim matem eder
kaderime sitem eder kirpiklerim hep nemlidir gözlerim eyvah eder türkü gözlüm[/B] |
kara gözlerine kurban oldugum ceylanim
Benim gurbetlerde ayri gezen maralim sen iste yeterki su ömrümü harcarim duymazmisin feryadimi ah türkü gözlüm |
Bahar gelir evlerde başlar temizlik
Açar gonca güller yürekler şenlik Sevmişim cananımı sevdiğim benlik Yüreğimde taşırım seni türkü gözlüm |
ne guzeldir simdi ovalar yaylar
gozlerim bugun silayi aralar yar oturmus karalar baglar hadi gidelim silaya dogru turku gozlum |
bizim oralarda olur gercek sevdalar
uzaktan baktim bir sevgi aglar bulutlar aglasir yagar yagmurlar sevdalara gidelim turku gozlum |
bağnazdır kabul etmez hiçbir fikri
ahlaksızdır ama Allah'tır zikri sanar ki dünyada eşsiz kendisi afallamış koruyamaz edebi.. |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Çiçekler yollasam uzaktan ona
Düşünüpte selam yollarmı bana Özlemle bakarım ben hergün sana Dilimden düşmezsin sen türkü gözlüm.[/FONT][/COLOR] |
Şimdi yeşillendi bizim yaylalar,
Yaylaya uzanan yoldan haber ver, Zurnalar çalınır, hoştur halaylar, Davullara vuran koldan haber ver. |
Sarı gelin katmerleri açtı mı?
Boz danalar dere tepe kaçtı mı? Gonca gonca kokusunu saçtı mı? Bahçede açılan gülden haber ver. |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Erimiş karların suların çağlar
Ağlayan yavrular yürekler dağlar Yeşerir yağmurdan o güzel bağlar Bana memleketten güzel haber ver.[/FONT][/COLOR] |
Meleşir yaylada kuzuyla koyun,
Sivaslim asılsın, bellidir soyun, Sivasspor icin futboldur oyun, Oyunu boşver de golden haber ver. |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Anamın ekmeği sıcaktır şimdi
Pilavı güzeldir yenilir şimdi Ekmeğe tatlı bal sürülür şimdi Deliktaş'tan bana iyi haber ver.[/FONT][/COLOR] |
Gurbetten gurbete sürülür göçüm,
Sanmayın ki doydum, hala çok açım, Daha genç yaşımda döküldü saçim, Kafamada üşüyen kelden haber ver. |
Madımaklar biter yollar boyunca
Toplardı kızlar günler boyunca Bir sevdiğim var sanki gül, gonca Cananım bana sıladan haber ver |
Aşık olan konuşturur sazını,
Çok özledim Sivas´ımın yazını, Ozanların doğru güzel sözünü, Tatlandıran şirin dilden haber ver. |
Burada bugün kar yagdı,
Dışarısı kar içerisi dardı, Bugün birde misafir vardıı, Deterjanlar bitkisel paradan haber ver...D:D |
Bahar gelir yeşillenir tepeler
Yanık yürekler ağıtlar söyler Bülbül zar etsede açıyor güller Açtımı Sivas'ımın gülü haber ver |
Uçaktan korkarım, tren de gitmez,
Sılama hasretim yıllardır bitmez, Kalbim sevidiğini dışarı atmaz, Kanamış bak yine aldan haber ver. |
[QUOTE=sandalli;534273]Aşık olan konuşturur sazını,
Çok özledim Sivas´ımın yazını, Ozanların doğru güzel sözünü, Tatlandıran şirin dilden haber ver.[/QUOTE] sivasın kışı başka yazı bir başka orada tutuldum sevdaya aşka ömrüm sılamda geçseydi keşge coşmuştur kızıl ırmak selden haber ver |
[QUOTE=OSMAN ECE;534283]sivasın kışı başka yazı bir başka
orada tutuldum sevdaya aşka ömrüm sılamda geçseydi keşge coşmuştur kızıl ırmak selden haber ver[/QUOTE] Dağlarında koyun, kuzu otlanır, Gurbette dertlerim bine katlanır, Diyari´m sazında türkü tatlanır, Sözlere can veren telden haber ver. |
bir yanım yapalı ada köyünden
aldım ana atamın güzel huyundan çok içtim tecerin tatlı suyundan çocukken gezdiğim yoldan haber ver |
Yarin yollarına çiçekler ektim,
Gelir diye yola yıllarca baktım, Sorma üstad sorma ben neler çektim, Mecnun´um düştügüm çölden haber ver. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:39. |
|