Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Sohbet Odası (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13491)

Sweetgirl 16.12.2007 20:10

--->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi

[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]yawww siz durun siz kirmayin rekoru
ben tek basima kiracam :rolleyes:

cok meshur olacamm cokkkk :D :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B]

arikarinkuchi 16.12.2007 20:28

.............................................................................................
(boş mesaj Böle olur) :D

sivas_sevdamiz 16.12.2007 21:21

maalesef Turkcell süper liginin ilk yarısının bitmesine 1 hafta kaldı. Sivasspor'umuzu bir süre izleyemeyeceğiz :((

altuntas58 16.12.2007 21:28

-->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi

Arkadaşlar yapacağınız tek şey yazılan mesajı bozmadan soruyu cevaplayıp bir soruda sizden sonraki üye için siz hazırlayınız lütfen buray alkasız konuları giripte topici bozmayalım özellikle soruyu cevaplayıp sizde mutlaka bir soru hazırlayınız herkes sadece cevalıyor soruyu yazmadan bırakıyor dolayısıyla topic yürümüyor eğer bu topicin yürümesini istiyorsak bu kurala uyalım
1)önce cevapla
2)sonra soruyu yaz

[COLOR="Red"]Sizce sivasımızın işsizlik problemi nasıl cözülür[/COLOR]?????

ua58ibo 16.12.2007 22:35

ah balili ah yaktın sivası 3 ay yoksun ama sen iyileşte sivas ligi 15.de bitirse olur

(maksat yeni olay yaratmak lütfen yorum yapın)

Gülpare 17.12.2007 05:48

Ben en uzun sayfa sayisinin 1453 oldugunu biliyordum...

sivaslıgenç 17.12.2007 06:44

[QUOTE=altuntas58;222263]Arkadaşlar yapacağınız tek şey yazılan mesajı bozmadan soruyu cevaplayıp bir soruda sizden sonraki üye için siz hazırlayınız lütfen buray alkasız konuları giripte topici bozmayalım özellikle soruyu cevaplayıp sizde mutlaka bir soru hazırlayınız herkes sadece cevalıyor soruyu yazmadan bırakıyor dolayısıyla topic yürümüyor eğer bu topicin yürümesini istiyorsak bu kurala uyalım
1)önce cevapla
2)sonra soruyu yaz

[COLOR="Red"]Sizce sivasımızın işsizlik problemi nasıl cözülür[/COLOR]?????[/QUOTE]

Ya arkadaşlar yukarıda yazanlarla meşajlarımızı yürütelim hadi.

altuntas58 17.12.2007 19:50

[[COLOR="Blue"]QUOTE=altuntas58;222263]Arkadaşlar yapacağınız tek şey yazılan mesajı bozmadan soruyu cevaplayıp bir soruda sizden sonraki üye için siz hazırlayınız lütfen buray alkasız konuları giripte topici bozmayalım özellikle soruyu cevaplayıp sizde mutlaka bir soru hazırlayınız herkes sadece cevalıyor soruyu yazmadan bırakıyor dolayısıyla topic yürümüyor eğer bu topicin yürümesini istiyorsak bu kurala uyalım
1)önce cevapla
2)sonra soruyu yaz

[COLOR="Red"]Sizce sivasımızın işsizlik problemi nasıl cözülür[/COLOR]?????[/Qua58ibo
[/COLOR]
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]emeğe saygı lütfen[/COLOR][/FONT]
[COLOR="Green"]Şimdi ne alaka neden topici bozmak için yarışıyorsunuz eğer bu konuyu sevmiyorsanız mesaj yazmayın olsun bitsin yakarda yazdıklarıma baka,baka buda yapılmazki ben sivasın işsizliğinini soruyorum siz ah balili ah diyorsunuz bu bir spor topici değil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR]

ua58ibo Şuan
Son Aktivite: Dün 23:14

Tecrübe Puanı: 0 --->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi

--------------------------------------------------------------------------------

ah balili ah yaktın sivası 3 ay yoksun ama sen iyileşte sivas ligi 15.de bitirse olur

(maksat yeni olay yaratmak lütfen yorum yapın UOTE]

altuntas58 17.12.2007 20:05

Sizce sivasın işsizlik sorunu nasıl çözülür??????

izmirliyiğido 17.12.2007 20:30

--->: -->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi

[QUOTE=altuntas58;222437]Sizce sivasın işsizlik sorunu nasıl çözülür??????[/QUOTE]

YENİ FABRİKALAR AÇILABİLİR
İNSANLAR BİLİNÇLENDİRİLEBİLİR
HALKA AÇIK KURSLAR AÇILIP İŞ ÖĞRETİLİP
DAHA SONRA FABRİKALARDA ÜRETİM YAPILABİLİR
VS...

WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:56.