![]() |
--->: HANGİ KÖYDENSİNİZ? (Anket)
Çoğu akrabam ve arkadaşlarım olan Merkez Olukman Köyüne selamlar saygılar,ömür boyu mutlu ve sağlıklı bşr yaşam sürmenizi dilerim.
|
Selamlar olukmana..................................................................................................................................................................................................................................
|
KOYUNCU MERKEZ...................?????????????
|
-->: HANGİ KÖYDENSİNİZ? (Anket)
NERKEZ BEYPINARLI YOKMU GARDAS
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]17 YASSICABEL li varmis
hayirdir arkadaslar nirdesiniz bakem esimin köylülerini taniyak hele :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
-->: HANGİ KÖYDENSİNİZ? (Anket)
ESKİKARAHİSAR ULAŞ 26---- 0,68% [B]işte benim köyüm sitemize katılanların sayısı artmaya başladı[/B]
|
--->: -->: HANGİ KÖYDENSİNİZ? (Anket)
[QUOTE=altuntas58;253677]ESKİKARAHİSAR ULAŞ 26---- 0,68% [B]işte benim köyüm sitemize katılanların sayısı artmaya başladı[/B][/QUOTE]
Selamın aleyküm Altuntaş abi ESKİKARAHİSAR köyüne selamlar saygılar.Buraya oyları sen vermeyesin abi. |
KANGALIN ÖRENLİCE KÖYÜNDEYİM AMA ORDA HİÇ YAŞAMADIM :)
|
Bayatlıyız Çok Şükür.....
Ve....Grur Duyyoruz |
-->: --->: -->: HANGİ KÖYDENSİNİZ? (Anket)
[QUOTE=dark_yamtar58;253963]Selamın aleyküm Altuntaş abi ESKİKARAHİSAR köyüne selamlar saygılar.Buraya oyları sen vermeyesin abi.[/QUOTE]
[B]Söylediklerinizden hiç bir şey anlamadım benimde herkes gibi bir oy kullanmak hakkım var ne anlatmak istediğinizi daha net cümlelerle acıklarsanız bende bu sitedeki arkadaşlarda daha iyi anlamış olur yoksa siz benim köyümün insanının bu siteye katılmadığınımı ima ediyorsunuz öncelikle şunu söyleyeyim benim köyümden proflar,ceşitli üniversitelerde öğretim üyelri,alimler müderrisler,imamlar hocalar, devet kademelerinde üst derecelerde görev yapan subay ast subayıyla onlarca insanımızın bulunduğu modern bir köyümüz var bu köyde hiç yaşamadım ama ata dede köyüm olan[COLOR="Red"] ESKİKARAHİSARLI [/COLOR] olmaktan gurur duyuyorum [/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:27. |