![]() |
-->: Altaki üyeye soru sor!
[B]bayılmak da laf mı...hastasıyım..
en son hangi kitabı okudun dedik daa.[/B] |
-->: --->: -->: Altaki üyeye soru sor!
[QUOTE=asitane3458;302438]heç nasib olmadı ama ınsallah onumuzdekı yaz ingiltere ye dil öğrenmeye gıdıcem
alttakı uye en son ne zman yere düştün[/QUOTE] [B] ingilterede ne işin var...gel sivasa sana ingilizcenin tüm ayrıntılarını kredi kartına 5 taksite öğreteyim :D[/B] |
-->: --->: -->: Altaki üyeye soru sor!
[B][QUOTE=asitane3458;302438]heç nasib olmadı ama ınsallah onumuzdekı yaz ingiltere ye dil öğrenmeye gıdıcem
alttakı uye en son ne zman yere düştün[/QUOTE] bisikletle artistlik yaparken dustum gecen ay :D alttaki uye en son ne zaman agladin?[/B] |
--->: Altaki üyeye soru sor!
hazreti muhammed kitabini okudum
alttaki sen ne zaman eglendin ??? |
--->: -->: --->: -->: Altaki üyeye soru sor!
[QUOTE=Yiğiter;302440][B] ingilterede ne işin var...gel sivasa sana ingilizcenin tüm ayrıntılarını kredi kartına 5 taksite öğreteyim :D[/B][/QUOTE]
yhok allah razı olsun tesekkur ederm düsünmen yeter de .İngiltere de ingilizce örenmek daha cazip gelıyo (fiyatta anlasırsak neden olmasın :D :D :D ) |
-->: --->: Altaki üyeye soru sor!
[QUOTE=seva;302442]hazreti muhammed kitabini okudum
alttaki sen ne zaman eglendin ???[/QUOTE] cok sükür her günüm eglenceli geciyor :) alttaki üye en son ne zaman cok sinirliydi :D |
-->: --->: Altaki üyeye soru sor!
[QUOTE=TracyMcGrady58;302444]cok sükür her günüm eglenceli geciyor :)
alttaki üye en son ne zaman cok sinirliydi :D[/QUOTE] [B]mywaya sinirlendim diyorum sen hala kime sinirlendin diye soruyon..az kaldı sana sinirlenecem..:) alttaki kaç yaşındasın.. [/B] |
-->: --->: -->: --->: -->: Altaki üyeye soru sor!
[QUOTE=asitane3458;302443]yhok allah razı olsun tesekkur ederm düsünmen yeter de .İngiltere de ingilizce örenmek daha cazip gelıyo (fiyatta anlasırsak neden olmasın :D :D :D )[/QUOTE]
[B] olur yahu..beleşe de veririz icabında.. şaka bir yana ben de seneye ingiltereye gitmeyi düşünüyorum..inş karşılaşırız :)[/B] |
yaw abi sende cevap verme nidim :D:D
ben 20 yasindayim alttaki üyemiz eger Sivas disinda yasiyorsa en son ne zaman Sivastaydi ve Sivasta yasayanlar icinde örümcekten korkarmisiniz :D |
[B]En son hala Sivas'tayım :) 2 gün sonra ayrılacam...
Alttaki üye en son ne zaman Sivas'a geldi...[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:01. |