![]() |
Cevap: ÜYELERİMİZİN RESİMLERİ. ( ÜYE RESİMLERİ )
ahanda barikat reis geldi! o ekle derse ekleyecem :)
|
[quote=Merkez_Alperen;429978]gardaş bende fotoğrafımı eklerim ama bi şartla..
barikat reis veya cley abi ekle derse eklerim yoksa eklemem :)[/quote] çok tşk ederim kardeşim :) eklememen yönünde belirtiyorum fikrimi :) boşver ekleme tüm gizemliliginle yaşa!karanlıgın ardında ışık ol ama ne karanlık tanısın seni nede gören göz :) |
[B][COLOR="DarkRed"]Bende hazir cevabim ama Güneyli degil, Sivasliyim..:)[/COLOR][/B]
|
kardelen ablam sendemi guneyli:)
|
[QUOTE=barikat58;429984]çok tşk ederim kardeşim :) eklememen yönünde belirtiyorum fikrimi :) boşver ekleme tüm gizemliliginle yaşa!karanlıgın ardında ışık ol ama ne karanlık tanısın seni nede gören göz :)[/QUOTE]
Eyvallah reis.Zaten böyle bir cevap bekliyordum. tanıyan tanıyor zaten.:) |
[B][COLOR="DarkRed"]Güneyli degilim kardesim........:)[/COLOR][/B]
|
ozaman sivaslisin hemi ablam:D
|
[quote=Merkez_Alperen;429987]Eyvallah reis.Zaten böyle bir cevap bekliyordum. tanıyan tanıyor zaten.:)[/quote]
ama imzanı düzelt gözükmüyor :) onun gizemliligi degil görülmesi önemli.yani karanlık seni tanımasın ama ışıtmandan dolayı bilsinki yine sensin |
Abi düzeltiyorum ama görünmüyor imza :S
|
[QUOTE=barikat58;429990]ama imzanı düzelt gözükmüyor :) onun gizemliligi degil görülmesi önemli.yani karanlık seni tanımasın ama ışıtmandan dolayı bilsinki yine sensin[/QUOTE]
[B]Ali sende bu arada kaynıyorsun hani hiç resim felan eklemiyorsun benim gibi 55 yaşında deiğlsinki yaş yetmiş iş bitmiş diyesin kaldıki ben onlarca resim ekledim fakat sende bir icraat yok gözümüzden kacıyor sanma ağbin olarak sana ceza veriyorum vede ceza olarak 3 günde 3 resim ekliyeceksin eğer itiraz edersen cezan daha çoğalır haberin olsun:D:D:D [/B] |
[B][COLOR=darkorange]barikat gizemli olmayı aklından çıkar arşivimde resimlerin var unutma her an siteye ekleyebilirim [/COLOR][/B]
|
[quote=altuntas58;429994][B]Ali sende bu arada arada kaynıyorsun hani hiç resim felan eklemiyorsun benim gibi 55 yaşında deiğlsinki yaş yetmiş iş bitmiş diyesin kaldıki ben onlarca resim ekledim fakat sende bir icraat yok gözümüzden kacıyor sanma ağbin olarak sana ceza veriyorum vede ceza olarak 3 günde 3 resim ekliyeceksin eğer itiraz edersen cezan daha çoğalır haberin olsun:D:D:D [/B][/quote]
Agbim olarak güzel konuştun ama abiler kardeşleri yargısız infaz etmez vede ettirmez :D koymuyoruz ama önce yargılanmak kendimizi anlatmak isteriz.Tabi var olan adalet bizi anlarsa :D resim konusuyla alakalı barikat yasasından alıntılar :D madde 1 : her ne durumda olursan ol muamma yaşamın parçası olsun madde 2 : karanlıgın ardında hep ışık ol ama ne ardında durdugun ışık nede karanlıgın önündeki göz seni tanısın (merkez_alperene söyledigim) madde 3 : gizemli ol ama her olaydan sonra adın bilinsin.yani o olayı senin yaptıgın anlaşılsın madde 4 : kişilerin aklında bir profil olarak kalmak her zaman için unutmayla eş degerdir.unutulmak ne kadar acıysa profil halinde bir beyinde durmakta o kadar acıdır madde 5 : bir resimin yeri ve kütlesi bellidir.hiç bir zaman kuvvetini belli etme ki düşmanların seni ezmeyi akıllarına bile getirmesin madde 6 :sonu belli olmayan yol ucu görünmeyen yoldur.sonun belli olmasın ki düşmanların degil dostların artsın madde 7 : bundan önceki 6 madde degiştirilmez degiştirlmesi teklif dahi edilemez :D:D:D |
[B][COLOR="DarkRed"]HAY MA$ALLAH Barikat kardes Nutuk mu Hazirladin......:)[/COLOR][/B]
|
Aynn Alı abı ya foto ekle artık:)
|
[quote=kronik;429997][B][COLOR=darkorange]barikat gizemli olmayı aklından çıkar arşivimde resimlerin var unutma her an siteye ekleyebilirim [/COLOR][/B][/quote]
benden izinsiz resmimi buraya ekleyecek birine fotograf gönderdigimi hatırlamıyorum :) ayrıca benden izinsiz buraya fotograf ekleyecek biriyle fotograf cekindigimide hatırlamıyorum :) |
madde 5 : bir resimin yeri ve kütlesi bellidir.hiç bir zaman kuvvetini belli etme ki düşmanların seni ezmeyi akıllarına bile getirmesin
[B][COLOR="DarkOrange"]bu gönderme banaydı sanirim [/COLOR][/B] |
[quote=kronik;430011]madde 5 : bir resimin yeri ve kütlesi bellidir.hiç bir zaman kuvvetini belli etme ki düşmanların seni ezmeyi akıllarına bile getirmesin
[B][COLOR=darkorange]bu gönderme banaydı sanirim [/COLOR][/B][/quote] bilmiyorum artık herkes payına düşeni alsın :D acele etmeyin birbirinizi çiğnemeyin herkese yetecek kadar maddemiz var :D |
[B][COLOR="DarkRed"]Gelecegin Politikacisi barikat58:) [/COLOR][/B]
|
[quote=Kardelencicegi;430014][B][COLOR=darkred]Gelecegin Politikacisi barikat58:) [/COLOR][/B][/quote]
madde 8 : politika-siyaset gibi konularda aktif olarak yer alma,fakat bir piyonla siyasete istedigin gibi yön ver :) |
[QUOTE=barikat58;430003]Agbim olarak güzel konuştun ama abiler kardeşleri yargısız infaz etmez vede ettirmez :D koymuyoruz ama önce yargılanmak kendimizi anlatmak isteriz.Tabi var olan adalet bizi anlarsa :D
resim konusuyla alakalı barikat yasasından alıntılar :D madde 1 : her ne durumda olursan ol muamma yaşamın parçası olsun madde 2 : karanlıgın ardında hep ışık ol ama ne ardında durdugun ışık nede karanlıgın önündeki göz seni tanısın (merkez_alperene söyledigim) madde 3 : gizemli ol ama her olaydan sonra adın bilinsin.yani o olayı senin yaptıgın anlaşılsın madde 4 : kişilerin aklında bir profil olarak kalmak her zaman için unutmayla eş degerdir.unutulmak ne kadar acıysa profil halinde bir beyinde durmakta o kadar acıdır madde 5 : bir resimin yeri ve kütlesi bellidir.hiç bir zaman kuvvetini belli etme ki düşmanların seni ezmeyi akıllarına bile getirmesin madde 6 :sonu belli olmayan yol ucu görünmeyen yoldur.sonun belli olmasın ki düşmanların degil dostların artsın madde 7 : bundan önceki 6 madde degiştirilmez degiştirlmesi teklif dahi edilemez :D:D:D[/QUOTE] [B]Yani diyorsunki senin lafın benim bir kulağımdan girer diğer kulağımdan cıkar öylemi yoksa benmi yanlış anladım[/B] |
[quote=altuntas58;430018][B]Yani diyorsunki senin lafın benim bir kulağımdan girer diğer kulağımdan cıkar öylemi yoksa benmi yanlış anladım[/B][/quote]
estagfurullah abi öyle degilde hani ceza alacaz ya ceza almadan önce yasalara bakmalı.benim inandıgım ve varolan yasalar ile mevcut şartlar göz önüne alındıgında olumsuz sonuc cıkıyor :) |
[QUOTE=barikat58;430010]benden izinsiz resmimi buraya ekleyecek birine fotograf gönderdigimi hatırlamıyorum :) ayrıca benden izinsiz buraya fotograf ekleyecek biriyle fotograf cekindigimide hatırlamıyorum :)[/QUOTE]
[B]Bu konuyu biraz daha düşün derim hafızanı biraz zorlarsan bazı fotoları hatırlarsın sanırım:D:D:D[/B] |
[quote=altuntas58;430022][B]Bu konuyu biraz daha düşün derim hafızanı biraz zorlarsan bazı fotoları hatırlarsın sanırım:D:D:D[/B][/quote]
mehmet abi ben o maddelerden bir sonraki cevabımda dedim ki benden izinsiz resmimi buraya ekleyecek birine fotograf gönderdigimi hatırlamıyorum :) [B]ayrıca benden izinsiz buraya fotograf ekleyecek biriyle fotograf cekindigimide hatırlamıyorum :)[/B] |
Varsa sitede fotoğrafın medeni cesarettir tavrın, yoksada eklemek için fazla nazlandın :)
|
[QUOTE=;430025]Varsa sitede fotoğrafın medeni cesarettir tavrın, yoksada eklemek için fazla nazlandın :)[/QUOTE]
[B]Bu sözün üstüne daha konuşulmaz tebrikler club7house kardeşim[/B] |
[QUOTE=altuntas58;430030][B]Bu sözün üstüne daha konuşulmaz tebrikler club7house kardeşim[/B][/QUOTE]
Sizin gibi bir üstad'tan böyle bir övgü duymanın, haklı sevincini yaşamaktayım asıl ben teşekkür ederim. |
[quote=club7house;430025]Varsa sitede fotoğrafın medeni cesarettir tavrın, yoksada eklemek için fazla nazlandın :)[/quote]
medeni cesaretimi kaybettim hükümsüzdür :) herkese teşekkürler. |
[QUOTE=barikat58;430033]medeni cesaretimi kaybettim hükümsüzdür :) herkese teşekkürler.[/QUOTE]
sayın barikat en kısa zamanda senide görmek isterim burada yoksa bizde arşivlerden resimlerimizi çekelim ne dersin |
bu konuyumu arıyorsun salim abi :))
|
[QUOTE=club7house;430200]bu konuyumu arıyorsun salim abi :))[/QUOTE]
sağol kardeşim ben değil bi arkadaşımız resim ekleyecekti bulamamış ben buluyorum ama en son yorum ben olduğum için getiremedim teşekkürler yalçın kardeşim |
arkadaşalr ben buraya Rizeden resimler ekleyecektim ama Muhsin Yazıcıoğlu nu gördüm ona saygımdan başka yerde ekleyeceğim
|
[QUOTE=fırtına110;430248]arkadaşalr ben buraya Rizeden resimler ekleyecektim ama Muhsin Yazıcıoğlu nu gördüm ona saygımdan başka yerde ekleyeceğim[/QUOTE]
Hoşgeldin rizeli sefalar getirdin. |
eyvallah sağol hoş bulduk club7
|
[QUOTE=fırtına110;430248]arkadaşalr ben buraya Rizeden resimler ekleyecektim ama Muhsin Yazıcıoğlu nu gördüm ona saygımdan başka yerde ekleyeceğim[/QUOTE]
tercih senin istersen bi konu açabilirsin yinede karar senin |
[B]Ekleyeceğiniz resmin rahmetli muhsin başkan için ne gibi sakıncası varda eklemek istemiyorsunuz bilgilendirirseniz seviniriz[/B] |
[B][COLOR=darkorange]bu da benim kıtlıktan mı çıkmışım acep ?
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=8329&token=14598[/IMG][/COLOR][/B] |
[quote=kronik;430684][B][COLOR=darkorange]bu da benim kıtlıktan mı çıkmışım acep ?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=8329&token=14598[/IMG][/COLOR][/B][/quote] yok henüz çıkmamışsın daha içindesin :D |
[B][COLOR="DarkRed"]Bacim Masallah. Cok güzelsin.
Medeni cesaretinden dolayi seni KUTLUYORUM. ALLAH sevdiklerine bagislasin. [url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img515.imageshack.us/img515/87/31899479.gif[/img][/url] [COLOR="DarkOrange"]Hayatin bir gül yapragi kadar tane Bir deniz deltasi kadar hareketli Bir Kugu cifti kadar mutlu olman dilegiyle............[/COLOR][url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img515.imageshack.us/img515/87/31899479.gif[/img][/url][/COLOR][/B] |
Cok güzel olmus bacim, yeni imajinda sana yakismis, Allah uzun ömürler versin, saglik ve mutluluklar dilerim sana esine ve cocuklarina. Selametle
|
[COLOR="Navy"][B][I]kronik bacim guzelsin allah sevdiklerine bağişlasin ayrıca hiçte kıtlıktan çikmişa benzemiyorsun gayet iyisinnn cesaretinden dolayi seni tebrik ederimm....[/I][/B][/COLOR]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:58. |