![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=tatli-dilli;352204]nedendir bu efkarim bilemem
derdimi kendime sorsam bile ögrenemem icim yaniyor derin derin oflar cekiyor dilim yokmu bu halime faydali gelecek bir ilim[/QUOTE] Sohbet ettim sitemizin gülüyle, Nasihat verir bize tatli-diliyle, Pastayi böregi kendi eliyle, Ikram etse bize yiyelim derim.:) |
[QUOTE=kronick;352205][B][COLOR=darkorange]bu gece geciktim özür dilerim[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]çocukların dersleriyle ilgilendim[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]30 tane matematik sorsu çözdüm bir bakayım beni özlediniz mi derim[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B][/QUOTE] Sensin bu sitenin kahir cekeni, Güz gelince maydanozu ekeni, Dertlinin derdine hemen yeteni, Sen olmazsan bizde olmayiz derim. |
Bir ömür törpüsü vurur basima,
Zehir katar ekmegime asima, Ulasamam belki diger yasima, Basimda bu bela olduktan sonra. |
Birgün olur belki gülerim dedim,
Bu garip sevdayi icime gömdüm, Bir defa dogupta bin kere öldüm, Mezarim tasina garip yazarlar. |
Ne ana var ne baba var yanimda,
Silanin hasreti gezer kanimda, Ne malda gözüm var nede canimda, Mezar tasi bile vermezler bana. |
[quote=sandalli;352208]Sensin bu sitenin kahir cekeni,
Güz gelince maydanozu ekeni, Dertlinin derdine hemen yeteni, Sen olmazsan bizde olmayiz derim.[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]abicim sağol iltifat ettin biraz da bana mübalağa ettin bi de kendi derdime çare bulsam derim allah bana sabır versin derim [/COLOR][/B] |
[quote=sandalli;352219]Ne ana var ne baba var yanimda,
Silanin hasreti gezer kanimda, Ne malda gözüm var nede canimda, Mezar tasi bile vermezler bana.[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]anan baban yoksa bile yanında ayıp ediyorsun sen bu bacına bir melhem sürebilsem senin yarana benden daha mutlusu olmazdı derim [/COLOR][/B] |
[QUOTE=sandalli;352207]Sohbet ettim sitemizin gülüyle,
Nasihat verir bize tatli-diliyle, Pastayi böregi kendi eliyle, Ikram etse bize yiyelim derim.:)[/QUOTE] abicim keske yarin sende gelebilsen arkadaslarimla birlikte soframa sende oturabilsen sohbetimiz var yarin evimizde yapacagim yemekelerin tümünü ellcegizlerimle |
[B][COLOR=darkorange]bizimde sohbet var yarın burada
onlarda geliyorlar bana konuk olmaya ben yapacam kısır ile bir pasta allah dualarını kabul etsin derim [/COLOR][/B] |
Öyle bir dert ki yoktur caresi,
Yaniyor icerden ciger paresi, Pazara olmazsa pazar ertesi, Bu can bu bedenden kopacak. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:13. |
|