![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=Ebrulum;534584]Baktım ki sitenin ozanları coşmuş
O güzel sözleri ne de hoşmuş Dostlukla sevgi ile kalpleri dolmuş Burda olmak çok hoşmuş :))) idare edin ilk deneyim :)[/QUOTE] Seven sevenine bir gül verince Coşar ozanlarımız ilham gelince Üzülürüz bazen de sitem edince Şu sırrı kemale eremedim ben :) |
İnşallah dediğin gibi olur
İsteğimiz paylaşım ruhudur Sevgi saygı dostluk önce Amacımız asıl budur |
yakti beni o bulut gozlerin
sevgi doludur tatli sozlerin bize ilham verir guzel hislerin guzel sozlere hayranim ben |
Bu günlük bu kadar ben gideerim
Yeni dostlara selam ederim Hep sağlıklı mutlu olun derim Herkese hayırlı günler dilerim :) ;;) |
gine bugün efgardayim
eser basimda deli rüzgarim gurbete dayanamam aglarim buralarda garib gibi kalmisim ben |
yolun acik olsun gule gule
bizden vatana selam soyle kisa zamanda bizi tekrar ozle ozlemlere savrulup durdum ben |
[QUOTE=rüzgar79;534605]gine bugün efgardayim
eser basimda deli rüzgarim gurbete dayanamam aglarim buralarda garib gibi kalmisim ben[/QUOTE] gurbet sokaklari huzunlu olur alir sevdami yerlere vurur alir duyguyu zencire vurur gurbette yalniz kaldim ben |
Kalbi baştan başa sürdün sabanla,
Kurda verdin beni zalim çobanla, Bıraktın yollarda nasır tabanla, Sevda mahpusuna attırdın gönül. |
Şimdi viran bağda baykuşlar öter,
Yıkılmış ocağın dumanı tüter, Karşılık vermemen ölümden beter, Sen bana işkence ettirdin gönül. |
siladan ayirdin surdun yollara
gurbette dondum kirilan dallara yarim bezenmis kirmizi allara cikmaz yollara surukledin gonul |
Gönlüm bana sorar şimdi ne etsek,
Nabız hızlı atar tansiyon yüksek, Herkese özgürüm bir sana tutsak, Beni uçuruma ittirdin gönül. |
kirildi kalemim yazmaz seni
sevginin olmaz nefreti kini istesende silemezsin beni birak kini nefreti gonul |
Büyümüş kederim nereye sığar,
Başıma durmadan sıkıntı yağar, Hayalde ağlatır rüyada boğar, Yaşarken ölümü tattırdın gönül. |
sen gittin duvundum durdum
aski sevdayi zincire vurdum duallar edip dusler kurdum beni hayellere saldin gonul |
Sinirlendin yine hırçın esersin,
İçten sancılanır nefes kesersin, Neden bana küser surat asarsın, Galiba sonunda fıttırdın gönül. |
sivaBURs kederli bu akşam yine,
Yüksekten uçmuşum indim engine, Davul bile çalar dengi dengine, Dengim olmayana çattırdın gönül. |
ekinler ekildi harmanlar suruldu
ekmek yapilip yufkalar duruldu koyundan inekten alindi sutu yogurta ayrana hasret biraktin gonul |
[B]tam unutuyorum derken
aklıma yine sen geldin sebebi sensin bu gönlümün uslan artık ey deli gönül[/B] |
Bugün yine sessiz, sakın ozanlar,
Neşe verir idi burda yazanlar, Bizden ayrı gizli gizli gezenler, Kapı açık işte girsinler hele. |
Havadanmı sudanmı tutukluk var
Al yeşil giyinmiş geziyor yar Ağustosta harmanıma yağar kar Baharımı kış eylemiş bak hele |
[B][FONT="Arial"]Dolaştım yine ben geldim buraya
Yönümü çevirdim bende sılaya Oyun bilmez idim girdim halaya İyi akşamlar demiş gitmiş bak hele..[/FONT][/B] |
Yağmur yüklü bulutlar gibiyim
Fırtınalar içimde eser gürlerim Dağları aştı gamım kederim Bir dertte o ekledi bak hele |
Diyorum ozanım hadi dön de gel,
Kalemi coştursun öpülecek el, Kader yollarına koymuşsa engel, Birlikte engeli kırsınlar hele. |
Ozan aydınlatır kara geceyi,
Sayfa sıcaklığı sarmış niceyi, Okuyup yazılan herbir heceyi, Nasıl dost olunur görsünler hele. |
Bak yine karardı gün oldu akşam
Aklıma gelir geçmiş hatıram Dostlara edeyim taze çay ikram Kıtlama çay içecekmiş bak hele :) |
Sizinle anlamı buluyor yazım,
Sözünüzden neşe aliyor özüm, Gelirseniz gider gönlümde sızım, Bana da bir ilaham versinler hele. |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Dostumu tanırım gördüğüm yerde
Derman bulunmazki gurbette derde Ozanlar toplanır hergün bu yerde Sizlerin kıymetin bilsinler hele..[/FONT][/COLOR] |
Ozanlar sayfası eşsiz bir mekan,
Dostluktur burada yürekten akan, Elbet görür bunu ibretle bakan, Bizi yine bize sorsunlar hele. |
Gurbet ellerinin gül yanısınız,
Yürekte saklanan bir anısınız, Bu garip aşığın siz canısınız, Beni de canına sarsınlar hele. |
Çalınsın sazımız çoktur sözümüz
Yiğitlik mertliktir asıl soyumuz Sevgi harmanıdır cana özümüz Gitmiş beni kime soruyor bak hele |
Saygıyla yazışır dostça kalanlar,
Çok yaşamaz burda ölür yalanlar, Kötü laf etmeye aday olanlar, İçeri girmeyip dursunlar hele. |
Yeni bir sevdam var yürekte yanan,
Boşalıp gözümden kalbime dolan, Kalemdir ozana en güzel canan, Güçleri yeterse kırsınlar hele. |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Sizlerden ayrılmak zor gelir bana
Müsade istersem darılman bana Sizlerle yazışmak huzurdur bana Elveda diyerek gittim bak hele.[/FONT][/COLOR] |
Sizi seviyorum duyun erenler,
Orda kalır bilin kalbe girenler, Ozanı ozandan ayrı görenler, Bu rüyayı hayra yorsunlar hele. |
Oy benim dumanlı sevdalı başım
Duvarda asılı işlemeli sazım İçimde aşkı canım, cananım Bir bilene sormazlar bak hele |
Bütün ağrılarım burada geçer,
Gönül sohbetinde serbetler içer, Bu sayfa adamın iyisin seçer, Kötünün defterin dürsünler hele. |
hayrandir sözlerinize su gurbetci
okuyunca unutur gami gelir nesesi her kes okusunda görsün sizi ozanlarim ne güzel yazar bak hele |
Dolmuşa zam geldi yollar pahalı
Bir derdim var acep kime satmalı Dost dediğin dostu gidip bulmalı Gönülden de ırak olduk bak hele |
Dostlar ki inanın gönüllerde taç,
Darda kalan herkes dostuna muhtaç, Ozanın dostluğu her derde ilaç, Alıp kalplerine sürsünler hele. |
Yeni aşkım gülle dolu bir deste,
Adına yaparım binlerce beste, Bir kere görmesem bu gönlüm yasta, O güzeli bana versinler hele. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:00. |
|