![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
Bu nasıl bir çile canımı yakar,
Gözlerden yaş değil kanlarım akar, Bakışlar ufukta boşluğa bakar, Saz ile gönlümü oyma Diyari. |
nameler yazayım ferman olyım
söyle dost derdine derman olayım iplerle egrilip kirman olayım söz ile cigerimi oyma sandallı |
[B][COLOR="Navy"]salamüaleyküm nasılsınız yiğido kızlar aplalar:)[/COLOR][/B]
|
Bu onulmaz derde var mıdır çare,
Yürekte aşk durur, sinemde yare, Sandalli burada zaten avare, Beni dostluğundan soyma Diyari. |
Ay saklanmış bulutların ardına
Rüzgar susar uyku tutmaz bu gece Selam versem dostun üç, beş, dördüne Yıldız küser şafak atmaz bu gece |
[B][COLOR="Navy"]Boş duranı Allah sevmez kulu da
Beyler vardı bir zamanlar sivas’ta Hey! Akllı benim gönlüm delide Onlar pusar sandallı yatmaz bu gece[/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Navy"]Maksat atışmaktır takışmak değil
Anlaşmalı kavga bakışmak değil Hele bu satte çekişmek değil Yarenler acılar tatmaz bu gece[/COLOR][/B] |
Vayyyyy aplam hoşgeldin,gurbet aplan erken çıktı bu ama slm var sana naslısın aplam...
|
[B][I][COLOR="DarkOrange"]***** Gözüm Var*****
Güzeller güzeli, gül yüzlüm benim, Seni sevdim, bir tek sende gözüm var, Aşkının yönünden çevrilmez yönüm, Gece gündüz senle gülen yüzüm var. Yüreğimde durur aşkın ay parçam, Bırakta dökülsün yüzüne perçem, Bağımda bülbülsün, dağlarda serçem, Sana söylenecek nice sözüm var. Aşkın yoksa zaten gönlüm avare, Çatık kaslar açar sinemde yare, Yârden başka olmaz derdime çare, Seninle can bulan senden özüm var. Gülistana güller diktim, bekledim, Gül sen idin, seni güle ekledim, Sevdalı gönlüme güller yükledim, Aşkınla ısınan bahar yazım var. Sen yoksan gözümden dökülür yaşım, Zehir olur bana en tatlı aşım, Sevdandan başkayı düşünmez başım, Seni yaşattığım nice gizim var. Yüreğinde bitir aşkın gülünü, Çekme ellerimden nârin elini, Aşkına değiştim Sivas ilini, Gurbet illerinde senle izim var. Siyahi, sen gelsen hüzünler biter, Gönül ateşlerde içerden tüter, Hiç birşey istemem varlığın yeter, Sen varsan yanımda, kalpte hazım var. Hasan Ilter[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=gönlüm58;495693]Vayyyyy aplam hoşgeldin,gurbet aplan erken çıktı bu ama slm var sana naslısın aplam...[/QUOTE]
iyim şükür gezdim biraz bu gün akşamda maca baktım yenildik:( yine sen nasılsın ne var yok apla |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:18. |
|